Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
LosPollosHermanos wrote:Janis under 29.5 i over 4.5 as

Ugasili su ga maestralno u prvoj, nije imao gde. Ocekujem isto u drugoj. Jedino da siluje ceo mec i da dobije neke faulove. Mada odlicno su to branili bez faula Seltiksi. Sjajno udvajane sjajno sprecavanje kontre. Sto se asistencija tice nesto manji ulog. Ocekujem da prorade malo trice kod Baksa i generalno sut. Dosta puta je vracao Janis loptu kad nema gde ali su ovi promasivali.

Slazem se sa skokovima kod Horforda

Kumpo je veceras over28,5 meni jak pick!!!
Ugasili su ga maestralno u prvoj, ali opet je ubacio 22 poena i to uz 5 promasenih slobodnih. Imao je bednih 33% iz igre,a tokom sezone ima preko 50%, a Bostonu nije spustao ispod 30 ove sezone koliko se secam!!!
Pa kada ce da siluje ceo mec kao sto se ti plasis zbog tvog undera, nego veceras? Ako on ne potegne sada i odu sa 0-2 za Boston cemu li se nadaju?
Ne volim njega mnogo over da igram ali veceras sam morao da odigram over28,5 jer sam ubedjen da uz njegov standardni procenat iz igre i malo bolje slobodna od 50% i malo vise forsiranja zbog vaznosti meca za ovu seriju on ide u over!!! Cini mi se i da je ubacio neke trojke proslu,ako tako nastavi i ovu mora to da ode u 30+
By VC15
#127301 Durent 5.5 asista -

Potpuno je promenio način na koji igra u odnosu na završnicu regularnog dela i prve 2 sa Klipersima. Više ne bleji u ćošku sa loptom čekajući da ostatak tima odradi akciju da bi dodao, nego rešava odatle 1 na 1. Serija vrlo liči na prošlosezonsku, a uključujući i prvi ovogodišnji meč Durent je prebacio ovu granicu samo jednom na 8 plejof mečeva sa Hjustonom.

Kari takođe vrlo lako može u - poena, zbog ogromnog trošenja u odbrani (stalno u pik ide igrač kog on čuva), često je imao probleme sa faulovima u ovom plejofu, a i sada je to mogućei jer će ga napadati Harden, Pol i Gordon kad god im se ukaže prilika.
By baja papaja
#127302 I meni je grk za over veceras, nisu mu dosta situacija svirali faul kao npr posle one horfordove dve banane tu je prva bila cist faul, bilo je jos takvih situacija. Ekipa milvokija ne moze da odgovori na odbranu bostona koja je maestralna i tu on mora daleko vise da vuce. Bejns i horford rade odlican posao 1na1, sto kaze covek tesko ce ponovo 3 trojke ubaciti nije on neki suter ali ce se sigurno praviti vise prostora za njegovu igru i mora da vuce jbg. Realno gledano sve govori da je under ali opet kazem lud je on i verovatno ce gaziti jako veceras. Nisam igrao ali eto moje misljenje.
By LosPollosHermanos
#127303 Ehh da je svako vece ovakva konstruktivna "rasprava" gde bi bio kraj :D Vidim roka se over. Skocio na 30.5. Jos lepse za under :mrgreen:

Iz ove druge Drejmond over 8.5 skokovi. Krenuce opet kao centar nadam se, blizi je kosu u toj situaciju, u prvoj taman 9, ocekujem 10+, nesto kao protiv Klipersa poslednju kad je isto bio C.
By baja papaja
#127310 Harris under 17.5 guram ga od pocetka serije uz Simonsa i Embiida ali njih dvojicu preskacem danas. Tobiju je tesko da igra protiv Siakama i odbrane Toronta generalno jer ga jako lepo isprate. Nadam se da nece dobiti vise od 13 14 lopti i tu ga svakako vresi gurati under i dalje. Svi sutevi su uglavnom teski, ili posle trcanja ili kroz cuvara, a Tobi nije lik koji u tim situacijama blista.