- 28 Dec 2016, 13:20
Dragić jučer nije ni igrao na kraju,pa eto,ostala kv1,ali danas imam jedan prijedlog koji se mora odigrat,jednostavno mora
M.Kidd-Gilchrist 9,5 Više @ 1,85
Germania / HLZnači više faktora za ovaj tip ide u prilog a jedan od glavnih je izostanak Bellinelija,i tu bi MKG trebao najviše profitirat,i igrat minimum 30ak minuta,i ako uzmemo u obzir minutažu-granicu,granica ispada smiješna.
Marco Belinelli (left ankle) has been ruled out for Wednesday's game against the Magic.
This will be Belinelli's second straight game on the sidelines, and there's a good chance he'll miss more than a few games with this injury. Jeremy Lamb could pick up some extra minutes in Belinelli's absence,
but Michael Kidd-Gilchrist is the true primary beneficiary hereZnači Belinelli ne igra zadnje 2 utakmice,i tu je MKG igrao po 33 i 35 min i zabijao po 12 poena.U utakmicama u kojima je MKG igrao blizu 30 ili više minuta,prelazio je ovu granicu 12 puta,a takvih utakmica je bilo 18,znaci vise nego dobar ucinak.
Igraju protiv Orlanda,i MKG im je ove sezone već uvaljao 16,iskreno nisam gledao tekmu,nisam vidio tko ga je čuvao,ali vjv će to bit Gordon.Ljudi su govorili da ima potencijala momak,kako u obrani tako i u napadu,ali ja ne vidim od njega ništa u niti jednom smjeru.jedino što ga krasi je,to što je ko fol neka atleta,skočan je i brz i sve to, ali nema košarkaškog IQa nikakvog,i mislim da ovih 9,5 poena nebi trebao biti problem.
kasnije još nešto,dobra ponuda!