Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
manje under wrote:
kokodril wrote:Jel se može biti MVP ako si 5. U svojoj ekipi po broju šuteva

Ne kužiš ti to. Može, jer ostale igrače oko sebe činiš boljima.

Barem da mi ima tko objasniti, pa da te priupitam a zašto drugi igrači ne čine svoje suigrače boljim
By 2paNN
#181586 @Gurovic i da se ne zaboravi 21/21 kad ima TD.
Covek ne forsira uopste sa sutevi, sto je po meni za svaki rispekt, sutnuo 3 trojke na poslednjih 10 meceva :D
Moje misljenje je da ako ne bude mvp je cista kradja i jednostavno bol amera da neki debeljan iz Sombora bude na listi sa tripit Mvp a da tu nema nekih poput lbj, curry i tako dalje. Mislim da to sebi nece dozvoliti. Jedino ce mi biti okej da onda uzme Janis.
By UcenikBGD
#181591 MA jebem ti vise te td i mvp, imam triling Micel Doncic Jokic over poeni. Vidim pred kraj 3/4 Mcel slab, Fila ih bije bo skoro,i ne nadam se. Vidim jutros Micel 33, naslov na b92 Jokic dominirao obarao rekorde trte mrte i Luka 37!!! Udjem u boxscore Jokic 6/9 sut iz igre,ma idi u kurac Debeli.
A stalno pricam Jokic je MVP ali forser Luka mi donosi pare mnogo vise nego debeli Somborac. Moras da gatas u pasulj kad ce da mu se igra,jbga.
Danas dajem jedan fudbal da se uzmu pare,ja sam singlirao 100e na kvotu 1,90 u mozzartu,smanjili sada na 1,8. Svuda je 1,80 kvota. Pisem analizu na ostali sportovi fudbal
By petko87
#181593 Gledao sam ja mec sinoc brate, nije mu se igralo… bio je u fazonu kud sam i doso da igram ovo sad, znaci 1/4 mislim da je dao 1 bacanje samo i to sto je morao, nije gledao kos ali uopsteeeee… ja ga imao u triplu s Davisom i Ingramom (24.5) i kad sam video sta se desava samo ponovio dubl Ingram i Davis pa me to povadilo…