Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#182217 Aje pustite vise prepirke i svadje, ajde da se uzme neka lova.
Ja sam se dopunio na moe Portugalce2 gg1 !!! Juce 3/3 u ligi sve dosle. Danas u podne 2/2!!! Isprangijao sam ih kao kante,sad sam pun kao brod i nba se taman nameshta da mi pokupi sve pare. Celo popodne mecevi 19h 2h 21h 30 po ponoc itd itd bice veselo/
Moje misljenje je da ce Atlantini veceras da briju u overe,vidim da su pokidali proslu Klivlenda,sada im dolaze one shuge iz Bruklina kojima Cikago mrtvi pravi bo 50 razlike ladno. Izgleda me da od kad je otisao Nejt MkMilan sa klupe da ce Trej Yangara da krene opet u 30+ modu svaki mec, i Marej proslu 25+9+8 kao u SASu prosle sezone sto je radio. Kapelica standardnih +11.5 bi mogao. Sta mislite jel ok da se gruvaju Koka kolashi veceras?
By Rovinjez
UcenikBGD wrote:Aje pustite vise prepirke i svadje, ajde da se uzme neka lova.
Ja sam se dopunio na moe Portugalce2 gg1 !!! Juce 3/3 u ligi sve dosle. Danas u podne 2/2!!! Isprangijao sam ih kao kante,sad sam pun kao brod i nba se taman nameshta da mi pokupi sve pare. Celo popodne mecevi 19h 2h 21h 30 po ponoc itd itd bice veselo/
Moje misljenje je da ce Atlantini veceras da briju u overe,vidim da su pokidali proslu Klivlenda,sada im dolaze one shuge iz Bruklina kojima Cikago mrtvi pravi bo 50 razlike ladno. Izgleda me da od kad je otisao Nejt MkMilan sa klupe da ce Trej Yangara da krene opet u 30+ modu svaki mec, i Marej proslu 25+9+8 kao u SASu prosle sezone sto je radio. Kapelica standardnih +11.5 bi mogao. Sta mislite jel ok da se gruvaju Koka kolashi veceras?

Po meni Trae definitivno, on je i bio jedan od glavnih ako ne i glavni razlog za odlazak trenera, nije tajna da se nisu slagali dapace jednu utakmicu ga je bio i izostavio u zadnji čas uz službeno obrazloženje - neslaganje oko statusa povrede tako da eto po meni je on fin izbor ako nesto tako postoji u NBA
By Shale Brah
#182255 Nisam u toku, ko je rekao da je milvoki losa ekipa defanzivno, taj ocigledno onda ne gleda utakmice jer druge nema, mada booker je dobar igrac al’ mu se desi ovako par puta u sezoni da pocne sa 0/10 hahahha
By Darko1987
#182257 Ross nije dobio 3 faula na meču vjerovatno ni jednom ove sezone, sad za 6 minuta pokupi ni kriv ni dužan 3 komada?! Sad kad treba da šuta on peškir oko vrata a ciglari Payne i ekipa će razbiti tablu sa ovim šutevima… :?

Auuuu sve ti jebem!!!!
By yoldza
Shale Brah wrote:Nisam u toku, ko je rekao da je milvoki losa ekipa defanzivno, taj ocigledno onda ne gleda utakmice jer druge nema, mada booker je dobar igrac al’ mu se desi ovako par puta u sezoni da pocne sa 0/10 hahahha

Ima jedan kaže da je Milvoki i denevr ista bara bara ekipa :)