Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
#182179 Jbg Johnny baš smo maleri
A ne znam da li ovi stručnjaci gledaju kakvi su invalidi Porter Jr i MURREY ja kad sam već pisao da njih dva pod hitno treba da se trejduju niko da mi kaže da ...evo večeras

MURREY. 3/13 1/5 za tri
Porter Jr 2/9 1/7 za tri

To je taj tim jaki što ima Jokić hahahahahahaha
Regie 0/3
Bryant 0/2 :lol: :lol: :lol: jest imamo stručnjake na ovom forumu u tri lepe
By petko87
yoldza wrote:Jbg Johnny baš smo maleri
A ne znam da li ovi stručnjaci gledaju kakvi su invalidi Porter Jr i MURREY ja kad sam već pisao da njih dva pod hitno treba da se trejduju niko da mi kaže da ...evo večeras

MURREY. 3/13 1/5 za tri
Porter Jr 2/9 1/7 za tri

Regie 0/3

Pola ekipe diletanti i degenerici. Ja da sam na njegovom mestu sutirao bi po 30x po tekmi…

A ovi strucnjaci iz Bostona, vide da ovog Browna ide ali on decko ne dobija loptu celu 3/4 nego se forsira ovaj ciglar Tatum koji moze da daje koseve samo protiv Detroita i SaS i na all jebenom star mecu… j***o ih Tatum da ih j**e :evil: :twisted: :oops:
By RussellWestbrook
yoldza wrote:Jbg Johnny baš smo maleri

MURREY. 3/13 1/5 za tri
Porter Jr 2/9 1/7 za tri

Regie 0/3

Strucnjak, kad je porter imao 6/10 i 5/10 trojke protiv dalasa i klivlenda onda se nisi javljao

Porter ima 40% suta i 3 pogodjenje trojke po utakmici, ne bi ja za njega rekao da je toliko los

A tebi je bolje da pogodis neki par, a ne da se pretvaras u undera i rudija sa ovakvim komentarima
By yoldza
#182213 Kako neki ? Pao juče plotl pre toga Gobert pogodio pre toga dao tikete 5/6 pre toga 1/2 pre toga EL 2/2 ? Koji je tvoj kriterij nekog para...inače evo njegovih orocenata ove sezone protiv Top 8 West ekipa :)

Image
Odličnih utak ima lik 1/5 svaka druga inače lik je rupa u deffu tako da ne pokrije ni svojim poenima ono što propusti u deff