U tri dana sve stative ali veceras BO na Indiana lagano bi prestao Turner tuga
Ne znam sto moze da se desi da ovo ne dodje

Plamli mu na klupi mora da cuva Jokica i imace ful minutazu.Debili iz Denvera nista ne mogu da pogode.Cuva reket i ne mrda tako da sve hvata.Zna da se postavlja i gradi za skok protiv Jokica uvj k ima 10+ skokova.Nema konkurenciju u svom timu da mu to skidaju.Uhvatice i koji ofanzivni.
Ne bi trebalo da bude bo tako da i to odgovara.
Uostalom pocetak sezone ni jedni ni drugi nista ne mogu da pogode pa n ka hvata

LaVine wrote:Zubac 9.5 sk over
Ne znam sto moze da se desi da ovo ne dodje![]()
Plamli mu na klupi mora da cuva Jokica i imace ful minutazu.Debili iz Denvera nista ne mogu da pogode.Cuva reket i ne mrda tako da sve hvata.Zna da se postavlja i gradi za skok protiv Jokica uvj k ima 10+ skokova.Nema konkurenciju u svom timu da mu to skidaju.Uhvatice i koji ofanzivni.
Ne bi trebalo da bude bo tako da i to odgovara.
Uostalom pocetak sezone ni jedni ni drugi nista ne mogu da pogode pa n ka hvata

Kako sam gkedao njihovu zadnju utakmicu i sve vadio sto da igram ne znam ni kako sam to napisao

Iglavnom razlog je bio da Zubac nema zamjenu,a gora je situacija nego da makar imaju Plamlija

Bamba,Taker iLenard su aut jedino ako Batuma racunamo da ce ga neki kratki period mjenjati na petici.
Sve u svemu minutaza, zabetoniran ispod kosa i ciglarenje Denvera ima sve uslove za siguran over

Jokic 25.5 over najsigurnije
Ici ce na kos jer zele pobjedu, njima stalno zabija 30+ i ima razlog na napada kos bas iz vec navedenog da Zubac n ma pravu zamjenu pod kosem i mora e ili da napravi faulove ili da ga cuva sa manje agresije sto je Jokicu djecija igra za poene.Mislim da ce ga Batum cuvati, a Zubac cekati iza.
Npr
Barnes over 21.5
Pool over 21.5