Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By malsha9323
#194345 NOVEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).

Image

Image
By Playmaker
#194352 M.Robinson over 9.5 rebounds @ 1.86 Bet365 1u ✅✅

Centri protiv Atlante ove sezone:

• Bagley 11 skokova (zadnja utakmica)
• Adebayo 17 skokova od 31 šansi
• Williams 15 skokova od 26 šansi
• Holmgren 12 skokova od 23 šansi
• Gobert 13 skokova od 21 šansi

•10+ skokova 4 od zadnjih 5 vs ATL (13 skokova te 24 potencijalnih skokova ranije ove sezone)

•29+ minuta u zadnjih 7 od 9 utakmica (38 Min protiv ATL) -> 10+ skokova u zadnjih 15 od 18 gostujucih utakmica sa 29+ Min (12+ u zadnjih 13 od 18)
By Jazavac
#194362 Fox 26,5+ kv. 1.9 Superbet 2 UNITA ✅✅

Vratio se od povrede jaci nego ikad i nastavlja gde je stao pre nje. U prosloj protiv Lejkersa 37 poena, prosle sezone je samo jednom protiv njih ostao ispod 30, tako da verujem da ce i vcrs da izdominira. Svakako ako je u prosloj dao 37 u ovoj moze i 10 manje i eto ga u plusu. Ako je Klivlendu 28 dao, moze i LAL-u. Po meni omasena granica za poen-2
By Jeffrey
#194363 Tatum 29.5 over 1.83 bet 2 unita ❌

- 99% Brown je out, Porzingis gtd znači nema se tu šta puno pisati value je margina.
( Ps inače sam igrao Holiday na 13.5 u lokalima to mi je penal, i 99% sam siguran da dolazi jer Brown će biti out- nema ga na treningu tako da teško da će igrati)
By Kvisko
#194364 Luka Doncic (DAL) 31.5 Over @1.90 / 2 units

Luka je alfa i omega ekipe Dallasa. Izasla je vest da je Kyrie GTD, ako zeli da pobejedi Wizardsa mora to da ucini sam. Ovo moze on i da zaigra Kyrie, ali ukoliko ne nastupi veceras ovaj tip ima jos bolji value. Mislio sam se i za PRA over, ali odlucio sam se samo za poene.
By JohnnyNoCash
#194377 LaVine 29.5+ (milestone 30+) 2.60 / 2u

Derozan je out, igraju protiv Orlanda gdje ga aposlutno nema ko čuvati. Jučer il je prekjučer izašla vijest da je i Zach i uprava Bullsa složna da dođe do njegovog eventualnog trejda. Vučko nije zadovoljan ofanzivnom kao ni ostali igrači, dok čini mi se da Derozan je neutralan. Protiv Orlanda: 26,26,39,30,21,27,26,4,32,26.
Najveći problem predstavlja njegov ugovor koji je na 3 godine i oko 138m$ ali ja vjerujem da će u ovakvim mečevima imati i više slobode nego ima, da se dobro proda. Jedan od najboljih iso napadača u ligi, sve miriše na over

Sigurnija opcija svakako srednja granica 26.5, ali ja idem sa ovom makar zijanio
By Nasir Jones
#194381 Bet365, odds 5.75, unit 2.00
Lively double double

Wizardsi razterecena ekipa, totalno losi u odbrani, primaju najvise pts i reb iz petice. Danas bi trebao dobiti puno ass od luke i pts iz druge prilike. Vrlo losi su i u off skoku kde je lively odlican. Ocekuje se puno sutiranja, lively ima 17 reb prilika na tekmu i danas moze komotno treci put u dd u svojoj rookie sezoni.
By Zlajo20
#194384 Tim Hardaway Jr vise nego 16,5 1,8/2 unita ✅✅

Ako nece bit irvinga dodatne minute za njega i vise suteva 2 puta ove sezone kad irving nije igro dao je 21 poena tako da mislim da ce i proti razpalim wash dodat malo gas
ako slučajno igra irving idemo na to da ce mozda bit BO pa ce odigrat koju min vise ..
Last edited by Zlajo20 on 15 Nov 2023, 23:23, edited 1 time in total.
By LaVine
#194387 B.Coulibaly trojke 1.5 over@2.60 Bet365 2 units ✅✅

Dalas pusta trojke u neogranicenim kolicinama posebno bekovima protivnicke ekipe dok na drugoj strani Vasington samo trojke i sutira ostalo bas slabo rade :D Nema ovdje odbrana bice brza utakmica i ispucavanje do besvjesti.Kuzma sutira najvise trojki ali na njemu ce biti Grant tako da ce on imati najvise muke veceras tako da je logicno rjesenje Jordan Pool da ubaci 3 komada na kvotu 2.15 jer ih sutira 7 u ptosjeku sto znaci danas ce 10 ali da gatam sa budaletinom hoce li biti 1-9 ili 7-9 odlicio sam se za Kulibalija :D Mladi Francuz je dobio bas minutazu i igra po 34 minuta u zadnjim utakmicama sto zbog brzi e i pokretljivosti sa dugim rukama tj zbog odbrane sto zbog odlicnih procenata suta za 3.Zadnje 4 utakmice ima na tri 50% uspjesnosti dok je na zadnjoj sutirao 1-1. Ovdje igram samo zbog Dalasovog pustanja suteva,a Vasingtonovog velikog broja tako da mi je logicno da igram nekog od bekova,a sa ovom minutazom i ovim ptocentima kao i ovim nevjerovatnim koeficijentom morao sam izabrati bas njega.On ovo daje na 3-4 suta, a veceras ocekujem barem 7 ;)
Vjerujte mi da sam spremao analizu za Jordana jer je sva logika da ih on napuni trojkama ali KAKO :)
Ubacice preko 5 pazite sto Vam kazem :D