Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jazavac
#202882 Ja GA ovako cenim:
Fox 22,5+
De rozan 19,5+
Sabonis 7,5as+
Sga 29,5+
Posle nesrecnog pada na mrtvog Rendla za Pola kosa u prvoj resio Sam da SE NE opterecujem za velike pare nego da pisem tikete za manje uplate SA vise igraca.
Lisica de rozan sab- moje vidjenje tekme je da CE Sab deliti asiste protiv reketa Minesote. Ima ovu dvojicu koji SU odlicnu U napadu + malog Mareja od koga NE ocekujem previse vcrs Ali dace I on nesto. Sab je isto organizatir igre koliko I Lisica, posto CE imati Gibera na sebi MSM da CE vise dodavati. Makar je tako bilo na zadnja 2 meca prosle sezone. Gober takodje uvek dropa I nr izlazi na sut, Sto otvara prostora Lisici kao pleju za Lagan sut. Ako stave Mcdanielse na njega umesto na Grozana Jos I bolje-Lisica GA je uvek jeo. Premala grana po meni Bez obzira Sto I ostali igraci trose puno lopti I dalje je prva violina. Sto SE Groznog tice bice MU zajebano SA Mcdanielsom. Ipak racunam da CE zeleti da SE pokaze pred domacin navijacima na novom terenu. Svakako ako SE zapali Niko NE moze da mu odbrani poludistancu. KodnGroznog bih savetovao oprez. Vecito me je prodavao. Obojicu bih uzeo da stavljam veci kes na manju alt granu.
SGA- protiv Denvera nema previse price. Mozda grana Malo visoka Ali alt je uvek Tu. Trebao bi ispostovati protiv nepostojece odbrane Mareja, Jos + sad na pocetku. Toliko od mene :D
By Nasir Jones
#202883 Pozdrav svima i sretno u novoj sezoni.

Malo da se izprati. Uzimam betbuilder na bet365.

Thompson under 23,5p
Klay je dizelas. Treba mu 2 meseca da se sagrije i da pocne trpati. Ni u predsezoni nije nasao ritma, imao je vrlo los sut. Pop je trener koji na podvaja luku, pa ni danas nebi trebao i zbog toga ne ocekujem vise suteva za 3p za klaya. Uzimam visju granicu under.

Irving 20p or more
Ocekujem da ce spursi zatvoriti raketu sa wembijem, sto ce dallasu dati mnogo prilika za mid range sut. Irving je najbolji u tom, redno jih trpa sa pola distance, njegove brojke proslu sezonu 22 28 34...

PJ under 12.5p
Tu su luka kai i klay za ofenzifu. Od PJa se ocekuje da garba u odbrani. Danas ce imati tezak zadatak, odbrana na wembiju, a po drugi strani ce ga i kriti wembi, bar nekoliko minuta, pogotovo ako pop stavi dvojac sochan barnes na PnR luka lively.

Lively double double
Proslu sezonu je kao rookie bijo je sjajan, ovu ocekujem da ce biti jos bolji. Igra protiv spursa mu lezi, zato za 25min ocekujem da lagano prestigne svoj prosjek od sezone 2024. Moze i blokade over 1,5. Kvota odlicna 2.5! Kvota double double 5.25, moze i single, ovo bi trebalo danas lagano proci.

Sochan over 0.5 threes
Socham protiv dallasa uzima puno suteva za tri, bar u prosloj sezoni je tako bilo. Razlog sto gaford i lively zatvaraju raketu i ga puscaju dosta samog na sutu za 3p. Ako dallas nastavi sa tom taktikom, mogo bi od 4 pokusaja bar jednom pogodit.

Sretno

Image
By NbaNba
#202884 Proslu sezonu smo dosta rano zavrsili.
Nadam se da cemo se vratiti ponovo u velikom broju, kao na pocetku svake sezone i imati malo vise sportske srece.
Prvu sedmicu cu cisto da ispratim, da vidim sta kako..Nesto na sitno da potjeram, a onda nesto ozbiljnije od sledece.
Neka zapazanja od prosle sezone su mi da je nevjerovatno vise blowouta, i najcesce kako su se uzimale pare bilo je na hendikep preko - na favorita. Znao sam ispratiti skoro cijelo kolo i izaci u plus par unita.
Srecno svima, ajde da vidimo sta i kako
By LaVine
#202888 Na koju foru ce Jamal prebaciti ovu granicu :D
Em Vesbruk,em evo godinu dana van forme,em Sei i Caruzo.

Meni najsigurniji Jamal under ;)

Kako sam krenuo ovu sezonu on ce orvi prebaciti sa trojkama 6-6 :D
By Darko1987
#202892 Evo da se i ja upišem za ovu sezonu, jadan lagani triple… :roll: :geek:

Image

Carter bi trebao biti dvocifren protiv Nets-a, lagan matchup, Brooklyn u rebuilding-u, nadam se da samo Banchero neće divljati.

Brooks, nema šta, zna se kako su ga se riješili, motiva neće faliti, siguran sam da će biti agresivan, problem mogu biti faulovi jer će gotovo sigurno braniti revolveraša.

Davis silovito krenuo na otvaranju, očekujem ga i večeras maksimalno nabrijanog, KD i ekipa su extra motiv, Gobert-a je izdominirao, tako bi trebao i Nurk proći, blizu 40min, 20+ šuteva, po meni ova granica itekako ima vrijednost.