Po meni promasena granica bar za 1 igrao bih ga over i na 4.5, prosle sezone ima skoro 5 ast po mecu u plejofu, u martu ove godine je 3 puta ostao ispod, 8 puta preko na proseku od 4.5... Ovo su mecevi gde on igra, preiskusan je da bi bio nebitan veceras, Atlanta nista spektakularna odbrana, bice ovde i te kako prilike za staru Kajlu da ovo prebaci, veceras ce biti na 6-7 komada.
Jarred igra protiv svojih nocas.U Lakersima ima vecu ulogu nego sto je imao u Minesoti proslih sezona.Ocekujem ga u igri preko 20 minuta,mislim da bi mogao iskoristiti odsustvo Gobera I pokupiti neki ofanzivan skok posto je aktivan I ide dosta na skok.Mogli bi Lakersi ovo ranije I da rese mozda pa da ima I neki minut vise
Kad se pogleda generalno Hero, dobar skiler i sve stoji na ovoj grani je pre za over ali je jak under. U PO covek ima 12/14 undera na ovu granu, prosle godine u seriji sa Atl 4/5 under.. generalno protiv Hawksa 9/11 under, tako da cista statistika kaze da je under. Tu su Dzimi i Bam da uspore igru skroz i da imaji glavnu rec.
Srecno!
Na osecaj, uvek ga igram over kontra Heat-a posle onih nekoljko vanserijskih partija u PO. Ulazi sa klupe 20+ min, MIA pusta trojke iz svih pozicija vec sezonama u nazad. Forma toplo-hladno, ali ima potencijala da dobro odigra u ovom matchupu, dobro cita komb odbrane, moze i PRA over. Ako se ne varam pisao sam ga vec ove sezone u ligi, bas protiv MIA, 8p 2/11, igrac manje na terenu dobro se secam tog meca, nakon toga dve partije preko ove granice.