18,5 - Nowitzki D. (Dal) VIŠE Broj poena igrača 1,85
19,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE Broj poena igrača 1,85
Minnesota - Golden State 2 Osnovna ponuda 1,90
24,5 - Irving K. (Cle) VIŠE Broj poena igrača 1,85
Mislim da danas Koby neče previše forsirati bar ne tamo do zadnje četvrtine kad če trebat malo bolje povuč... uz to nash ima dosta dobar mechup protiv colinsona koji i nije neki defender.
ima dosta upitnika u lekersima večeras ..i ako nebude neko igro mislim da če on proč to bez večih problema.
a i danas u obrani nije baš netš dobar.
Kirilen. A.(-13,5+)-Min
ovo igramo samo iz razloga jer je na suprotnoj strani gsw koji nezna igrat obranu odnosno primaju puno poena.
uz dosta izostanaka iz minasote mislim da kiriljenko može ovo proč jer nema ni neki jaki mechup za kojim bi se previše prošio u obrani tako da mu za napad ostaje dosta energije...
uz koju tricu i slobodno prolazi tu marginu sigurno .
toliko do mene
kicoo19 said
Nash S(-11,5+) L.A.L.više
Mislim da danas Koby neče previše forsirati bar ne tamo do zadnje četvrtine kad če trebat malo bolje povuč... uz to nash ima dosta dobar mechup protiv colinsona koji i nije neki defender.
ima dosta upitnika u lekersima večeras ..i ako nebude neko igro mislim da če on proč to bez večih problema.
a i danas u obrani nije baš netš dobar.
Kirilen. A.(-13,5+)-Min
ovo igramo samo iz razloga jer je na suprotnoj strani gsw koji nezna igrat obranu odnosno primaju puno poena.
uz dosta izostanaka iz minasote mislim da kiriljenko može ovo proč jer nema ni neki jaki mechup za kojim bi se previše prošio u obrani tako da mu za napad ostaje dosta energije...
uz koju tricu i slobodno prolazi tu marginu sigurno .
toliko do mene
Mozda bolje Ridnour onda over?
brooklyn under 92,5
phoenix under 96,5
cleveland under 94,5
6,33 hl
nash vise od 11,5
cousins vise od 16,5
kirilenko ili pekovic ?vise