Fox 22,5+
De rozan 19,5+
Sabonis 7,5as+
Sga 29,5+
Posle nesrecnog pada na mrtvog Rendla za Pola kosa u prvoj resio Sam da SE NE opterecujem za velike pare nego da pisem tikete za manje uplate SA vise igraca.
Lisica de rozan sab- moje vidjenje tekme je da CE Sab deliti asiste protiv reketa Minesote. Ima ovu dvojicu koji SU odlicnu U napadu + malog Mareja od koga NE ocekujem previse vcrs Ali dace I on nesto. Sab je isto organizatir igre koliko I Lisica, posto CE imati Gibera na sebi MSM da CE vise dodavati. Makar je tako bilo na zadnja 2 meca prosle sezone. Gober takodje uvek dropa I nr izlazi na sut, Sto otvara prostora Lisici kao pleju za Lagan sut. Ako stave Mcdanielse na njega umesto na Grozana Jos I bolje-Lisica GA je uvek jeo. Premala grana po meni Bez obzira Sto I ostali igraci trose puno lopti I dalje je prva violina. Sto SE Groznog tice bice MU zajebano SA Mcdanielsom. Ipak racunam da CE zeleti da SE pokaze pred domacin navijacima na novom terenu. Svakako ako SE zapali Niko NE moze da mu odbrani poludistancu. KodnGroznog bih savetovao oprez. Vecito me je prodavao. Obojicu bih uzeo da stavljam veci kes na manju alt granu.
SGA- protiv Denvera nema previse price. Mozda grana Malo visoka Ali alt je uvek Tu. Trebao bi ispostovati protiv nepostojece odbrane Mareja, Jos + sad na pocetku. Toliko od mene