Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Goodness
#1762 danas sam malo bolje, pa evo ukratko tablice rezultata od jucer... sinoc je bila malo uspjesnija noc pa imamo vise dobitaka ali su to uglavnom singlovi... mozda sam nekima falio koeficijente i broj parova, al sam to radio s onim sta su napisali. Pa bi molio da se tocno napise što ide na koji tiket, ukupni koeficijent i margine da mogu jednostavnije vodit tablicu jer ovako mi triba 20 min da zbrojim i nadem koeficijente... Pana i euskal dobro rade :) 9.1.2013.gif
By denis0709
#1763 danas bi bilo izgledno odigrati jr smitha over, jer tko če osim njega večeras zabijati! felton out, antony out, studemire bi trebao odigrati maximalno 20 minuta.... ima li tko mišljenje o tome?
By Goodness
#1764 evo statistika za ova dva dana... nismo se bas proslavili... samo 16 posto listica je pogodeno, 46 posto parova i velik je srednji koeficijent... ukupno-9.1..gif

ispricavam se ako sam nekome nesto krivo izracunao, ali zato morate tocno napisati što ste igrali... hvala ;) i sritno svima
By iggidala
denis0709 said

danas bi bilo izgledno odigrati jr smitha over, jer tko če osim njega večeras zabijati! felton out, antony out, studemire bi trebao odigrati maximalno 20 minuta.... ima li tko mišljenje o tome?

Slazem se sa tobom isto tako. J.R.Smith Over. i Protiv Bostona je vukao dok je Melo bio kriminal,a i izostankom Mela mislim da bi on trebao to preci.
By MvP39
#1769 zicer veceri uz jr smitha:

Cousins D.(-17,5+) manje (1,85)
Cousins je imao neke ovlasti dok nije bilo Evansa i Thorntona. Sutao je i po 20-25 puta i naravno prelazio ovu granicu. Proslu utakmicu se vratio Evans i iako je igrao 15-ak minuta oduzeo je par suteva Cousinsu i ovaj je ostao ispod granice. Nadam se da ce Evans danas poceti u 1. petorci sto znaci puno vise minuta za njega. I uz sve to jos se vraca Thornton, tako da Cousins mora bit 100%-tan da prebaci ovu granicu. A tesko ce prolaziti pokraj Kamana koji dopusta 17,0 poena po utakmici, sto stavlja Dallas na 8. poziciju u NBA-u po prosjeku primljenih koseva sa pozicije centra.
By iggidala
MvP39 said

zicer veceri uz jr smitha:

Cousins D.(-17,5+) manje (1,85)
Cousins je imao neke ovlasti dok nije bilo Evansa i Thorntona. Sutao je i po 20-25 puta i naravno prelazio ovu granicu. Proslu utakmicu se vratio Evans i iako je igrao 15-ak minuta oduzeo je par suteva Cousinsu i ovaj je ostao ispod granice. Nadam se da ce Evans danas poceti u 1. petorci sto znaci puno vise minuta za njega. I uz sve to jos se vraca Thornton, tako da Cousins mora bit 100%-tan da prebaci ovu granicu. A tesko ce prolaziti pokraj Kamana koji dopusta 17,0 poena po utakmici, sto stavlja Dallas na 8. poziciju u NBA-u po prosjeku primljenih koseva sa pozicije centra.

U psk ti je 18.5
By tininho
#1772 nisam dva dana nista stavljao, danas stavljam par s kojim idem na max ulog
J.R.Smith over 19.5 Hrvatska Lutrija
Ovo je po meni najveci zicer nakon dugo vremena. Nema Mela, nema Feltona, Amare igra svega 15-20 minuta. J.R se vrti ko ove granice i kada igraju Melo i Felton, danas kada njih nema ocekujem da ce uzeti barem 25-28 suteva. Poceo se malo muciti sa slobodnjaka, i istina je da je Indiana jako dobra obrambena ekipa, no ako Knicksi daju 80 koseva, od toga ce J.R. dati najmanje 20. Makar iskreno danas ga ocekujem na nekih 30 koseva. Ovaj par cu danas singlirati jer dugo nisam bio siguran za neki par kao danas.