Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#196127 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Nilliw
#196134 S.Curry 10.5 RA manje superbet 1.75 2u ✅✅

Prodade me Gidi sinoc, 4 suta za tri ni jedna usla nije

Idemo dalje

Igram Karija manje na skokove i asistencije, primetio sam i sam a vidim i na tviteru da je izaslo vec da se igra ovo.
Prosto kad god igra bez Grina on je ispod ove crte.
Doduse par puta na granici ali ispod 10
Plus koliko vidim Boston slabo dopusta asistencije i skokove sa PG

Ocekujem tokom dana da padne na 9.5 pa ako admini vide ovo nek odmah korigiju kako je na bet365

Srecno.
By Dejo
#196153 Jonas Valanciunas 11,5 sk.+/2,0/2 units ✅✅

Memfis je medju najgorim ekipama po dozvoljenim skokovima protivnicima. Sa druge strane Litvanac je u solidnoj i skakackoj i poenterskoj formi tako da cu i veceras pokusati sa njim.
By Shale Brah
#196154 Ja Morant over 37.5 (Pts+Rb+Ass) @1.80 bet365 / 2u ✅✅

Prvo svaka cast svima vama koji se kladite na Chifa ispod, ja to jednostavno ne mogu da odigram, najboljeg sutera nba lige i covjeka koji moze sasuti 20+ poena u poslednjoj cetvrtini.

Moj tip za vcrs je Ja, al’ ne Ja kako Ja nego Ja Morant 38,5 PRA over

Nema tu nekog pretjeranog razloga za ovo, moze zavrsiti vrlo lako i debelo ispod al’ smatram da je ono kako se sportski kaze “gladan” kosarke i vjerovatno dokazivanja da ovaj cirkus ne moze bas bez njega da prodje :lol:

Ps nek neko od admina prebaci ovaj moj tip u ligu ako nije problem, ty