- 16 Apr 2019, 00:33
Ajde malo da razdrmamo se pred utakmicu
J. harris poslednjih mesec dana stalno na 12.5 sada odjedanput 13.5. Covek je ubica od trojkasa.
Vcrs ocekujem slican mec nema tu Bruklin da se predaje, proslu je Simmons zatajio u oba pravca, zato se nadam da vcrs moze i preko 7 skokova i asistencija. Batler ce sigurno do svojih poena jer nema ko drugi. U prvoj utakmici ako sam video tri akcije za JJ onda ja ne znam. Tobi potpuno neiskoriscen i njega bi samo skokove igrao.
Bruklin igra jako muski ne bih tu nesto ja pametovao mnogo. Kada vec spominjete cupavog Allena ja bi njega proba vise skokove. Proslu jeste podbacio ali je i igrao nesto malo. Mislim da Phila moze do brejka na strani i zato je ovo vcrs bitna utakmica za obe ekipe psiholoski.
Sto se tice ove druge utakmice.
Tu Italijan vise skokovi najmanja granica kod nas je 6, kosevi najmanja 18. Dva faktora sa klupe jedan da skace drugi da pravi dar mar sa asistencijama i poenima
Sto se tice GS opet Green glavni igrac. Sve pocinje od njega. Durant je meni over a Curry skokovi, asistencije . Thompson mi je u kanalu ali njega sigurno jurim (uplacen u max na 19), proslu ga cuvao mali ali nije mu dao da dise.
I to je to sve spremno za pocetak samo jos da utakmice ne traju po 3.5 sata sve bi bilo extra