U zadnjih 10 meceva jednom ispod ove granice, i jedni i drugi u super formi sto znaci i dobra igra-dosta koseva, Oklahoma 121 poen po mecu prosjek tako da mi ovo ima smisla...
Plej Vasingtona, ima dobru minutažu. Bruklin lose brani poziciju pleja, takodje treba ocekivati da ce Bruklin pokusati da zaustavi Kuzmu i Pula što će otvoriti prostor za Dzonsa. Ocekujem brz tempo i dosta poena.
Narativ bivsa ekipa, mec na 250 poena, matchup idealan Young/Bogdan, kada ce ako nece kontra ovih djilkosa, forma katastrofa, minuti u padu, ali shvatam da I slep budes dvocifren kontra Ice Trae-a preko puta.
Odigran 9.5 over 1.90 u superbetu i 1.5 trojka over 1.85 u istoj klad.
Gordon out, Porter Q, Dort&Murray, klupa Nuggets-a nula bodova, jedan jedini scenario se po meni ovde nameće, joker će morati da forsira ukoliko Denver želi dobiti tekmu.
50-50 meč, 235-240pts, ukoliko ove projekcije budu približno tačne Nikola bi trebao u igri biti 37-38 min, OKC nema “mesa” na postu što bi joker trebao rutinski riješiti. 2x igrali već ove sezone, na samo startu joker za 3 četvrtine 28pts (težak blowout) i prije 15-ak dana 24pts al’ uz prilično loše procente iz igre za jokera (53%).
Problem može biti što je B2B, zna Jokic biti baš pasivan u mečevima bez pauze al’ večeras po meni on će na ove okolnosti morati biti prilično agresivan na koš, na ovaj matchup ja ga vidim na 30+pts.
Zanimljive brojke, u ovom mjesecu ni jadan meč na domaćem parketu 30+, a sa druge strane u novembru je sve mečeve išao preko ove granice kod kuće. Izuzetno važan meč, 1:1 je rez, Northwest Division, sinoć 100% iz igre, očekujem opet dobre procente i veliku agresivnost.
RnG tekma, Kingsi slabo brane bekovske pozicije, na zadnjih 13/17 preko ove grane, u odlicnoj formi, za mene over.
Odlučila san se za ovo po osjećaju, ali i zato što mi @fikkre biži solidno, pa da mu se malo približin.