Jučer me Bryant opet koštao novaca, zato jer sam budala, evo priznajem... Igram ga jer znam kao i svi tko je on, vidim tekmu visoke motivacije, vidim 22,5, računam njegovu statistiku u velikim utakmicama i sve se poklapa da bi trebao ići u over, ali nastavljam ignorirati činjenicu da je promjenio stil igre preko noći. Gledao sam dosada utakmice Lakersa minimalno 100 puta makar velik broj njih počinje u 4 - pol 5 i mislim da stvarno mogu reć da ga jako dobro poznajem, ali jebemu jednostavno se mora reći da to više nije isti igrač, ne po mogućnostima nego po pristupu igri i asistiranju. ja se tome moram prilagoditi inače ću skupo plaćati tu ne prilagodbu, kao što je jučer bilo...
Jučer je u temi za parove bilo puno stvari napisano koje zapravo nisu imale previše veze sa naslovom teme i molim vas da se ne ljutite, ali ako se jučerašnja rasprava prebaci i u ovu temu apsolutno svi takvi postovi će biti izbrisani. mislim da je rečeno sve što se trebalo reć i nema potrebe da se vraćamo opet na to. ovo je tema za raspravu o parovima i neka tako i ostane.
Još jedna stvar, odlučio sam ukinuti rubriku analize po članovima jer je stvorila određene probleme unutar foruma, iako je jednim dijelom odradila to za što i je bila otvorena nisam zadovoljan kako se uklopila. Teme neće biti brisane samo će biti zaključane bez mogućnosti postanja u njih.