Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#196312 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Jeffrey
#196319 Tyrese Haliburton over 24.5 @1.83 bet365 / 2u

-mislim da večeras gledamo nadmetanje njega i Moranta, Haliburton ima odline brojke u b2b tekmama, povratkom Moranta očekujem brži peac kod Memphisa a Indiana je poznata isto po tome pa će biti koš na koš. Projekcije je na 247 poena sve jasno bit će spektakl tako da sve jasno.

Par preporuka još što mi se svidja ( Morant 28.5+, Cunningham 24.5+, Sexton 22.5+).
By Zlajo20
#196320 Ja Morant vise 28,5 @1,76 / 2 unita

Idemo sa morantom da ce zabit 29 poena idu na pecerse gde je pace košare za nejga opet se ocekuje 250 poena vratijo se je prošlu i zabijo je 34 poena danas ga vidim na plus 40 jer se vidi da mu je falila kosarka posle 25 utekmica suspenzije.
By Jazavac
#196323 DeAndre Ayton 14,5 + @1.76 bet365 / 2 UNITA ✅✅

Pomenuli ste Moranta, pa ja reko da stavim Aytona. Vasington najgore brani C, Ayton protiv Gaforda, dok je bio u Finiksu doduse, 5/6 puta preko ove grane. Zadnje 2 tekme pre obe 30+ vs Gaforda. Sve je to bilo u Finiksu dok je igrao, ali mislim da i vcrs moze 17-18.
By shinoda85
#196326 Karl-Anthony Towns 21.5 over 1.86 / 2 unita

Ove godine se jos nisu sreli,ali mogu slobodno reci da Towns protiv LaL redovito daje dobro meceve.
Prosle godine je u 4 meca protiv ovih rivala,dva puta isao preko,jednom manje,jednom ostao na ovoj granici.
Trenutno je u dobroj formi,mec bi trebao biti egal,samo se nadati da ce imati dobru sutersku vecer.
By 2paNN
#196333 Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅

Protiv Milvokija u prvom mecu ove godine 12 skokova. Protiv njih igra bas blizu kosa i skuplja dosta lopti. Ocekujem od njega i veceras jednu dobru partiju i minimum ga vidim sa 7 skokova.

Srecno! :ugeek: