Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iDjoleQ
iDjoleQ wrote:Claxton mi je - veceras na 14.5. Jeste da Boston ne igra bog zna kakvu odbranu trenutno ali mislim da ce on bas tezak posao imati protiv RW i Al horforda posebno sto je igrac bez ikakve igre van golog reketa

Laganica
By UcenikBGD
iDjoleQ wrote:Moranta ocigledno ne treba vise vuci poene, ide da nabija i drugu statistiku ganja TD... 2/8 overi na ovoj granici posljednji mecevi

Uhvaćen +28.5 u singlu da izvadi stvar. Ubi mi lepe pare jajara kamerunska bar Jae nije JaJe
By yoldza
#179431 Manje under uvažen ? Po čemu? on sa mnom ne može u istu rečenicu osim u smislu rasprava...dečko ne zna a misli da zna...ja barem znam da ne znam...on gleda utak a kao da das Vodoinstalateru das ti popravlja zub...sto se tiče RW dečko nalazi opasne vrednosti kod tipova i uvijek su nezavisni sa hypeom za taj dan kao što je bio Hype onih dana (tipa kao onomad Mark Gasol match up under itd) RW je Teo na steroidima tj tipovi tog tipa na dnevnom nivou a ne ko onaj jednom mjesečno ovde na forumu negdje drugdje je redovniji...ja sam upao u lošu sreću onda i prestao da gledam utak zadnjih 7 dana vidim da ne ide i sad igram na sitno 5,6 igrača tako da nema smisla i da dajem za ligu nešto što ne igram singl ili uopšte ne igram( nemam Ast i sk,pra itd)
By malsha9323
#179433 @yoldza

Sve ja razumem, ne zelim da vas poredim u bilo kom smislu, samo ingorisite jedan drugog, evo ja cu se potruditi da ne udjes u situaciju da uopste vidis bilo kakav post gde se prica pogrdno o Nikoli ili bilo cemu sto bi moglo da izazove neke negativne reakcije.

Ti za uzvrat ostavljaj tipove, mozes misliti ne gledas, a ovde se 80% ubise od gledanja pa se i dalje nadje neki razuman rezon. Posle silnih godina u ovom "poslu" bar ti ne moras da zuris u svaku utakmicu, tako da nemas opravdanja u tom smislu. Dosta ljudi ovde uvazava tvoje znanje i prati tipove.

Liga stari sistem, imas pravila na vrhu teme. Za kladionice i ponudu ne znam kako da ti pomognem, mogu ti ja napraviti neke naloge jer radim na relaciji izmedju dva kontinenta, ali ces se za sve jebati sa VPN. U ostalom neko je predlozio u drugoj temi kladionicu (betano.com) nema restrikcija za Nemacku, koliko sam mogao da pohvatam. Raspitaj se.

Sve u svemu, ocekujem te sutra u ligi.
By yoldza
#179434 Meni Nikola niti još Pre King James niti bilo koji igrač nije ni draziji ni mrži od drugog ali ne volim laž ,manipulaciju...ja ću prvi ovde pisati sve dobro o Luki kad promjeni stil igre i kad mu timovi zbog tog stila igre počnu da igraju bolje ..evo što sad npr taj isti čovjek ne kaže šta je Embid rekao po meni najboljem C svih vremena u oba smjera i najdominantnijem C za te dve godine gdje je sam osvajao NBA ligu...šuti ...Nikola priča na terenu ne izvan njega...Embiid bi da bude MVP ali da bira utak gdje će da daje 40 poena one sezone bio povredjen 30% možda i više...
Ne radi VPN u DE ne znam što čak ni ovaj Nordon ili kako se zove već ni on Bet365 samo vrti zeleno i ne možeš da udjes u site...
By manje under
#179435 E jbg, ispadošmo ja i RW najveći problem foruma, a nikada niti ja niti on nikoga na osobnoj razini nismo uvrijedili. A pogotovo nikada nismo prvi uvrijedili, možda jedino kao odgovor na uvredu. Sad ovo što drugi uvaženi član foruma (uz mene naravno) kaže da on zna košarku više od mene, tu se i ja slažem, ali ovo je kocka, tu znanje samo ne odlučuje. Ja imam bolji nos za neke druge stvari.