Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#196053 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By fikkre
#196058 Dante Exum Over 14.5 2.09/2 unita

Ista prica kao neku noc, drze ga na 15 poena i ako mu je u zadnjih 5 prosjek 19 poena, Irving i dalje ne igra, Doncic neka da 30-40 opet mora jos neko dat koseve za Dallas koji protiv Denvera igra nocas i dje se ce biti valjda 230 koseva od prilike i ako bude tako to je odlicna prilika da Exum predje ovih 15 poena...

Edit: Sad kad sam ga stavljao na tiket vidjeo sam da su mu povecali kvotu na 2.20, ako neko od admina moze da provjeri na bet365.
Last edited by fikkre on 18 Dec 2023, 23:31, edited 1 time in total.
By Nilliw
#196060 J.Giddey 0.5 3pt preko superbet 1.9 2u

Ocekujem brzu utakmicu, doduse Memfis je zategao odbranu za razliku od onog pocetka sezone

Svejedno, Gidi je krenuo da sutira vise za tri tokom poslednjih par utakmica, uostalom pogledajte statistiku.
0/1
2/3
2/3
1/6
2/5
2/6
2/5

Ocekujem tu jednu trojku i danas
By manje under
#196066 J. Harden 1st quarter assists (1,5) - over - 1,68/ 2 units ✅✅

Ne znan u čemu je fora, glavni ball handler je Harden. Utakmica je sa brdo koševa, mislin da će u prvon kvartalu imati dvi asistencije samo sa Zupcem, a kamoli sa ostalima. Po meni promašena grana večeras, a vidit ćemo šta će bit.
By Dejo
#196068 Pascal Siakam 23,5+/1,83/2 units ✅✅

Charlote i večeras bez Marka Vilijamsa, sto bi moglo dodatno da olaksa posao Siakamu. Charlote lose brani PF poziciju, Siakam polako ulazi u pravu formu, inace dosta prostora, Torontu neophodne pobede tako da je ovo over za mene
By shinoda85
#196071 Shai 30,5 over 1.68 /2 unita

Kad mislis da znas, i da imas argumente da ce par proci,padnes.
E sad nemam argumente i idem na ovaj par.
Mislim da ce biti otvoren mec i brza kosarka,sto bi vrlo lako moglo Shaiju odgovarati.
Nadam se samo da ce nece biti brzi blowout.

Sretno!
By 2paNN
#196073 P. George 24.5+ @1.90 unit 2 ✅✅

Prelazi ovu granicu na 9 od 16 poslednjih utakmica, odnostno 14 od 24 ove sezone. U Indiani je presao na 4 od 5 tekmi od kad je napustio taj tim pre 7 godina sa prosekom od 33 poena na tim mecevima. Indiana je vodeca po pace-u u NBA a PG13 protiv takvih timova ima prosecno 28.7 pts po mecu. Vidim ga preko svakako.

Srecno! :ugeek: