Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Mamba 24
#3719 Pozdrav svima,evo 2 para za duplanje.

Clevelan-Oklahoma City T. @1,20 2
Anthony C(dk)-Durant K @1,85 2

kvota @2,10
By goran1988pu
Mamba 24 said

Pozdrav svima,evo 2 para za duplanje.

Clevelan-Oklahoma City T. @1,20 2
Anthony C(dk)-Durant K @1,85 2

kvota @2,10

Slažem se, iako mislim da je sigurnije Anthony under 29,5. Očekujem laganu pobjedu New Yorka, ni jučer nije išao preko,a utakmica je bila napeta, imaš i Scola under 14,5. Teško da će pored Lee-ja i Boguta zabiti više.
By Matya EllisMVP
#3722 Slab dan danas sto se tice ponude. Mozda jedino sto se isplati je over 14,5 Kevina Martina jer bi morao odigrati vise minuta danas. Mogu se iskombinirati i neki underi na kljucne igrace u ovim vecim momcadima jer je nocas moguce puno blowoutova. Idem sad na posao pa cu vidjeti hocu li imati malo vremena za napisati par rijeci o Martinu kasnije popodne. Wink
By euskal
#3723 Wall under 15,5
Walker over 17,5
Evans over 15,5

Wall je imao neku manju ozljedu(lijevo rame) ako sam dobro procitao,a danas mu je u matchupu Parker protiv kojeg u 3 utakmice ima prosjek oko 8 ppg(31% suta).Walker je opet poboljsao igru i danas ga ocekujem bez problema preko ove granice jer njegov cuvar Lin je blagi uzas i vecina igraca je isla preko .U dosadasnja 2 medjusobna sraza ubacio je 22(7-17) i 35(12-21),od toga cak 6 trica.Nakon ozljede Evans je uvjerljivo najbolji igrac SAcramenta i jedini koji ima konstantu(16,16,16,16,15,13,19,29 ucinci u zadnjih 8 utakmica nakon povratka).
By canca
#3724 Kvota na Atlantu u padu , za Bullse veceras uptni Deng , Boozer , Noah i Hinrich s tim da bi Deng trebao igrati najvjerovatnije a Noah najvjerovatnije ne.
By kokodril
#3726 Nekoliko utakmica nema na ponudi zbroj poena,a bas sam cekao dvije vjerojatno ce navecer pustit i to
New orleans over 90,5 mi se cini vrlo prihvatljiva granica,nakon povratka svih igraca njihovi rezultat tj.br postignutih
poena je porastao MIslim da su zadnji put podbacili protiv Houstona
Lillard over 18,5 sinoc sam ga gledao i pdusevio me,napada kos najkracim mogucim putem,prebrz je za vanjsku liniju Utah-e,ozlijedio se wesly mathews klupa ionako tanka,znaci moguce je da uzme jos s koju loptu
S kevin martinom se apsolutno slazem
Wall under bi pteskocio ,nema beala,san antonio ce utrpat svoj porciju a koliko ce wash ovisi o njima,san ant. Ce se po obicaju cuvat,,racionalizirat minutazu ,parker u obrani nije nesto a i nema razloga da se lomi na obje strane
Navecer cu napisat koju rijec ako izbace koseve na ekipe
By Goodness
#3729 Evo sutra se vracamo sa statistikom nakon malog odmora. Molio bih vas da pogledate u temi prijedloge koje sam naveo i prokomentirate ih da stignem sve jos pripremit za sutra... Hvala ;)
By Matya EllisMVP
Goodness said

Evo sutra se vracamo sa statistikom nakon malog odmora. Molio bih vas da pogledate u temi prijedloge koje sam naveo i prokomentirate ih da stignem sve jos pripremit za sutra... Hvala http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

sta si mislio pod onim listici s malim koeficijentom? Smile