Clevelan-Oklahoma City T. @1,20 2
Anthony C(dk)-Durant K @1,85 2
kvota @2,10
Mamba 24 said
Pozdrav svima,evo 2 para za duplanje.
Clevelan-Oklahoma City T. @1,20 2
Anthony C(dk)-Durant K @1,85 2
kvota @2,10
Slažem se, iako mislim da je sigurnije Anthony under 29,5. Očekujem laganu pobjedu New Yorka, ni jučer nije išao preko,a utakmica je bila napeta, imaš i Scola under 14,5. Teško da će pored Lee-ja i Boguta zabiti više.
Walker over 17,5
Evans over 15,5
Wall je imao neku manju ozljedu(lijevo rame) ako sam dobro procitao,a danas mu je u matchupu Parker protiv kojeg u 3 utakmice ima prosjek oko 8 ppg(31% suta).Walker je opet poboljsao igru i danas ga ocekujem bez problema preko ove granice jer njegov cuvar Lin je blagi uzas i vecina igraca je isla preko .U dosadasnja 2 medjusobna sraza ubacio je 22(7-17) i 35(12-21),od toga cak 6 trica.Nakon ozljede Evans je uvjerljivo najbolji igrac SAcramenta i jedini koji ima konstantu(16,16,16,16,15,13,19,29 ucinci u zadnjih 8 utakmica nakon povratka).
New orleans over 90,5 mi se cini vrlo prihvatljiva granica,nakon povratka svih igraca njihovi rezultat tj.br postignutih
poena je porastao MIslim da su zadnji put podbacili protiv Houstona
Lillard over 18,5 sinoc sam ga gledao i pdusevio me,napada kos najkracim mogucim putem,prebrz je za vanjsku liniju Utah-e,ozlijedio se wesly mathews klupa ionako tanka,znaci moguce je da uzme jos s koju loptu
S kevin martinom se apsolutno slazem
Wall under bi pteskocio ,nema beala,san antonio ce utrpat svoj porciju a koliko ce wash ovisi o njima,san ant. Ce se po obicaju cuvat,,racionalizirat minutazu ,parker u obrani nije nesto a i nema razloga da se lomi na obje strane
Navecer cu napisat koju rijec ako izbace koseve na ekipe
Goodness said
Evo sutra se vracamo sa statistikom nakon malog odmora. Molio bih vas da pogledate u temi prijedloge koje sam naveo i prokomentirate ih da stignem sve jos pripremit za sutra... Hvala
sta si mislio pod onim listici s malim koeficijentom?
- Page 1 of 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3