Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By petko87
#166731 T. Maxey (Philadelphia 76ers) over 18.5 points @1.86 bet365 ✅✅

Znam da Fila ima sirinu i da se ne zna ko ce odskociti svaki sledeci mec, ali mladjani se namece opasno u poslednjih par utakmica, prvi mec ih je pobedio sam, u drugom isto dobra partija sa cak dodatih 9 sk i 8 as tako da ga ja uzimam na ovoj granici. Ocekujem egal mec, i nekih 38,39 min na terenu sto se nadam da ce biti dovoljno da prebaci.

S obzirom da ovaj mesec u ligi ne mogu vola da ubodem uzmite ovaj par sa velikom rezervom :D

2 units
User avatar
By Jazavac
#166734 Jayson Tatum 4,5 as + @1,70 soccer / @1.80 bet365 / 2 UNITA ✅✅

Da li je Joldza Ili neko drugi nagazio ovo I dosta ga je postovao. Naravno da ocekujem da nagazio I sa poenima, ali 32,5 minje preterano jer lagano moze da stane na 30 I padne. Bruklin I odbrana nebo I zemlja, a ocekijem da ga malo vise stisnu posle prosle tekme, tako da ce ostati neki Sam na laganom sutu kome ce Tata dodati loptu.

Giannis Antetokounmpo 12,5 sk + @1,70 soccer / @1.74 bet365 / 2 UNITA ✅✅

No Djani no party. Dominirao je u skokovima protiv njih uvek I prebacivao ovu granicu lagano u regularnom delu, a proslu imao 16. Vidim da su ga u maxi digli na 13,5 vec.

NAPOMENA:
Durant po meni mora da se aktivira ako zele pobedu. Tako da ocekujem + a stavio sam I Hardena u asistencije na 9,5. Jednostavno Raptorsi moraju da se uozbilje I da makar pokusaju da izgube sa manje od 10, sto ce povuci Bradu da igra ozbiljnije I proigrava saigrace.
Last edited by Jazavac on 20 Apr 2022, 15:48, edited 4 times in total.
User avatar
By Darko1987
#166735 Image
01:00h Bruce Brown (BKN Nets) Rebounds 6.5 under @1.76 bet365 / 2 units

Nakon čudesne Game 1 ja vjerujem da nas i večeras čeka strašna tekma, sigurno najzanimljivija serija u prvoj rundi. Bruce u toj prvoj tekmi potpuno marginizovan, ni jedna kolona nije bila popunjena kako on to zna.

Nema udvajanja na KD-u nema ni poena za BB, sam on ni ne pokušava nešto u napadu. Što se tiče asistencija ni tu se nije mnogo proslavio, imao je 2 tačna dodavanja, lopta u napadu je jako rijetko kod njega bila, ne vjerujem da će se tu nešto puno i večesras mijenjati.

Što se tiče skokova samo jednu loptu je uhvatio, u većini situacija on je zadužen da “ganja” udarni dvojac Brown&Tatum i bio je jako daleko od defanzivnog skoka. I večeras njega čeka ista uloga, znači defanziva i ćoškarenje.

Bitna je i činjenica da Brooklyn kompletan meč igra sa peticom (Drummond&Claxton) koji su pokupili skoro trećinu skokova kod Nets-a.

Očekujem i večeras jedan izuzetno zanimljiv meč, borba za svaku loptu, svaki posjed, BB će realno imati najteži zadatak defanzivno, ne isključujem scenario sa brzim faulovima. Kao primarni defanzivac na rođaku iz Kelta ili Tatum-u on je jako daleko od defanzivnog skoka jer je ili na ruci pomenutom dvojcu ili ih prati na prodoru, te eventualne promašaje uglavnom kupi centar ili KD.

Ima mi vrijednost i poene al’ vidim da je drastičan pad kvote na over pa se nadam da će granica izaći na 12.5 što je svakako bolje nego ovih 11.5. Skokovi su mi must bet!
User avatar
By malsha9323
#166742 FVV 20.5 OVER @ 1.74 2 units

FVV trojke 3.5 OVER @ 1.76 2 units

Biti ili ne biti utakmica za TOR, mnogo su opasnija ekipa u Kanadi, pa ocekujem od FVV druge napadacke opcije da preuzme odgovornost u ovom mecu. I Barnes i Trent su GTD, cak i da igraju u sta cisto sumnjam, svoju porciju suteva ce imati. Prosli me 16 sutnutih trojki??? Veceras ga vidim na nekih 12+ uz malo poboljsane procente. Tajbul ne igra, sto znaci da ako se doticni raspali Maxey/Green ce imati tezak posao da ga isprate, neku bolju odbranu od njih Philly tesko da moze da ponudi na spoljnim pozicijama.
User avatar
By viljasboas
#166758 Al Horford over 10.5 reb 1.90 2 unita

Komentarisali smo penzionera ovde na forumu bas posle utakmice i slozili se da je izdominirao 20 poena 15 skokova, mislim spektakl od predstave. S obzirom da je Williams out, Theis i drugi Williams su mu samo tu za ispomoc na poziciji 4-5 gde na Horforda pada najeveci teret. 41 minut je igrao u prosloj, jednostavno nema ko, jos ako uzmemo u obzir da mi ova dvojica njegovih ne deluju bas inteligentno i da ce upasti u problem sigurno s faulovima (bar jedan od njih) onda ovakav usage pada na Ala i veceras. Protivnicki matchup ovde nije bitan jer ko god da je na njemu i na kome god da je Horford ovo nije problem, plus Brooklin nije ekipa koja igra dosta pickenrol pa da ga vidjamo cesto na trojci da se jurca sa Kajrijem, Setom ili Patijem. Da skratim, sve sto je bitno u ovom matchupu da bi on skupio 11 skokova je minutaza i nista drugo. Ovo se mora odigrati. :D :D

OG Anunoby over 17.5 1.80 2 unita ✅✅

Njega sam pominjao u tipovima pre prosle utakmice, nista nije promenjeno u odnosu na tada, samo mogu da potvrdim pick, usao je u over sedmi put kad Scottie nije bio na terenu. Barnes je verovatno i veceras out, ali cak i da zaigra (mada u to ne verujem posle onog klizeceg Embida na njegov zglob) OG je u bas dobroj suterskoj formi, bez Tajbula u igri nema njega ko da poremeti ovde... Igraju kuci, sto samo moze da bude jos dodatan procenat na sansu da ovaj pick dodje i veceras.

Srecno nam bilo veceras :D :D :D
Nenenene mora zeleni smajli da se zelene tiketi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by viljasboas on 20 Apr 2022, 19:34, edited 4 times in total.
User avatar
By Rovinjez
#166788 James Harden over 9,5 ass. (1.71) bet365 2 unita ✅✅

brada se muci sa sutem ali asiste dijele ko na traci, protiv raptorsa zadnje 3 utakmice 15, 14 i 6 komada, bitna utakmica koja ce znaciti da sixersi ovo definitivno prelamaju ili se vraca zanimljivost u dvoboj, trebalo bi biti napeto do kraja sto znaci 40-ak minuta za njega i vjerujem dvoznamenkasti broj u koloni asista

Kevin Durant under 5,5 ass. (2,10) bet365 2 unita ✅✅

odigrao sam ga prvu utakmicu over i tu na za asist vecu granicu od ove misleci da ce tjerati da se rijesi lopte i da tu on nalazi suigraci medutim pustili su ga da igra ali s bolesnom obranom i morao se svojski potruditi za svaki kos, na kraju je zavrsio na 3 asista a nije ih moglo biti puno vise, sjecam se mozda 3-4 suta gdje su igraci promasili na njegova dodavanja, dakle nije bilo da je zavrsio na 3 a ovi promasili jos 10 zicera kako se zna desiti kad se igra na asiste, ne bude li kakvih korekcija u obrani kelta i mijenjanja strategija za ocekivati je da sutne 25-30 lopti a ostane under na asistima
User avatar
By Dejo
#166796 Adetokumbo 12,5 skokova vise 1,64 2 unita ✅✅

Naveo je Jazavac sve,ne znam sta bih ja mogao dodati.Sjajne partije protiv Cikaga cele sezone,granica za poene mi je previsoka pa bih ovo pre.Takodje,prosli mec pun nervoze a I odbrane deluju bolje posto je play-off tako da je bilo puno promasenih suteva.Ocekujem nesto slicno I veceras I da Janis to uredno skupi :lol:
User avatar
By petko87
#166810 K. Irving (BK Nets) over 27.5 points @1.86 bet365

Nema ovde sta puno da se kaze, moje neko misljenje je da ce on veceras opet u over, imao je par gestilulacija ka publici prosli mec cak je u tunelu nakon meca nekom rekao da ga pu*i :D i verujem da ce biti napaljen maksimalno veceras da vodi ekipu do tih 1:1 u seriji. Svi znamo ko je Irving i sta moze. Ostaje da se vidi.

2 units
User avatar
By GS Warriors
#166815 James Harden 1 Quarter Asissts 2.5 over 1.90 @bet365 2 unita

Znaci ponavljam bet od prije dva dana, iako je bio više agresivan u prošloj utakmici, i imao samo 6 asistencija od tih 6 je imao 2 već u prvoj i imao je potencijalno još par pasova gdje su oklijevali pa pas Maxeyu koji mu je bio za malo prejak za polaganje.. Mislim da ce malo vise da vrti pick sa Embiidom

Od kako je došao u Filu, glavni je Ball handler, dosta razigrava ekipu na samom startu meča, gledao sam par meceva gdje je znao i do 5-6 brojati u prvoj četvrtini, stim da se najviše vrti pik sa Embiidom. Ovoj seriji bar u prvoj utakmici dosta je Kamerunac bio meta Raptorsa tako da je u nekoliko navrata odigravao na Harisa i Greena koji se kriju po ćoškovima na liniji za 3 poena.
Ovo mi je sasvim solidna granica jer Harden igra skoro 9 min u prvoj četvrtini zatim ulazi Milton poslije njega tako da sasvim dovoljno vremena da predje ovu granicu.. Statistički na zadnjih
7 kojih je nastupio prešao je 5 put.