Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Miki28
#146371 Takmicenje medju forumasima sa analizama.
Nasao sam post od Darko1987 pa cu ga prekopirat ovdje sa nekim izmjenama.
Nadovezite se sa svojim idejama, da do vcrs uskladimo pravila i da krenemo od sutra.

1. pravo učešća imaju svi registrovani na forumu
2. u glavnu temu bi se pisala analiza od nekoliko rečenica sa minimalnom kvotom 1,70 (mislim da ne vrijedi ispod toga ići) gdje nije nužno svaki dan da se tipuje (u suštini bitan je postotak pogodaka a ne obim, shvatate šta želim reći)
3. Da svima bude zajednicka 1 kladionica kao reper a privatna stvar gdje ce odigrati.
4. maksimalno 2 analize po danu koje se moraju postaviti najmanje pola sata prije tekme (da neko ko prati forum može ispratiti taj prijedlog)
5. Ko će voditi statistiku, tabela će ići uz temu dana za naredni dan? Darko je predlagao da bi on to mogao raditi.
5. što se tiče nagradnog fonda mislim da ćemo to teže odraditi, al' činjenica je da bi imalo veću draž da ima neka nagrada (to ostavljam da se dogovorimo). Predlozi?
6. pobjednik mjeseca je naravno onaj ko bude imao najveći procenat uspješnosti (u slučaju istog procenta pobjednik je onaj koji bude imao veći broj pogođenih parova, (npr 4/5-80%, 8/10-80% pobjednik je ovaj koji je imao 8/10))

Sve je prosto i jednostavno, cilj svega ovoga je da se ozivi glavna tema, da se malo takmičimo i zabavljamo, dobra ekipa je tu, ima vrhunskih tipsera.

Automatski se banuju generali posle bitke, znači sve replike, komentari, mišljena isključivo prije tekme, u slučanju trolanja posle tekme odmah diskvalifikacija, šta će nam takav na forumu

Icice i anketa

To je to ukratko, znači samo nagradni fond je upitan, ostaje nam to da se dogovorimo. Ponavljam, ovo sve predlažem da kad dođem na forum, uđem u glavnu temu mogu da vidim i pročitam nešto, a ne 3 stranice prepirki i svađa, mislim i toga će biti al' u onoj drugoj temi naravno a to tamo neću ni da komentarišem.

Ovdje ostavljajte predloge sta bi jos moglo od pravila i naravno prijave ko je za ucestvovanje ( prijave da vidimo da budu sto prije, recimo do sutra, 11.04.2021 da bi odmah krenuli sa tim )
User avatar
By Miki28
#146386 Tu se dolazi do pitanja, kome pare na cuvanje ukoliko se uplacuje na startu?
Ukoliko se daje na kraju mjeseca kako se osigurati da svi ucesnici plate, da ne bude tad problema?
Ja sam za to da pobjednik uplati novac u humanitarne svrhe? Ne znam za ostale?

Mislim da cemo se svi sloziti vezano za 1 kladionicu kao reper i da se daju parovi bar pola sata prije meca?

Onda ko bi vodio statistiku?
User avatar
By Miki28
#146393 Vidjecemo sta kazu ostali, molio bih oni koji su zainteresovani za takmicenje da se izjasne za sta su, da novac ide u humantarne svrhe po izboru pobjednika ili pobjedniku? Svaki takmicar nek iznese za sta je.

Isto tako, i kome da se uplate pare? Ja sam isto za Knighta ukoliko bi on htio.

Dakle za sada Darko1987, Yoldza i ja smo se prijavili. Dalje?
Amater nije zainteresovan.