Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#6000 Šta su jučer Lakersi uspjeli izvuć, pa to je prebolesno. Kobe, Howard i Meeks poludili skroz, vratiti se od -25 i završiti utakmicu serijom 20-0 je jednostavno EPIC.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=359214074194042&set=a.200681153380669.44148.197220350393416&type=1&theater
Danas malo odmora i samo 2 utakmice na rasporedu al bome atraktivne. I vi koji niste registrirani možete glasati u anketi.
[sp_show_poll id="6"]
[sp_show_poll id="7"]
By vanja74
#6001 Svaka im čast, a ja padoh za 600 Eura na Indijanu . Ona za 4,32 minuta nije dala koša.Nemoguće
Frown
By vanja74
#6004 Hajde makar ove dvije utakmice da pogodimo .
Da se uzme koja para , 8 mart je sjutra svi imamo trošak.Laugh
By ZeleniNS
#6006 Sinoc zamalo 6 od 6, samo da se Gortat nije povredio u prvoj cetvrtini :/

Danas Westbrook 25.5 vise i Chandler 10,5 manje.

Mislim da Westbrook lagano moze prebaciti ovu granicu protiv Feltona, ili Kida iz New Yorka koji nisu neki odbrambeni igraci. Imace najlaksi posao, Durantulu ce cuvati Melo a Ibaka ce se dole boriti sa Chandlerom.

Chandler je tipicni defanzivni igrac, uzima 6-7 suteva po mecu i daje oko 11 poena, ali danas neverujem da ce uspeti da predje tu granicu, dole ga cekaju Ibaka i Perkins veoma dobri defanzivci. A i New York svoje poene iz reketa trazi preko Studemajera.

Srecno svima! Pozdrav.
By Marko_OKC
ZeleniNS said

Sinoc zamalo 6 od 6, samo da se Gortat nije povredio u prvoj cetvrtini :/

Danas Westbrook 25.5 vise i Chandler 10,5 manje.

Mislim da Westbrook lagano moze prebaciti ovu granicu protiv Feltona, ili Kida iz New Yorka koji nisu neki odbrambeni igraci. Imace najlaksi posao, Durantulu ce cuvati Melo a Ibaka ce se dole boriti sa Chandlerom.

Chandler je tipicni defanzivni igrac, uzima 6-7 suteva po mecu i daje oko 11 poena, ali danas neverujem da ce uspeti da predje tu granicu, dole ga cekaju Ibaka i Perkins veoma dobri defanzivci. A i New York svoje poene iz reketa trazi preko Studemajera.

Srecno svima! Pozdrav.

Pa cekam tog Chandlera ko ozebli sunca, cijelo jutra trazim di ga imaju da igram under. U kojoj kladi je to odigrano
By pajo83
#6008 nejavljam se cesto ali danas mi je ovo upalo u oko pa vas molim za misljenje

ibaka 13,5 - 1
j.r.smith 17,5 - 1
paul 17,5 -2

igrano u germaniji

nevidim kako ce ibaka ovo prebaciti jel se danas igra na nacionalnoj i mislim da ce glavnu ulogu voditi wes i durant a smith nemoze bazen pogodit a sto se tice paula ako mu je lawson u mechupu nema sanse da nepređe ovo jel smatram da ce biti egal a i puno koseva na tekmi
By Marko_OKC
pajo83 said

nejavljam se cesto ali danas mi je ovo upalo u oko pa vas molim za misljenje

ibaka 13,5 - 1
j.r.smith 17,5 - 1
paul 17,5 -2

igrano u germaniji

nevidim kako ce ibaka ovo prebaciti jel se danas igra na nacionalnoj i mislim da ce glavnu ulogu voditi wes i durant a smith nemoze bazen pogodit a sto se tice paula ako mu je lawson u mechupu nema sanse da nepređe ovo jel smatram da ce biti egal a i puno koseva na tekmi

Vrlo prolazno, J. R. Smitha kad sam vidio u ponudi mi je postao glavni zicer, Zbilja bi se iznenadio kad ne bi prosli, odlican odabir.
By iggidala
#6011 Moja danas tri izbora.. Bez puno pametovanja . Ocekujem domacu pobjedu odmornog Denvera-ove sezone sjajni , prave atlete mislim kako ce dan odmora uciniti svoje. Uz to i na ovoj tekmi ocekujem over koševa CP. koji je po meni jaci igrac od Lawsona. Probijati ce ga na veliko..
I treci matchup mislim kako ce Okl. odnijeti pobjedu, NYK u nekoj krizi,nadam se da nastavljaju i danas sa porazima. Uz to neigra im u prilog ni ozljeda Mela. Mislim kako da ga i osposobe da nece biti sposoban zaustaviti Duranta, a na poziciji pleja NYK ni mocnog Westa,pod kosem ce se po meni na nekin nacin centerska linija oduzeti, dobra centarska linija i od NY i od Okl. te mislim kako nece dole gurati previse loptu, vise ce to biti forsiranje suteva i samog igranja ZVIJEZDA teamova!
Sretno!

Denver - L.A. Clippers 1 Osnovna ponuda 1,65
New York - Oklahoma City 2 Osnovna ponuda 1,50
17,5 - Paul C. (Lac) VIŠE Broj poena igrača, 1,85