Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#195856 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By fikkre
#195859 James Harden over 17.5 @1.87 / 2 unita ✅✅

U zadnjih 15 meceva protiv GSWa(mozda i vise) covjek jednom nije dosao ispod ove granice, zadnje dvije je bio na 21,18 ali opet ima prosjek 22 poena u tih 15 meceva protiv njih, i u zadnjih 7 je 2 puta dosao ispod ove granice.Kako god to je Harden ima znanja i iskustva za tih 20 poena...
By Jeffrey
#195860 Jayson Tatum over 27.5 / 1.86 / 2u

- pik baziram da neće igrati Brown, zadnju tekmu Brown protiv Cavsa sa kojima igraju i večeras se ozljedio i završio u svlačionici pa se vratio na parket, ali večeras očekujem da ga ipak odmore nije im sila kad je tako. Tatum prva violina Bostona, glavni igrač i potrošač, solidna forma , malo lošiji šut u zadnje vrijeme ali vrti se tu oko ove granice, igraju doma računam da će dobiti koje slobodno bacanje više, predviđa se oko 116+ poena Bostona, tak da netko će morati zabiti Porzingis mi se isto vrtio po glavi ali ja volim prve zvijezde kluba, Cavsi tu poziciju brane toplo hladno , ako izostane Brown bit će value margina, riskiram pa uzimam ranije a i sa njim može prebaciti.
By 2paNN
#195879 N. Vucevic rebs 11.5- @1.80 / unit 2 ❌

Veceras sam izabrao Nikolu Vucevica manje od 11.5 skokova. Nikola je proslu protiv Denvera imao 16 skokova, ali protiv Denvera uvek pruza dobre partije. Pre toga na 13 meceva, u underu je ostao cak 10 puta. A ta tri meca gde je prelazio danasnju marginu su bili protiv Oklahome, San Antonia i Charlota koji nisu dobro u branjenju skokova protivnika, dok danas igra protiv Heata koji je u gornjem delu tabele po tom pitanju. Na poslednjih 9 meceva protiv Heata u underu je 7, sa prosekom od 9.9 skokova, a na ovogodisnja dva meca imao je 8. Fun fact je da je jedini igrac sa 12+ skokova u poslednjih 13 tekmi protiv Heata bio Micel. Za mene dosta.

Srecno! :ugeek:
By UcenikBGD
#195883 Rudy GoberT + 12.5 Rebounds @1,83 / Unita 2

Rudolf veceras bi trebao da izdominira onog nejakog novajliju iz Dalasa na poziciji centra,ali dabl dabl je premala kvota 1,47 a poeni 14,5 granica je isto primamljiva,ali ne volim parnu na centre,pa se odlucio na skokove iako bih voleo i nadao sam se 11,5 granici,ali ajde. GoberT kada igra normalnu minutazu svoju preko 30 minuta onda su to lepe brojke,zadnjih 5 protiv Oklahome Jute Sarlota SASa i memfisa lagani dabl dablovi 17+15, 16+13,26+12, 16+20, 16+20, ove zadnje gde je pravio po 20 skokova sam pratio jer sam ga igrao i lagano je to prelazio skoro pa duplo. Zadnji mec protiv Nu Orleana pukli,malo minuta, problemi sa licnim i 8+8, ali veceras ovaj Liveli ne bi trebao da mu pravi probleme sa licnim i slicno,a opet Doncic je tu i vraca se Grent Willi,Exum odlican,Tim Harda sa klupe,ne ocekujem bo ni na jednu stranu a samim tim GoberT svojih 36 minuta kao protiv Memfisa skoro kad je imao 20 skokova i cinilo mi se da je non stop na terenu,celu 1/4 igra napravi 5 6 skokova i vraca se pre polovine 2/4 i dogura ako sve ide kako treba do dvocifrenog broja skokova, posle u drugom to zavrsi brzo.
By manje under
#195889 L. Dončić 1st quarter assists (2,5) - over - 1,83/ 2 units ✅✅

Luku će opet po meni stisnuti vani, a niti ulaz neće biti lagan kod Goberta tako da virujen da će ići asisti kod ulaza na tricu vani. Jako je vruć Exum koji je pogodija 6-7 trica zadnju, a i Williams se vraća koji isto dobro gađa trice, tako da će imati ko pogađati te pasove. A ako izađe Gobert ide lob pas za Livelya. Uglavnon ići će pasovi ko dica iz škole.
By Darko1987
#195896 Karl Anthony-Towns (MIN) over 19.5 @1.86 bet365 / 2 units ✅✅

Najvažnija stvar kod njega je da se sačuva faulova, večeras sa tim ni pod razno ne bi trebalo biti problema, Williams vjerovatno matchup, u napadu uglavnom ćoskari i jako rijetko napada koš, još manje igra na niskom postu. Za glavu je viši od njega što bi u napadu morao korisiti.

U dobroj je formi kao i čitava ekipa, ovo je večeras derbi večeri kada se pogleda tabela, očekujem ogroman usage rate, nadam se da će biti agresivan na koš, nema Dallas neku zaštitu obruča, 20pts ne bi smjelo doći u pitanje. Interesantan statistički podatak, zadnjih 12 mečeva protiv Mavs-a, svih 12 je imao 20+pts, nadam se da nastavlja i večeras.
By Jazavac
#195898 De’Aaron Fox 29,5 - @1.83 / 2 UNITA

Ja ga igrao na 30,5 u Superbetu. Mrzim minuse, pogotovu na jednog od mojih omiljenih igraca, ali je bas usrano vece sto se tipova tice. Mislim da ce Dort da ga juri i grize, ne vidim ga vcrs u 30+, mislim da ce morati vise klasicno plejmejkerski da igra, sto itekako ume i zna do podeli i po 10 asista po mecu. Nerado ga igram u - ali 30,5 je 30,5 i ako neko treba da mi prekine ovaj niz, neka to bude Ljisica.