Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
#202896 Zubac 9.5 sk over

Ne znam sto moze da se desi da ovo ne dodje :D
Plamli mu na klupi mora da cuva Jokica i imace ful minutazu.Debili iz Denvera nista ne mogu da pogode.Cuva reket i ne mrda tako da sve hvata.Zna da se postavlja i gradi za skok protiv Jokica uvj k ima 10+ skokova.Nema konkurenciju u svom timu da mu to skidaju.Uhvatice i koji ofanzivni.
Ne bi trebalo da bude bo tako da i to odgovara.
Uostalom pocetak sezone ni jedni ni drugi nista ne mogu da pogode pa n ka hvata :)
By Nasir Jones
#202898 Plamli danas igra zajedno sa nurkicem protiv dallasa...

LaVine wrote:Zubac 9.5 sk over

Ne znam sto moze da se desi da ovo ne dodje :D
Plamli mu na klupi mora da cuva Jokica i imace ful minutazu.Debili iz Denvera nista ne mogu da pogode.Cuva reket i ne mrda tako da sve hvata.Zna da se postavlja i gradi za skok protiv Jokica uvj k ima 10+ skokova.Nema konkurenciju u svom timu da mu to skidaju.Uhvatice i koji ofanzivni.
Ne bi trebalo da bude bo tako da i to odgovara.
Uostalom pocetak sezone ni jedni ni drugi nista ne mogu da pogode pa n ka hvata :)
By LaVine
#202901 Naravno da igra :D
Kako sam gkedao njihovu zadnju utakmicu i sve vadio sto da igram ne znam ni kako sam to napisao :D
Iglavnom razlog je bio da Zubac nema zamjenu,a gora je situacija nego da makar imaju Plamlija ;)
Bamba,Taker iLenard su aut jedino ako Batuma racunamo da ce ga neki kratki period mjenjati na petici.
Sve u svemu minutaza, zabetoniran ispod kosa i ciglarenje Denvera ima sve uslove za siguran over ;)
By LaVine
#202902 Jokic sve over i tripl dabl.

Jokic 25.5 over najsigurnije

Ici ce na kos jer zele pobjedu, njima stalno zabija 30+ i ima razlog na napada kos bas iz vec navedenog da Zubac n ma pravu zamjenu pod kosem i mora e ili da napravi faulove ili da ga cuva sa manje agresije sto je Jokicu djecija igra za poene.Mislim da ce ga Batum cuvati, a Zubac cekati iza.