LosPollosHermanos wrote:Janis under 29.5 i over 4.5 as
Ugasili su ga maestralno u prvoj, nije imao gde. Ocekujem isto u drugoj. Jedino da siluje ceo mec i da dobije neke faulove. Mada odlicno su to branili bez faula Seltiksi. Sjajno udvajane sjajno sprecavanje kontre. Sto se asistencija tice nesto manji ulog. Ocekujem da prorade malo trice kod Baksa i generalno sut. Dosta puta je vracao Janis loptu kad nema gde ali su ovi promasivali.
Slazem se sa skokovima kod Horforda
Kumpo je veceras over28,5 meni jak pick!!!
Ugasili su ga maestralno u prvoj, ali opet je ubacio 22 poena i to uz 5 promasenih slobodnih. Imao je bednih 33% iz igre,a tokom sezone ima preko 50%, a Bostonu nije spustao ispod 30 ove sezone koliko se secam!!!
Pa kada ce da siluje ceo mec kao sto se ti plasis zbog tvog undera, nego veceras? Ako on ne potegne sada i odu sa 0-2 za Boston cemu li se nadaju?
Ne volim njega mnogo over da igram ali veceras sam morao da odigram over28,5 jer sam ubedjen da uz njegov standardni procenat iz igre i malo bolje slobodna od 50% i malo vise forsiranja zbog vaznosti meca za ovu seriju on ide u over!!! Cini mi se i da je ubacio neke trojke proslu,ako tako nastavi i ovu mora to da ode u 30+