Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Majstor
#1224 MOJA STATISTIKA OD JUČER:
Miami-Chicago(+8.5) H2 WIN
Milwaukee-Houston KP 2 WIN
Clippersi-Lakersi 1 WIN
Phoenix-Utah LOSEE

VEČERAS OČEKUJTE MOJE ANALIZE OPET :) SRETNO SVIMA DANAS!!!
By jako_lud
#1229 J.R. Smith 19.5 over - zadnjih 5 utakmica 20 28 28 27 25, pratim ga dok mu ide, mislim da ce i danas bez problema u over.
By Teletovic33
#1233 Po meni "na prvi pogled" nikad bolja ponuda.....
LA Cippers - GSW (201.5) VIŠE (pa opet ista greška kladionica.. zašto ovako mala granica kad je u 2 utakmice bilo 209 i 224)
S.Curry (21.5) VIŠE (Ista analiza kao i prošla dva puta protiv LAC- Lee će imati teži posao sa Jordanom i Grifinom tako da će curry mora forsirati) :)

N.Peković (16.5) VIŠE ( Igraju protiv Portlanda koji jedino rješenje na toj poziciji ima J.J.Hicksona jer je povrijeđen Leonard. Rubio se večeras vjerovatno vraća a to je po meni pozitivna stvar za Pekovića jer kada Rubio igra- 5 utakmica Peković je samo jednu utakmicu podbacio ubacivši samo 2 poena a ostale 4 utakmice 21p, 24p, 19p, 21p... )

K.Irving (23.5) VIŠE (Kao prvo- pojest će Lina... Kao drugo- nema Varejo-a i Gibsona tako da Irving mora forsirati.. Kao treće- očekujem veliki broj poena na utakmici kao i uvijek na utakmicama Houston-a )

Dallas - New Orleans kp1 (Dalas kompletan, Dirk se lagano diže, ostatak ekipe u dobroj formi mislim da je ovo poklon kladionica dat 1.40 na ovakav dallas koji igra kući... ali eto ipak radi ranijih iskustava uvijek igram KP ali mislim da ovo dallas uzima lagano)
By croit93
#1234 Svaka vam čast na nalizama pratim vas dugo samo tako dalje. Smile

Ja cu danas igrat:
Anthony C(-31,5+)-Orl-NYK Više
Rondo R.(-13,5+)-Atl-Bos Manje
PekovićN(-16,5+)-Min-Por Više
LAClippe(201,5)-GolState Više
By Teletovic33
Teletovic33 said

Po meni "na prvi pogled" nikad bolja ponuda.....
LA Cippers - GSW (201.5) VIŠE (pa opet ista greška kladionica.. zašto ovako mala granica kad je u 2 utakmice bilo 209 i 224)
S.Curry (21.5) VIŠE (Ista analiza kao i prošla dva puta protiv LAC- Lee će imati teži posao sa Jordanom i Grifinom tako da će curry mora forsirati) http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

N.Peković (16.5) VIŠE ( Igraju protiv Portlanda koji jedino rješenje na toj poziciji ima J.J.Hicksona jer je povrijeđen Leonard. Rubio se večeras vjerovatno vraća a to je po meni pozitivna stvar za Pekovića jer kada Rubio igra- 5 utakmica Peković je samo jednu utakmicu podbacio ubacivši samo 2 poena a ostale 4 utakmice 21p, 24p, 19p, 21p... )

K.Irving (23.5) VIŠE (Kao prvo- pojest će Lina... Kao drugo- nema Varejo-a i Gibsona tako da Irving mora forsirati.. Kao treće- očekujem veliki broj poena na utakmici kao i uvijek na utakmicama Houston-a )

Dallas - New Orleans kp1 (Dalas kompletan, Dirk se lagano diže, ostatak ekipe u dobroj formi mislim da je ovo poklon kladionica dat 1.40 na ovakav dallas koji igra kući... ali eto ipak radi ranijih iskustava uvijek igram KP ali mislim da ovo dallas uzima lagano)

Još bih samo dodao i D.Nowitzki 14.5 VIŠE.. Večeras se vraća u prvu petorku i očekuje se da igra 30-33 minute što je i više nego dovoljno za jednog Dirka da pređe ovako smiješnu granicu... Jednostavno večeras mi ima puno izglendih parova tako da ću ih kombinovati na nekoliko listića i vjerovatno odigrati i jedan sistem.... :) :) :)
By MvP39
#1236 Potpuno se slazem sa clanom Teletovic33, sve cu te parove i ja igrati i vjerovatno cu spojit na jedan listic jer je sigurnost ogromna. Evo po meni najsigurniji par za danas kojeg cu igrat u singlu i na visoki ulog:

Cousins D.(-18,5+) vise
Jos uvijek je granica mala na njega. Jos uvijek nema Evansa i Thorntona sto znaci da ce Cousins opalit 20 suteva, nadam se zabiti pola i vec je presao granicu. Igraju protiv Brooklyna koji je jucer odigrao tesku utakmicu sa Wizardsima i vjerovatno su malo umorni. A cuvat ce ga Brook Lopez koji nema pojma igrat obranu, tako da Cousins nastavlja svoju seriju sigurno. Jucer je zabio 31 poen, danas moze bar 20.