Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#179436 Ti samo trebaš da imaš kantar za pravednost da ne budeš onaj koji piše ono što ne stoji Holiday loš derf igrač(na osnovu igrača kojeg bi on trebao da čuva a čuva poziciju iznad npr) da imaš taj osjećaj šta je istina a šta laž to jest mozda i imaš ali namjerno pišeš da bi provocirao reakciju...možda najbolje da te čovjek ignorise pa piši onda šta želiš...ali ako Hakim ovo kaže ne znam ko ovde više zna od tog čovjeka
By malsha9323
#179439 @manje under

Daleko od toga sto kazes, vezano za tebe i RW. Stazom i iskustvom u kladjenu pariras velikoj vecini foruma. Podrazumeva se da si veoma dobrodosao u ligu, pa i tebe ocekujem ovog meseca. Ako si se i batalio kladjenja sigurno postoji neko zapazanje/komentar koji bi podelio u takmicenju u svrhu podizanja kvaliteta istog.
By malsha9323
#179441 @yoldza

Sto se tice VPN, nisam cuo za taj. Licno sam koristio Surfshark za posao i nesto manje za kladjenje. U principu moze biti nesto najbanalnije, tipa da ti ne podrzava IOS ili Android, ili probaj razlicite browsere na Windowsu, ali najverovatnije postoji neka stavka u zakonu tu kod vas. Generalno od free verzija neces imati neke vajde, a kad i ako vec placas raspitaj se pre toga.
By Darko1987
Darko1987 wrote:Što kaže uvaženi član ovog foruma evo jedan narodnjak iz vrtića, mislim da vrijedi ispratiti… :lol: :roll: :geek:

Image

Šteta, samo Sengun ostao kratak… :(
By viljasboas
#179444 Sto se tice gledanja utakmica u ovom delu sezone je gubljenje vremena, tacnije sna, jer sinoc da si gledao jednu svakako si 7 propustio. Ako se bas trudis i ne spavas propustices 1000 meceva u sezoni. Svaki dan. A znak pitanja je sta si ti video u toj utakmici i da li to mozes da primenis na sledecu taj neki sablon. Iz ljubavi da naravno, svi volimo, ali kladionicarski za tih 3 sata mozes da predjes celu ponudu igraca, pogledas skracene snimke onih koje si planirao da igras, prodjes sve izostanke, statistike, matchupove itd.