Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#4913 Evo da otvorim temu za danas, samo 2 utakmice su na rasporedu.

Jučer me Bryant opet koštao novaca, zato jer sam budala, evo priznajem... Igram ga jer znam kao i svi tko je on, vidim tekmu visoke motivacije, vidim 22,5, računam njegovu statistiku u velikim utakmicama i sve se poklapa da bi trebao ići u over, ali nastavljam ignorirati činjenicu da je promjenio stil igre preko noći. Gledao sam dosada utakmice Lakersa minimalno 100 puta makar velik broj njih počinje u 4 - pol 5 i mislim da stvarno mogu reć da ga jako dobro poznajem, ali jebemu jednostavno se mora reći da to više nije isti igrač, ne po mogućnostima nego po pristupu igri i asistiranju. ja se tome moram prilagoditi inače ću skupo plaćati tu ne prilagodbu, kao što je jučer bilo...

Jučer je u temi za parove bilo puno stvari napisano koje zapravo nisu imale previše veze sa naslovom teme i molim vas da se ne ljutite, ali ako se jučerašnja rasprava prebaci i u ovu temu apsolutno svi takvi postovi će biti izbrisani. mislim da je rečeno sve što se trebalo reć i nema potrebe da se vraćamo opet na to. ovo je tema za raspravu o parovima i neka tako i ostane.

Još jedna stvar, odlučio sam ukinuti rubriku analize po članovima jer je stvorila određene probleme unutar foruma, iako je jednim dijelom odradila to za što i je bila otvorena nisam zadovoljan kako se uklopila. Teme neće biti brisane samo će biti zaključane bez mogućnosti postanja u njih.
By rubiofan
#4915 cim sam vidio LAC-Spursi odma sam pomislio na parkerov over,ali njegove medusobne sa clipersima me nikako ne odusevljavaju :S
By canca
#4916 NBA momčadi Houston Rocketsa i Sacramento Kingsa postigle su u srijedu navečer dogovor o razmjeni šestorice košarkaša.

Tako su iz Sacramenta u Houston otišli peti pick drafta, krilni centar Thomas Robinson, te krila Francisco Garcia i Tyler Honeycutt, dok su u redove Kingsa stigli krilni igrač Patrick Patterson, centar Cole Aldrich i playmaker Toney Douglas.

Pored toga Rocketsi su postigli i dogovor s Phoenix Sunsima, te se odrekli usluga Marcusa Morrisa u zamjenu za budući drugi pick NBA drafta.

Razmjene još nisu službeno potvrđene od strane NBA lige, no to je tek formalnost koja bi danas trebala biti ispunjena.

Transfer se dogodio netom prije utakmice Houstona i Oklahoma Cityja koji su Rocketsi u svom Toyota Centeru dobili 122:119.
By Pana
rubiofan said

cim sam vidio LAC-Spursi odma sam pomislio na parkerov over,ali njegove medusobne sa clipersima me nikako ne odusevljavaju :S

CP3 jako dobar odbrambeni igrac, pre ce Duncan u over nego Parker.
By burke
#4919 Pozdrav ekipo!!
Jucer odigram sporedni listic za 10kn i pogodim kvotu 70 i dignem 669kn..hehe..a vama kazem Duranta i on zabije manje..a taj za 10kn sam ispunio u 5 min..na osjecaj..a tako to nekad ide..
Ali hebes statistiku..uzmes sta ti odgovara..nadam se da vi niste uzeli Duranta..
Danas cemo ovako..
Chicago - Miami (186,5) manje
Statistika govori da oni nece preko,ali ne igram ovo na statistiku nego na osjecaj..
C.Paul (-18,5+) vise
Igram ga vise jer je majstor..njega nitko ne moze cuvat,samo sve ovisi o njemu..
Boozer (-15,5+) vise
Mislim da ga u Miamiju ne moze cuvat ni Haslem ni Bosh,tko god bio od njih dvojice..imat ce puno zicer pod kosem..bit ce gusta tekma,tako da mislim da ce u over..
A vi se igrajte igre izbaci uljeza..:-)Pozdrav i sretno!!
By Pana
#4922 Bosh 17,5 manje, - Chicago tvrd pod kosem, Booz i Noah ce ga zatvoriti jako dobro,
Crawford 16,5 manje, - cuvace ga Green najverovatnije koji je dobar odbrambeni, a i Bilaps se vratio pa ima manju minutazu, ovo mi je najsigurniji par za veceras.

Dodacu jos i mozda na posebnom tiketu sa njima dvojicom i James 30,5 manje, - Deng ga cuva, a i ocekujem mec sa manje poena, negde oko 25-26 je realno za Jamesa protiv ovakvog rivala,
By tony_kukoc
#4923 Noah J.(-10,5+)-Chi-Mia1,85 više- Noah je jako zahvalan igrač u obrani i dobar u napadu kada ima prostora. Danas će se Chicagova igra bazirat na duge napade i loptanje pod obručom, Noah je u solidnoj formi, uz skok dva u napadu , dva tri zakucavanja, koje slobodno on ide na 12+ poena bez problema jer će se bosh fokusirat na Boozera tako da će bit puno prostora za njega!
By iggidala
#4925 Za danas dva pick.a Parker UNDER i Duncan OVER !! Ocekuje se gust i neizvjestan mec do samog kraja sa malim zbrojem poena, bar po nekom mom videnju. Parker ide na dva izvrsna obrambena igraca CP ili Bledsoe obojica jako neugodni i brzi. Dalje, Duncan , stara skola , Griffin ga nezna i nemoze zadrzati. To nam je uvijek potvrdio igranjem sa Clipsima u kojima je imao i po 20+ppg.
22,5 - Parker T. (San) MANJE 1,85
14,5 - Duncan T. (San) VIŠE 1,85
Sretno !