iDjoleQ wrote:Claxton mi je - veceras na 14.5. Jeste da Boston ne igra bog zna kakvu odbranu trenutno ali mislim da ce on bas tezak posao imati protiv RW i Al horforda posebno sto je igrac bez ikakve igre van golog reketa
Laganica
28 na pola 3/4 kod 68-64 rezultata. Na kraju 105-94 jajara ostade na 28poena. Propade mi Lilard zbog jajeta, pihh
iDjoleQ wrote:Moranta ocigledno ne treba vise vuci poene, ide da nabija i drugu statistiku ganja TD... 2/8 overi na ovoj granici posljednji mecevi
Uhvaćen +28.5 u singlu da izvadi stvar. Ubi mi lepe pare jajara kamerunska bar Jae nije JaJe
Sve ja razumem, ne zelim da vas poredim u bilo kom smislu, samo ingorisite jedan drugog, evo ja cu se potruditi da ne udjes u situaciju da uopste vidis bilo kakav post gde se prica pogrdno o Nikoli ili bilo cemu sto bi moglo da izazove neke negativne reakcije.
Ti za uzvrat ostavljaj tipove, mozes misliti ne gledas, a ovde se 80% ubise od gledanja pa se i dalje nadje neki razuman rezon. Posle silnih godina u ovom "poslu" bar ti ne moras da zuris u svaku utakmicu, tako da nemas opravdanja u tom smislu. Dosta ljudi ovde uvazava tvoje znanje i prati tipove.
Liga stari sistem, imas pravila na vrhu teme. Za kladionice i ponudu ne znam kako da ti pomognem, mogu ti ja napraviti neke naloge jer radim na relaciji izmedju dva kontinenta, ali ces se za sve jebati sa VPN. U ostalom neko je predlozio u drugoj temi kladionicu (betano.com) nema restrikcija za Nemacku, koliko sam mogao da pohvatam. Raspitaj se.
Sve u svemu, ocekujem te sutra u ligi.
Ne radi VPN u DE ne znam što čak ni ovaj Nordon ili kako se zove već ni on Bet365 samo vrti zeleno i ne možeš da udjes u site...