lovac wrote:dobićemo sutra pin kodove... al samo dobitnih
Vidiš da znaš!!!
Za tebe i takve provokatore samo to i preostaje,
Uzmi iz maxbeta pa vidi tikete:
40781-OWCIRO-10 pin: 7896
40781-OWCIRO-22 pin: 5049
40781-OWCISA-49 pin: 6542
Ima tu noc josh nego mrzi me da ti kucam jos.
Sinoć nema gubitnih, samo 4 dubla odigrana u maxbetu:
40781-OWCLZW-21 pin:8734
40781-OWCLZW-29 pin: 3815
40781-OWCMAA-17 pin: 4064
40781-OWCMAA-30 pin: 1583
Zbog tvojih provokacija banovali su me prosli put 15 dana ni krivog ni duznog, tako su zavrsili mnogi clanovi Foruma pa se sad pitate sto je Forum crko, pa eto zato. Tvoje makaze posle zavrsetka mecha su tolerisali i tvoje provokacije, e pa sad nek ti i takvi pisete analize. Meni ekstra ide i mnogi dobri momci ovde su dobijali moje parove pre meceva ali za tebe NEeeeMA
TheTroykaa wrote:http://mozzartsport.com/kosarka/vesti/nba-tiket-durant-i-igudala-u-plus/325639
Ma da li je to moguce?
Mozzart nam nudi parove da im uzmemo pare? Kakvi dobrocinitelji !!!
Pa ima Durant i na 28,5 u drugim kladama, bar zbog toga ne treba igrati to kod mozzarta
UcenikBGD wrote:TheTroykaa wrote:http://mozzartsport.com/kosarka/vesti/nba-tiket-durant-i-igudala-u-plus/325639
Ma da li je to moguce?
Mozzart nam nudi parove da im uzmemo pare? Kakvi dobrocinitelji !!!
Pa ima Durant i na 28,5 u drugim kladama, bar zbog toga ne treba igrati to kod mozzarta
Slažem se da je apsurdno da kladionica daje tipove, u ovom slučaju oba pogođena, verovatno pokušavaju da održe kladioce zaintersovanim, šta znam... Inače ovaj novinar je do sad pisao veoma korisne analize igrača i za NBA i za evropsku košarku.
Igram ga manje asistencije od 2 utakmice sa utah-om i dosad me ispostovao svaku pa cu ga nastavit i protiv goldena. Iako je ovo sad potpuno druga prica, u regularnom djelu je s njima bio 2 puta ispod i jednom je isao preko.
Danas igram Millsapa vise jer mislim da on moze bez vecih problema proci ovu granicu protiv portlanda, samo da ne pokupi brze faulove. Zadnju protiv njih je ubacio 25pts.