Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#195963 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Jazavac
#195986 Sga 31,5+ 1.86kv. 2 UNITA

Prosle sezone protiv Mareja 34 i 37 poena, ove na pocetku e obrukao sa 7 poena 2/18 sut iz igre i BO. Mislim da ce sad da zapne, jer bez njega i Holmgrena nemaju cemu da se nadaju po meni.
P.S. Homlgren na betu365 16,5 na superbetu 15,5 na 1.8 kvotu
By Nilliw
#195989 C.Cunningham 4.5pts 1qt preko suberpbet 2.1 2u ✅✅

Razmisljao sam i o 19.5 preko, ali me strah BO, mada mislim da nece ih Milvoki BO tako lako, jer Milovki ima tendenciju da u utakmicu ulazi sporije, zato i idem sa ovim pikom

Milvoki uzasno brani PG/SG poziciju, puni ih ko kako stigne, nekog sam razmisljanja da bi Milvoki mogao uci losije u utakmicu, a istog misljenja da bi Kejd mogao da se iskupi odmah na startu utakmice za onu groznu utakmicu od juce.

Prihvatljivo mi je i 19.5 poena a i 30.5 PRA

Srecno.
By Kara Djordje i Gruja
#195993 Trae Young UNDER/32.5@1.86 ❌

Mišljenja sam da večeras Hawksi idu nakon dvije utakmice u Torontu bez energije u goste Cavsima što bi moglo rezultirati sa dosta promašaja vodeće zvijezde.
Cavsi moraju ozbiljno odigrati večeras nakon lekcija od Bostona.
B2B za zvijezdu Hawksa, par poene pre velika grana
By Jeffrey
#195994 Curry 27.5 over / bet/ 2u/1.80 ✅✅

- niska mi margina, bez pravog Curry nema pobjede GSW, Nets ne brane u zadnje vrijeme nešto protivničke PG/SGpunili ih Fox, Young, Booker tako da na ovu marginu moram probati opalit će Curry opet 14+ šuteva za 3 poena ako ne bude ciglario ide on na 30+
By fikkre
#196003 Dante Exum over 13.5 2.04/2 unita ✅✅

Ne igra irving, Dante zadnje 4 partije 14,26,16,23 sve preko ove granice, pored Doncicevih 30-40 poena za pobjedu Dallasa mora jos neko da povuce a Dante mi je tu logican jer je u odlicnoj formi sa 30-35 minuta igre bi trebalo da predje...
By Darko1987
#196008 Stephen Curry (GSW) over 4.5 Assists @1.80 bet365 / 2 units

Kriza kod ratnika, Green suspenzija do daljnjeg, Wiggins se raspada, Klay odigra jednu tekmu, 5 ga nema nigdje, Stevica će morati pod hitno da krene sa monstruoznim partijama kako bi rezultati došli.

Petorka koja će krenuti za ratnike će sigurno da stavi maksimalan fokus na Stefa, ubjeđen sam da će ga udvajati od samog starta, nadam se samo da će ostatak tima nešto pospremiti. Očekujem ogroman usage rate, Green je out što će još više povećati njegov uticaj na kreiranje akcija jer ostatak petorke nema baš te karakteristike.

50-50 meč, r&g u najavi, na 235-240pts, Curry za nekih 36-37min će sigurno imati dvocifren broj kreacija za saigrače, 5 ne bi trebao biti problem. Book je prije neku noć imao 12ass, baš su ga dosta udvajali, očekujem sličan Game plan, valjda će Klay i društvo nešto pogoditi… :geek: