Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#5096 Evo opet smo se vratili malo anketama na prijedlog nekih članova, čisto da vidimo što forum kaže za najbolje utakmice dana. Danas je 9 utakmica na rasporedu, 2 dvije počinju u nama vrlo prihvatljivom vremenu. Dallas - Lakers u 19:00, a Minnesota - Golden State u 21:30. Nešto se danas poremetilo sa opcijama zahvale dok sam radio updejt stranice i foruma, nažalost to ću moći riješiti tek u utorak, dotada smo bez opcije thanks.
[sp_show_poll id="1"]
[sp_show_poll id="3"]
By NBA Knight
#5099 Izgleda da su malo natučeni, ali po ovome bi svi trebali igrati, takve su informacije zasad http://www.donbest.com/nba/injuries/
By iggidala
#5105 Nikako da bude stopostona realizacija vec par dana po 1 par padam.. Ali ajde valjda ce biti bolje! Danas 4 izbora , po meni nekako najrealnija. Danas bez analize. Izdvojio bi sam dva po meni sigurnija BOLDANA a i ostala dva su isto tako prihvatljiva ,sve u svemu dosta izgledno. Sretno svima !

18,5 - Nowitzki D. (Dal) VIŠE Broj poena igrača 1,85
19,5 - Lee D. (Gsw) VIŠE Broj poena igrača 1,85

Minnesota - Golden State 2 Osnovna ponuda 1,90
24,5 - Irving K. (Cle) VIŠE Broj poena igrača 1,85
By kicoo19
#5106 Nash S(-11,5+) L.A.L.više
Mislim da danas Koby neče previše forsirati bar ne tamo do zadnje četvrtine kad če trebat malo bolje povuč... uz to nash ima dosta dobar mechup protiv colinsona koji i nije neki defender.
ima dosta upitnika u lekersima večeras ..i ako nebude neko igro mislim da če on proč to bez večih problema.
a i danas u obrani nije baš netš dobar.

Kirilen. A.(-13,5+)-Min
ovo igramo samo iz razloga jer je na suprotnoj strani gsw koji nezna igrat obranu odnosno primaju puno poena.
uz dosta izostanaka iz minasote mislim da kiriljenko može ovo proč jer nema ni neki jaki mechup za kojim bi se previše prošio u obrani tako da mu za napad ostaje dosta energije...
uz koju tricu i slobodno prolazi tu marginu sigurno .

toliko do mene
By larsson777
kicoo19 said

Nash S(-11,5+) L.A.L.više
Mislim da danas Koby neče previše forsirati bar ne tamo do zadnje četvrtine kad če trebat malo bolje povuč... uz to nash ima dosta dobar mechup protiv colinsona koji i nije neki defender.
ima dosta upitnika u lekersima večeras ..i ako nebude neko igro mislim da če on proč to bez večih problema.
a i danas u obrani nije baš netš dobar.

Kirilen. A.(-13,5+)-Min
ovo igramo samo iz razloga jer je na suprotnoj strani gsw koji nezna igrat obranu odnosno primaju puno poena.
uz dosta izostanaka iz minasote mislim da kiriljenko može ovo proč jer nema ni neki jaki mechup za kojim bi se previše prošio u obrani tako da mu za napad ostaje dosta energije...
uz koju tricu i slobodno prolazi tu marginu sigurno .

toliko do mene

Mozda bolje Ridnour onda over?
By dubet
#5109 Da ispratim za danas:
brooklyn under 92,5
phoenix under 96,5
cleveland under 94,5

6,33 hl