Jokic 10 ass prosjek u finalnoj seriji
Kako ce biti na kojoj utakmici ne znam ali znam da ce imati prosjecni TD u kompletnom PO, a za to mu treba da odrzi 10 ass po mecu
Pustio je prosjecni TD za regularni dio u zadnjih 5 kola na racun titule tako da mu ovo ide kao dodatni poklon uz pehar
Dacu samo neku statistiku, nema potrebe da pisem da ako on ne bude na nivou nece biti ni utakmice. Butler je na 5/6 overa protiv Nuggetsa odnosno 5/5 poslednjih 5. Protiv Denvera ce se igrati brza kosarka nego sto su igrali na istoku tako da to ide samo u prilog tipu. U poslednjih 10 PO tekmi presao je 7 puta ovu marginu. Inace Miami je pobedio sve prve tekme u ovom PO sto neverujem da ce se desiti veceras, ali ih ocekujem da budu u tekmi do kraja.
Lowry pts 7.5- @1.90 balkanbet
Od kad je u Miamiu igrao je 3 puta protiv Denvera. Jednom je postigao 17 pts, dok je u druge dve postigao ukupno 3 poena u 69 minuta igre. Zasto je ovo zanimljivo, e pa upravo zbog toga sto je ova od 17 pts bila u Miamiu a ove katastrofalne utakmice su bilu u Denveru. U underu je na 5/6 tekmi protiv Bostona, a ako je Denver pogotovo u prvim tekmama uspeo da zatvori ovakve tipove igraca, smatram da ce zatvoriti i Lowrya koji se svakako muci u poslednje vreme!
SRECNO!
Bam double double NE @ 1.65 1/10 merkur❌
Bam 3.5 ast under @ 1.75 0.5/10 merkur ❌
Jimmy 5.5 ast over @ 1.65 merkur 1/10 ✅
Vincent ukradene 0.5 over @ 1.70 merkur 0.25/10❌
Bam bi trebao biti bas uz Nikolu, koji ordinira svuda po terenu, da ga ceka u reketu rizikuje sut ili da mu ostavi prostora da ga ledjima unese u isti, ocekujem ga stalno aktivnih ruku na lopti. Ako Jokic bude iskakao, ove 4 ast su mnogo, cilj bi trebao da mu bude obruc, ne ocekujem da skupljaju na njemu, eventualno 1 igrac sa strane pomoci. Butler taj na koga bi trebali iskakati po automatizmu, dodavanja izgledna u toj situaciji. Vincent da izmigolji jednu loptu, nisko teziste, Murray voli da je drzi u posedu, gde nekada i preteruje.
Brown 13.5 alt under @ 1.50 1/10 pinnbet ✅
Brown trojke 0.5 over @ 1.70 0.5/10 merkur ✅
KCP trojke 1.5 over @ 1.60 0.5/10 merkur ❌
Gordon alt 10.5 over @ 1.50 0.5/10 pinnbet ✅
Brown ce tesko preko, ako igraju zonu, osim ako preko noci nije naucio da dribla, tela u formaciji su za njega tezak posao, pogodan da ubaci trojku, ne moze stati u srce reketa, nema taj mekan floater ili previse siguran sut, a kamoli da se takve akcije crtaju za njega. KCP dobar suterski ritam, Gordon u underu jedino ako se ispromasuje na bacanjima, proigrace ga Jokic sigurno par puta za lake poene.
Posle pisem i dodajem jos nesto sto mi se cini izgledno za vcrs...
10/11 i 7/7 su njegovi penali ove sezone naspram Denvera... Očekujem dosta spuštanja na na low post za njega jer mi je nerealno da free agent kome je margina sa 7.5 skočila na 16.5 i u ovoj seriji beleži bolje brojke od njega... Jokić poznat po svom koncepcijskom kockanju u isčitavanju protivničkih akcija gde neretko lako i ispada ili stigne da napravi prilično čvrst faul da ne omogući protivničkom centru lake poene...
Butler posle ozljede nije vise isti, njegove brojke pts su se razpolovile + cuva ga gordon, koji igra dobru odbranu ovaj PO. Za razliku u odbrani ostaje agresivan, jurim ga vec citav PO stl+ kad igra u gostima i niti jednom nije ostao izpod 2stl, vrti se na 2-6stl per game, nadam se da ce biti tako i danas.
Ocekujem murraya da ce uzeti svojih 8-10 suteva za tri, malo je velika granica ali nadam se da ce imati dobru realizaciju, ovaj PO ima dobar procenat suta za tri.
Za robinsona ocekujem da opet dobije 20-25 min i da uzme 5 suteva. Trenutno je u formi, dobra realizacija, 2-3 trojke nebi trebao biti problem.
Bam 17.5 over
Strus 9.5 over
Batler 5.5 ass over
Gordon 12.5 over - kvota 20
Single
Murray 5.5 ast over ✅✅
3/10
Ukratko, mislim da ce se igrati na Nikolu vcrs.
Double
Brown 0.5 izgubljenih over ✅
Strus 2.5 sk over❌
1.5/10
Pisao sam, za Brownu, prosli mec under poeni lagani prolaz, vcrs da izgubi jednu loptu, ne snalazi se na komb odbranu. Strus da pokaze prisustvo na terenu u borbi za def skok dok ostali grade i iskupi se barem u tom segmentu posle sramotne suterske partije u proslom mecu.
Adebayo mu iskače visoko na perimetru u pokušaju da oteža njegovu kreaciju, prvi meč svega 2 ispaljena šuta sa distance pa valjda neće večeras da pogađa u stilu Larry Birda