Boston Celtics - Milwaukee Bucks OTP 102,5 over
Ovo ide na zadnji 10 meceva kad se sretnu ova dva tima, poslijednji mec kad su ostal u underu bilo to 09.05.2019. 116:91 za Buckse, jest ovo playoff i sve je moguce al ja cu morat ispostovat ovu tradiciju a i grana bome nije nesto velika lagano se to moze prebacit s obzirom kakve igre pruzaju i jedni i drugi kroz ovaj playoff.
Sretno ko prati !
Posle onakve serije protiv Nets-a i defanzive koju su pokazali na KD-u ja očekuje isti recept i u ovom okršaju. Middleton je out što još više stavlja pritisak na Grka. Ulaz će biti zatvoren u to nema dileme, poene će uglavnom tražiti sa distance a kad je tako onda Ginnis uvijek under.
Biće tu poena sa linije penala i iz tranzicije, al’ ne mnogo jer očekujem da defanzivni fokus sve vrijem bude na njemu, Game plan će biti da ih “dobiju” Brook, Bobby i ekipa, Giannis će morati da “zapne” za svaki koš. Faktor TD garden ne treba zaboraviti, ja vjerujem da ni penali neće biti preko 60%.
Juriće curryja, nijednom do sada nije prebacio ovu granicu protiv curryja
Može i curry - 27.5 ko ima muda

Velika granica ali milvoki bi po mom nekom misljenju trebao pustati njegov sut za tri a zatvarati tejtuma i brauna, trojke nek budu 4/10 eto njega preko

Pratim minus na Grka SVE.
Imamo Taisa, imamo Wiliamsa prvog, imamo Ala Horforda da bace na njega po 5 licnih, ali jedva cekam da pocne tekma da Janis krene da se zalece na Roberta Wiliamsa Treceg, po meni najboljeg rim protecotra u ligi, lika koji mene odusevljava, da vidimo ishod.
Vrlo me zanimaju i njegovi skokovi s obzirom da je Boston ekipa koja pusta najmanje skokova u sezoni PF i C poziciji. Volim Grcku, Lefkada je spektakl, ali tanka prica u ovoj seriji. srecno za sledece letovanje

JANIS under 50.5 1.86!
Tatum UNDER 31.5
Boston bi svojom odbranom mogao da poenterski ostavi Janisa u underu sto se poena tice ali misljenja sam da ce imati prostora za kvalitetna dodavanja prema saigracima
Milvoki ostavlja puno prostora na sutu za 3 sto bi Smart mogao da iskoristi
Ocekujem ponovo malu minutazu za njega,najvise 10 min na parketu,bez akcije za njega,pasivan u napadu uzece maksimum 2 suta.Igrace se ovde sa nizim petorkama,tako da je on dobar izbor za under iako je bas mala granica