- ja ne znam tko je ovdje lud stavljati bradu tak nisko, njegov usage rate je 35+minuta, i koji buki može biti tak siguran da će uzet tak malo šuteva kao zadnji par tekmi 7-8, ja nebi ruku na panj stavio, dolazi Sac kojem je b2b, idealno za overe, ovo obje ruke uzimam pa makar i pao.
Ranije punio ih, tako da nastavlja on taj niz.
Detroit je medju ekipama koje veoma lose brane reket, takodje igraju u brzom ritmu pa se nadam velikom broju posed a a samim Tim I da ce Dejvis uzeti veci broj suteva nego inace.
Memphis docekuje Utah u svojoj dvorani. Utah je vrlo slaba defanzivna ekipa, primaju 119 poena u prosjeku. Igrali su 2 puta do sad u ovoj sezoni, a Desmond im je dao 39 i 21 poen (ovaj drugi bio BO). Glavni kreator igre, uzima 19 suteva u prosjeku, 9 suteva u prosjeku za 3 poena po utakmici. Takodje, on voli igrati protiv njih, gde na zadnjih 8 utakmica u prosjeku postize 25.8 PPG. Vjerujem da nece biti opet BO i da nema ko da zaustavi Banea da ubaci 25+ poena.
ako ovo padnem onda cijeli nba nek ide u kurac vise
Ima svoj sut, premala mu je granica, ulazi iz klupe ali covjek ume zabit trice i odglumit faulove.
nadam se da ostalima nece ic sutevi
Westbrook legendo!
Igrali su ove godine vec 2 puta i dao 21 i 23 poena voli da igra proti jokica nema jos Fred VanVleet tako usage rate mu skace za 5% jedino se bojim BO jer zna denver opet igrat sa svim.igracima
Ako bude igrao
Hjuston mu lezi protiv njih redovno pravi TD ako i zaigra Mari i Gordon kod god jos lakse ce ga napraviti tako da me ne interesuje ko igra osim on da zaigra
Lagani ttipl dabl i lagana pobjeda zo ocekujem od njihove vecerasnje utakmice