Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Shabaras
UcenikBGD wrote:Evo onda još jedan prolaz i pre početka!!!
Dragan Bender over 6,5 rebs!!! Kvota 1,85, kladionica planetwin365

A jeli to onako over za 16 skokova na kraju ili oće dečko da mulja celu utakmicu na nekih 4-5, pa da na kraju jedva prodje.. :?:

Pitam, jer ga Bet365 drži na 8,5 rebs za over po tečaju 1,68 i under za 2,05 :?
By UcenikBGD
Shabaras wrote:
UcenikBGD wrote:Evo onda još jedan prolaz i pre početka!!!
Dragan Bender over 6,5 rebs!!! Kvota 1,85, kladionica planetwin365

A jeli to onako over za 16 skokova na kraju ili oće dečko da mulja celu utakmicu na nekih 4-5, pa da na kraju jedva prodje.. :?:

Pitam, jer ga Bet365 drži na 8,5 rebs za over po tečaju 1,68 i under za 2,05 :?

E pa sad još hoćete da dam i minut u kome će da pređe granicu ???

Ja sam rekao da je poklon koji dolazi, a poklonu se u zube ne gleda.
Ja lično volim muljanje jer mi je zanimljivije, npr kao ovi tiketi:
Planetwin tiket 619026-6298823 pin:3218
ILi maxbet tiket 40781-OWAEQE-21 pin: 6264

Mada najlepši su ovi iz planeta u glavu boom boom
tiket 619025-6496501 pin: 8199
By ClutchTime14
#127046 Portland / Denver ML 1 @1.63
Max ulog i -3,5 @1.95 za 7/10
365.rs kladza

365 malo zasap svuda kvota na 1,4 ili 1,5. Denver bez Jokica,Murraya i Millsapa sutra igra u Oregonu dok se McCollum i Seth vode kao Probably znaci igraju 95% i u takvim odnosima snaga ovde ocekujem pobedu od 8,9+ razlike za domacina. Portland se u poslednjem mecu dobro drzao sve do 4/4 bez McColluma a Denver bio kompletan pa takodje nekom zdravom logikom mislim da nocas uzimaju lagano. Portland ce 99% igrati protiv Utaha u prvoj rundi i bore se za domaci parket sto je dodatni motiv da nocas dodju do pobede dok je Denver najverovatnije drugi i nema mnogo prostora za neke kalkulacije pa samim tim i ova odmaranja su realna.
Srecno
By Alexey35
#127048 Bravo clutch sto si uspeo da ih iskopas. Ja sam pogledao u nekoliko, video da nema i odustao misleci da su svi sklonili ili nisu ni stavljali. Verovatno je Ucenik jedini covek na forumu kojem bi 365 bio prvi na pameti :lol:
By Svitlaman
#127052 Toronto - Miami H2 (-6.5)
Toronto je svoje odradio, ne mogu ni gore ni dole, bice drugi. Ocekujem dosta odmaranja kod njih, i Siakama i Leonarda i Lowrya dok je sa druge strane Majami kome je ovo utakmica za zivot ili smrt.
Houston - Phoenix 1Q H1 (-5.5)
Houston moze i dalje do drugog mesta, al ne igram zato ovo, nego zato sto je Feniks prelos. Jedini igrac koji im je dobar je Jackson mali, al na njemu ce da bude Tucker koji je kao pitbull i ne vidim kako ce oni dogurati do 20 poena u 1Q dok Hjuston ocekujem na 30+
Sacramento - New Orleans + (235.5)
Jedna revijalna utakmica na puno poseda i bez imalo zelje za odbranom.
Portland - Denver Gost - (105.5)
Neko vec rece koga nema kod Denvera, i ne vidim kako ce prebaciti ovu granicu bez Jokare, Mareja i Milsapa.
Golden State - LA Clippers 1QH1 (-4.5)
GS-u fali jos jedna pobeda da overe prvo mesto, i mislim da ce to resiti veceras do poluvremena.
By LosPollosHermanos
#127054 Hezonja over 5.5 as. planetwin 365

Opet ce igrati pleja. Prosla odlicna protiv Raketa. Tripl dabl ( 11 asista) . 42 minuta. Ako ce opet imati ogromnu minutazu i lopta non stop kod njega ovih 5.5 mora da presisa do poluvremena. Protivnik lagan, rekreativna tekma.

Edit: izaslo da ce igrati Smit. ali sa klupe. tako da svakako startuje Hezonja kao plej, samo verovatno manja minutaza, ali opet je ok granica.
By Rudy5
#127056 Nije mi jasno jos sto je na Pistonse 1.25 koef sutra.Ovo im je mozda i najvaznija ut sezone,bas must win dok je u gostiju upravo suprotno ,moraju izgubit.Grizliji odmaraju 6.7 vaznih igraca,igraju tamo neki Caboclo,Rabb,Dorsey,Carter,Washburn,Zeller i 2,3 solidna igraca.Ako sam dobro shvatio Grizlijima prijeti gubitak izbora na draftu ako ispadnu iz 8"najboljih".Znaci Pistonsima gori pod nogama i ako ovu ne dobiju vise nista ne drze u svojim rukama,te se moraju nadati kiksu Heata ili Hornetsa.Griffin se vratio,zadnje 4 tekme su u losoj formi,ali su gubili protiv ozbiljnih ekipa.Nekako mi bas velik koef ako uzmemo u obzir da je jednima imperativ pobjeda a drugima poraz.Volio bi cuti misljenje drugih za ovu tekmu ako sam negdje pogrijesio.
By HibbertManje
#127059 Hezonja na 16,5 ima value za over. Fizdale je i sam izjavio da mu je zao sto ga nije stavio i ranije na PG i da ga sad zeli sto vise vidjeti na terenu. U najboljoj formi otkad je dosao u ligu, dobra minutaza(u BO s houstonom 40min proveo), slaba rotacija. Protivnik ne moze biti gori i iskreno cak se ni ne bi cudio da knicksi ovo lako rijese. Za kraj sezone s obzirom na formu i okolnosti ova granica svakako za uzeti.

Slazem se s Teom oko Wadea. Mislim da se on danas mora naci na singleu pa makar i 20,5 koliko sam ga uzeo. Miami ispao iz trke za PO, Wadeu oprostajna...forsiranje max ocekujem.