Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#202870 Pozdrav ekipa.

Dugo me nije bilo na forumu, iskreno malo sam se isključio od klađenja iz nekih privatnih razloga pa sam zbog toga bio odsutan... :roll: Večeras kreće nova sezona, forum "mrtav" što mi je jako žao. Znam da su duštvene mreže postale osnovno sredstvo komunikacije i dobijanje svih mogućih informacija što je jedan od glavnih razloga zašto je forum izgubio svoj "sjaj".

Malo me uhvatila nostalgija, kad se sjetim nekada uđeš ovde samo probereš prijedloge, live chat komentarisanje tekmi, ma sve je nekako imalo smisla. Sada instagram, facebook, twitter, itd, mnogo brže, modernije, naprednije, info u sekundi... :geek:

Zanima me kakva je situacija sa ostatkom ekipe, ima li zainteresovanih da budu aktivni ove sezone. Ja lično ne znam da li ću uopšte igrati za ozbiljno al' po nekad bi mogao nešto i napisati. Ako neko želi da bude aktivan svakodnevno može dobiti ulogu moderatora. :mrgreen:
By LaVine
#202871 Towns 10.5 sk. Over
Hart 8.5 over
Pritshard 8.5 over
Holiday 12.5 over
Tatum 8.5 sk. Over. Kv.24

Ajde da probamo sa tiketom na pocetku

Sto znam dosta je ovdje odbrambenih igraca,a i pocetak sezone dok ne nasteluju ruke bice tu dosta forsiranja i ptomasaja pa biram Taunsa i Tejtuma za skokove.Tauns na petici mora iskoristiti ispucavanja za skokove mada je Hart tu majstor posebno ako ih ne krenu trojke, a oni su sposobno da ih 20 promase.prva utakmica pa ne bi trebalo da imaju neke velike postotke.
Harta biram poene ipak jer mi je nesto mala granica i na njemu ce biti najmanja paznja u napadu i zbog odbrane ce igrati puno.Na Tejtumu i Barunu ce biti velika paznja a imaju igrace da ih zaustave ili makar uspore tako da biram po istoj logici Holideja jer ce na njemu biti najmanja paznja i isto ce igrati mnogo zbog odbrane.

Mislim da nece biti puno poena i da su velike granice za glavne igrace kao i dobri odbrambeni igraci,a utakmica ozbiljna i tvrda iako je prvo kolo.Boston da pokaze da su prvaci,a Njujork napravio ekipu pa da odmah odmjere snage i da vide gdje su ;)
By LaVine
#202872 Sada kada sam ovo procitao zakljucio sam da ustvari biram i dubl :D

Hart 8.5 sk. Over
Tauns 21.5 over

Rekoh mnogo promasenih trojki Bostona to Hart hvata.
Tauns da se dokaze odmah Horford i Tatum tesko ga mogu zaustavit ovaj star a ovaj na pocetku sezone ne igra odbranu :D
By LaVine
#202873 Sada kada sam ovo procitao zakljucio sam da ustvari biram i dubl :D

Hart 8.5 sk. Over
Tauns 21.5 over

Rekoh mnogo promasenih trojki Bostona to Hart hvata.
Tauns da se dokaze odmah Horford i Tatum tesko ga mogu zaustavit ovaj star a ovaj na pocetku sezone ne igra odbranu :D
By LaVine
#202877 Od svih utakmica samo cetvorica su mi zanimljivi i idu svi na tiket :D

Bogdan 15.5
Gidi 12.5
Halibarton 18.5
Morant 25.5

Bogdan jer je otisao Maraj i sada bi on tu morao profitirati ovaj mlad jos neostvareni, Hanter nestabilan ma imace on lopti koliko mu je dovoljno :D
Gidi dosao u ekipu gdje moze da se pita nesto i da pokaze pravi potencijql mala mi je ovo granica.
Halibarton istina da ce puniti i kolonu sa asiatencijama ali ovi se mogu braniti dobro pod obrucem em ce mu kidati vezu sa reketom em mora ici i na kos em igraju na veliki broj poena i ovo mi je mala granica.
Morant eto zeljan je igre posle ovolike pauze kvalitete ima za 30+ u s akoj utakmici idem na motivaciju i zelju za dokazivanjem iznova :D
By LaVine
#202878 Janis 28.5 over

Ovo je jedini singl po mom misljenju :D

Nema Embida i Dzordza idealno da krene u mvp trku i iskoristi njihovo odsustvo sa jednom 30+ partijom.
Dramond panjati posprdace se sa njim.
Ovo je njegovo vece kao odgovor Tejtumu ludom koji je sinoc sve pogodio odmah u orvoj itakmici :D
By nikolabb92
#202879 Pratim sajt ovaj dugo godina, a bukv nisam imao 2-3 posta sve ukupno od pocetka, cak sam refreshovao i dok nije radio u nadi da ce se vratiti :D . Tako da bilo bi lepo kad bi se vise ljudi ukljucilo, hvala unapred za to da se desi :) .