Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
#765 tko je blizu PSK ima odlične margine,koje će biti vrlo brzo izmjenjena:
james 26,5
bosh 16,5 wade jedna utakmica suspenzije
lee 18,5 covjek je u odličnoj formi , u drugim kladama 20,5 ili 21,5
curry 20,5 u svim osatlim 21,5
walker 17,5 u ostalim 18,5 a ima i 19,5
irving 21,5 u soatlim 23,5
parker 19,5 svugdje 20,5
crawford 15,5 wash
crawford la clippers 16,5
jefferson 15,5
bryant 30,5
james ,bosh,lee manja margina za 2 poena
tko misli igrati ove igrače po ovim marginama nema još puno vremena
By hrvoNBA
#766 Za danas su mi zapeli za oko za veci ulog

Aldridge -20,5+ over
Bryant -30,5+ over
Irving -21,5+ over

preuzeto s betx kladionice koju imam u susjedstvu ja mislim da se isplati za veci ulog...
By x__eko__x
#767 J.R. Smith over 17.5 @1.85; Zadnjih 5 utakmica je prešao ovu granicu uz prosjek od 23.2 koša. Bez Feltona, (a možda i bez Mela)..trebao bi opet dobiti dobru minutažu i prebaciti ovu granicu.
By x__eko__x
kokodril said

tko je blizu PSK ima odlične margine,koje će biti vrlo brzo izmjenjena:
james 26,5
parker 19,5 svugdje 20,5
crawford 15,5 wash
jefferson 15,5
bryant 30,5

Ispravljene su granice u PSK.
By kokodril
x__eko__x said

kokodril said

tko je blizu PSK ima odlične margine,koje će biti vrlo brzo izmjenjena:
james 26,5
parker 19,5 svugdje 20,5
crawford 15,5 wash
jefferson 15,5
bryant 30,5

Ispravljene su granice u PSK.

tko je jamio jamio
By MvP39
#770 DeRozan D.(-17,5+) manje
Vec sam par puta igrao ovaj par i nekoliko ljudi mi je reklo sad ce ic preko, ali on je opet isao ispod. Knight je bio lijepo objasnio u jednom postu da Toronto ima puno igraca na istoj poziciji kao i DeRozan tako da on dobiva manju minutazu i manje puta sutne. Danas igraju protiv New Orleansa koji je dosta losa ekipa, ali prima 97,4 poena po utakmici, i poznati su po tome da igraju na malo poena. Uz to jedan od glavnih razloga zasto ovo igram je to sto se vraca Lowry koji ce mu uzet jos vise suteva, tako da nasem DeRozanu ne ostane nista.

Smith JR.(-18,5+) vise
Smith je u odlicnoj formi, iako pocinje sa klupe igra gotovo cijelu utakmicu i voda je ekipe odmah poslje mela. Veceras je melo upitan i nadam se da nece igrat, a i ako bude igro ovaj par bi trebao proci jer igraju protiv Sacramenta koji prima preko 100 poena po utakmici. Uz to ozljedio se i Felton i jos neki igraci koji su duze vrijeme ozljedeni. Igram ovo zbog odlicne forme i zbog povjerenja koje trener ima JR Smitha. I vjerovatno ako bude trebao neki sut za pobjedi, ili u slucaju guste utakmice, da ce sve ic na njega.

James L.(-28,5+) vise
Danas Miami igra sa Detroitom i mislim da ce se morat malo pomucit da pobjede jer im nema Dwyane Wadea. Cim nema Wadea odmah James dobije vise lopti. Zadnje tekme je odlicno odigrao i presao je ovu granicu tako da mislim da ce i danas. Nadam se da ce biti gusta utakmica i da ga trener nece brzo izvaditi. Sigurno ce prec 20 poena zbog rekorda kojeg vija, a jos 9 poena on pojede za dorucak tako da...
By Falcao
#771 +17,5/Afflalo A.
+23,5/Irving K.
+16,5/J.Smith
+25,5/Harden J.
+19,5/Griffin B.
+16,5/A.Jefferson
+18,5/J.R.Smith
+31,5/K.Bryant
+21,5/Aldridge L.
sto mislite o ovome?Laugh
By bedblueboys
#772 mislim da je pravi momenat da Kliperse prekinu ovu inpozantnu seriju.Jazeri su prava ekipa za poraz klipersa.Red bi bilo mislim da se zaustave.pa i dosta jace ekipe gube u ovaj rang takmicenja,pa valjda nisu vanzemaljci ovi iz L.Angelesa. Miami,OKC,S.Antonio gledate da mogu da izgube od svakoga,a ove 3 ekipe su po meni u top 3.Kliperse jeste da guraju dobro ali veceras je njihov kraj serije pobede.

Utah -Klipers-1 2,1 (moze i hendikep na jazere ne znam koliki ce da bude,ali ne verujem da ce biti veci od 2,5 eventualno 3.5)
By aky
#773 Novi sam ovdje.
Pratim vas već duže vrijeme i stranica je vrhunska.

Imam jednu primjedbu,,aa to je
Zašto se svi fokusirate na over igrača kada više od 60% ide manje većinom tjedna