Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iDjoleQ
#179386 Jel gledao ko skoro Toronto? Koliko gledam boxscore ne djeluje da vise udvajaju glavne igrace. Nisam ih gledao jedno vrijeme pa ako neko zna bolje neka napise, kao da su odustali od te taktike i brane 1 na 1 ili nekom mix odbranom
By Darko1987
#179403 Anketa postavljena, izaberimo narodne heroje za večeras, svi imaju opciju 3 birati… :geek: :roll:
By RussellWestbrook
Darko1987 wrote:
RussellWestbrook wrote:Embid zna najbolje, a cekamo i da glavni admin dobije boju na tabeli kao sto ima u imenu ;)

Hahahahahah, činjenica da ova 2 mjeseca je minus, al’ prošle sezone je bilo dosta zelenog, za razliku od tebe koji je po mojoj procjeni 90% vremena u crvenoj zoni više od godinu dana, da je neko drugi napisao ovo možda i da se zabrinem al’ vječiti kontraš, nekako me ne dotičeš ni malo… :lol: :lol: :lol:

Prosla sezona je prosla sezona to je zavrseno, a isto i ja za tebe mogu reci da si u minusu citavu sezonu kad vidim kako ti ide u ligi, znas pogodit ove djecije tipove na narodnom kad uleti dobro vece a ovo ostalo srednja zalost
By Darko1987
RussellWestbrook wrote:

Prosla sezona je prosla sezona to je zavrseno, a isto i ja za tebe mogu reci da si u minusu citavu sezonu kad vidim kako ti ide u ligi, znas pogodit ove djecije tipove na narodnom kad uleti dobro vece a ovo ostalo srednja zalost

Aj prije nego ti zalijepim ban reci ti nama koja je tvoja uloga ovde na forumu?
By RussellWestbrook
#179407 Sansa da ce toronto udvajati ili izlaziti visoko na markanena je 2%, nije on toliko dominantan na lopti da ga treba udvajati, a ima toronto defanzivce da ga brane 1 na 1, klarkson ima loptu u rukama veca je sansa da ce njega udvajati nego markanena, trent dobar defanzivac, agresivan na loptu, on i cigla fred su prava napast u odbrani, siakam i acuva ga mogu ispratiti ako dodje do preuzimanja

Zato od mene klarkson under