Neki dan sam ostavio morenta skokove 2.20 kvota samo onako da nesto napisem, ali nije bilo adamsa oa sam mislio da moze preci ali tu utakmicu ko u inat nije, a zadnje dvije utakmi e po 10 skokova i lagani overi
Eto napiso sam ulogu, jel moze sad ban
Hvala
Ovo podjebavanje je čak najmanji problem. Evo mene možeš kako hoćeš, ja se ne priman na to, al’ ima ovde ljudi koji na te provokacije reaguju i onda ja moram da uskačem, brišem postove, blokiram, gasim vatru i slično.
Podijeli neki savjet, neko zapažanje sa tekme, daj prijedlog, analizu, sugestiju (npr kao ova sad što si napisao) i to je to, nama puno pametovanja, argumenti na sunce prije tekme pa da vidimo ko je u pravu…
Ban ti neću udarati jer dugo si tu, želim od tebe onu pozitivnu verziju, ako budeš radio sranja ja neću imati kud. Ima ovde još moderatora, ja neću sam da donosim odluke, al’ sranja neću da čitam na forumu.
Svaki član foruma koji ovde bude isključivo da podjebava koji će nam???
RussellWestbrook wrote:A ko ce ovo procitati jesi lud, eto neka bude da i vrijedjam i da sam najgori na forumu
Nemoj mi neka bude??!!! Ja nisam rekao da si najgori nikad! Odlično ti znaš šta ja tražim od tebe i bilo kog člana foruma, znam da sve ovo možeš ispoštovati al’ iz nekog razloga nećeš ili ne želiš…
Da se jednom za svagda ostavimo ovih prepucavanja oko marginalnih likova u koje ubrajam Nikolu, Luku, Embiida i ostale milijardere, nista oni nama na ovom forumu nisu doneli, uzevsi u obzir da se retko ko i usudi da ih nesto preterano tipuje, a jos manje pogadja.
Sto se tice ostalog @RW, za Darka ako i upadne u losu seriju, sve je to normalno svakom se desava, pa nek i bude u losoj formi do kraja sezone, upravo tome i sluzi ovaj forum, pokupi neke tipove, skrene se paznja na greske, previde itd.
Inace da njega nije, nista od ovoga svega ne bi ni postojalo, pa smo svi mi ovde u obavezi da mu pokazemo postovanje u najmanju ruku.
Ja uopste ne dovodim tvoje poznavanje NBA u pitanje, misljenja sam da je na zavidnom nivou, sta vise mislim da u vecini slucajeva imas sta da primetis ili kazes, tako da dobrodosao u ligu, ajde svi da se "zelenimo" ovog meseca.
Sto se tice @yoldza i @manje under, jasno je da ne mozete da funkcionisete u bilo kakvoj diskusiji, pa cu se licno potruditi da do iste i ne dodje. Oboiica ste uvazeni clanovi ovog foruma, drugacije resenje trenutno ne postoji.
I za kraj u buduce, svaki post koji sadrzi bilo kakvu uvredljivu nacionalnu, rasnu ili bilo koju drugu konotaciju ce odmah biti izbrisan, ne vezano za kontekst ostatka posta, znaci nema vise:
Glupi crnac Adebayo ❌
Ja sam Srbin, Hrvat ali... ❌
Ne zanimaju nas vase nacionalnosti, porekla, uverenja itd...
Na putu smo da nbaknights.com bude sponzorisan od sledeceg meseca, ajde zajedno da se potrudimo da to ne sjebemo sa ovakvim stvarima.
Hvala