Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By nbaspecialtips
#156644 J.Green PRA [22.5] over 2u unibet/888@1.80; HOU

-He is a ballhog, and when Porter is playing he can't do as much as he would want, so he really benefits when Porter isn't playing. Well, Porter is suspended for today, but not only that- so is Wood. Besides those two, Houston is also without several players most notably Brooks, and Gordon might also miss this game. Green should be starting and have a big freedom to do what he wants, after all he is a second pick.
-Since coming back he is averaging PRA of 26.4 in 4 games with 23, 30, 21 and 31 PRAs in those. BUT- in all of these Porter or Wood played, in some- both of them. Without two of them today, Green should have a very big usage rate and because he should be handling the ball more he should also get more assists.
-Opponent is hard and a blowout is expected here, but I see Green going over before the last quarter.
User avatar
By Darko1987
#156654 Saddiq Bey (DET) 18,5 Under @1,83 Bet365

Vjerujem da će ga Ante pojesti na oba kraja terena, veoma je realno da upadne u problem sa faulovima jer Ante 80% svojih poena traži iz prodora gdje se pola tih situacija završi sa faulom. Opet sa druge strane do poena će morati isključivo sa distance jer nema on tu šta tražiti iz prodora i na postu.

Vratilo se par igrača, Cade, Hayes, Lyles, Lee, Jackson, trebali bi svi da uđu u rotaciju, ne vjerujem da će Bey dobiti više od 30-ak minuta.

I iskreno se nadam da će Milwaukee konačno da odigra jednu dobru tekmu na oba kraja terena te riješi ovo za 3 četvrtine.
User avatar
By Darko1987
#156658 Wendell Carter Jr (ORL) 14,5 Over @1,86 Bet365

Brine me malo činjenica da je B2B za Orlando i da ih Chicago realno može pojesti ovu tekmu, to su uradili i prvu tekmu al’ Wendell je zabio 26pts. Baš je bilo vidno da im želi pokazati da su ga se lako odrekli.

Chicago je ekipa koja ga je birala na draftu ali su procijenili da on nije igrač koji može donijeti rezultat. Siguran sam da će i večeras zapeti, 30+ minuta sigurno jer ORL je baš kratak sa visokim igračima u rotaciji, 15-ak šuteva sigurno, uz pristojan procenat šuta vjerujem da može do 15pts.