Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#196476 DECEMBER

:arrow: Prvih 10 dana liga je otvorena za sve članove foruma, nakon toga nema postavljanja prijedloga u glavnu temu.
:arrow: Svaki član lige dnevno može postaviti maksimalno jedan prijedlog.
:arrow: Maksimalan ulog je 2 units.
:arrow: Minimalan broj prijedloga za mjesec dana je 10 (zadnjih 7 dana svaki član lige je obavezan da postavi minimum 2 prijedloga, zadnjih 2 dana 1 prijedlog).
:arrow: Limit za minimalan koeficijent ne postoji, za maksimalan koeficjent je 3.00 (za vrijeme trajanja lige jednom je moguće predložiti i 3.00+ ali to nije moguće uraditi u zadnjoj sedmici).
:arrow: Margine i koeficijent ćemo ravnati prema jednoj kladionici (bet365) iz razloga da svi članovi lige imaju isti tretman i jednake uslove (svako igra gdje ima mogućnost al' zbog regularnosti i jednakog tretmana za sve neophodno je da se koristi samo jedna kladionica).
:arrow: Prilkom postavljanja prijedloga obavezno navesti MARGINU, KOEFICIJENT I ULOG (ukoliko neko ne postavi ulog po automatizmu će mu se računati 2 units).
:arrow: Prijedlog se mora postaviti najkasnije 15 minuta prije početka meča.
:arrow: Uz prijedlog je neophodno napisati minimum 2-3 rečenice zašto pick ima vrijednost.
:arrow: Dozvoljeno je ponavljanje prijedloga al' obavezno dopuniti sa par rečenica (zadnjih 7 dana nije moguće ponavljati prijedloge zbog moguće zloupotrebe).
:arrow: Svaki dan će se otvarati nova tema u kojoj možete ostavljati prijedloge za taj dan.
:arrow: Pobjednik je onaj koji ostvari najveći profit (u slučaju istog profita procenat pogodaka će biti drugi kritrijum, ako se kojim slučajem i to poklopi onda broj prijedloga donosi prednost).
By Jeffrey
#196492 HOU -PHO tip ki 2/ bet/2u/1.71 ✅✅

- loši rezultati Sunsa u zadnje vrijeme i očekujem reakciju večeras, bolji roster kod Sunsa, jer ruku na srce Durant i Booker su svima spremni dati 30+, a HOU ipak nema takve igrače, ali oni što je bitno meni za okladu 99% HOU igra bez najbolje defendera u ekipi Brooksa tako da po meni ovo će biti utakmica koju Sunsi moraju dobiti. Pali su van playoff a igraju sa istom ekipom iz divizije + nisu igrali međusobno ove godine tak da očekujem da ovu uzmu i gledaju unaprijed u slučaju istih omjera pobjeda i poraza imaju brejk prednosti .
( Ps ovaj mjesec opet padova imao na poen ili koš, ali ono baš nesretno, nemreš boliviti, sinoć ne postam prođe mi pik najsigurniji imam osječaj koda me netko copra tu na forumu da padnem iako ne vjerujem u ta sranja :lol: :lol: )
By manje under
#196503 L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units

Iman i boljih tipova, ali mi malo biži Fikkre na tablici pa računam da ga ovako stižem. Ali nije niti ovo nerealno, mislim da ima Luka poene i asiste, a nije nemoguća solucija da skupi i skokove. Nadam se napetoj utakmici do kraja, a vidimo da sve NBA zvijezde drže do statistike.