Ne volim inace ove vece hendikepe jer se cesto ekipe zadovolje i zajebavaju ali City pod Guardiolom sigurno nije taj. Na Etihadu i najbolje svjetske momcadi padaju sa 3 4 razlike cesto a Zvezda je ove godine zalutala u Ligu prvaka. Da nisu zahvaljujuci koeficijentu i dobrim nastupima godinama prije izborili direktno mjesto sumnjam da bi ovogodisnja Zvezda dosla do skupina. Bas su losi i muce se u domacem prvenstvu gdje su inace suvereni. Gube na gostovanjima kod Cukarickog i Vozdovca i to sve kaze o danasnjem tipu. Ocekujem laganih 4 5 razlike ali idem na sigurniju varijantu s jacim ulogom
Bet builder koef 2.13 double
A.Madrid - Real tip over 4.5 cards 1.57
Arsenal- Tottenham over 4.5 cards 1.36
Ukratko:
- derbi u špa, dva kluba iz istog grada, veliki rivali, do sada kad igraju bude krvi tak da očekujem i sutra.
- derbi u Londonu, dva kluba koji se najviše mrze tako da očekujem da se ide u kost. Forma odlična očekujem aktivnu igru i tu onda vidim dosta faula
Triple iz Favbeta 2.25 koef
Hajduk- Lokomotiva tip 1
Bayern- Bochum tip 1
Psg-Marsej tip 3.5 kartona više
- Hajduk nakon dva kiksa očekujem reakciju, još jedan kiks pred derbijem sa Dinamom nebi dobro došao
Bayern pobjeda, širok roster, najjača su ekipa u Njemačkoj tako da ovo sa pola gasa
Psg Marsej, najveći derbi u Fra, očekujem kartone margina mi niska bar za karton
Rudeš-Dinamo tip 2
Ajax- Feyenoord tip over 2.5 gola
- Dinamo pobjeda, najbolje momčad lige protiv najgore nema se šta puno tu pisati.
Ajax Fey ekipe koje gaje off nogomet, strijelci u formi , obrane loše golovi u najavi
Srednji stake
Londonski derbi, i kao navijač Arsenala vjerujem da će ovo biti puno teži meč nego što bi bio protiv Chelsea trenutno. Spursi neradno priznajem igraju odlično, dok je Arsenal napokon posložio kockice prošle sezone, ove su doveli par igrača koji bi ih mogli približiti tituli, Rice Timber, Raja... Gledao sam Tottenham jedino protiv Uniteda kad su dobili 2-0, pravo je čudo kako ta utakmica nije završena 3-2, sjevalo se sa obe strane terena a Spursi su bili ipak konkretniji. Iako su i kartoni dobar par ja vjerujem da bi danas u derbiju oba tima morali min po gol dati.
Bilo je dovoljno prvo pol. Na lajvu uhvaćeno i po 1.8 kv u 20'
Favbet 1.65
Anderlecht- Club Brugge tip 4 kartona over
( na 4 povrat love, računa se kao i u betu, crveni kao dva)
Šta reći veliki derbi u Belgiji, dva velikana koji ove godine pucaju visoko, prošla sezona očaj za iba kluba tako da očekuju se ove godine trofeji, oba kluba kiksali su protiv koje pucaju visoko Gent i Antwerpen tako da drugi kiks nebi dobro došao očekujem da se igra u kost, margina je niska, na 4 povrat love, kako igraju u zadnje vrijeme međusobno oštro vjerujem da ide i danas. Sudac vrhunski, najjači po kartonima, Visser vrhunski i 99% sam siguran da vadi najmanje 4 tak da idem s max stake na ovo
Borac - Velež tip 1
Austrija W. - Rapid tip over 4 kartona
2.4 koef Favbet
- Borac hoće titilu ove godine, igraju doma, jača su ekipa od Veleža, bolji roster, i jači lobi.
Drugi meč derbi tak da vjerujem da ide oštro
Zvezda-Young Boys tip over 4,5 kartona (1.55)
Internacional-Fluminense tip over 6 kartona (1,55)
- Zvezda-Young Boys izravan dvoboj ekipa koji traže prolaz dalje , dali u EL ili u nastavku LP, u skupini City koji je 100% među dva kluba , tako da trokut leipzig, zvezda young boysi bit će bitno međusobno kako će igrati, ... stadion rasprodan, domačini najavljuju pobjedu, bit će teško ali po meni imaju šanse, relativno grube ekipe , zvezda prvo kolo 2 ž, boysi 3 žuta, pošto su bodovi međusobno bitni očekujem slično i danas, sudac škot collum, šteta što nije neki bolji ali collum je dobar kad sudi van svoje lige i pokriva ovih 5 kartona tako da i večeras vidim ga na 5, jedan bet drži 5,5 i realnije postavljeno
Internacionale Fluminense, copa libertadores, prvi meč 2-2, i 6 kartona, ovo je uzvrat nema popravnog, pobjednik ide u finale, ulog velik, tak da očekujem isto najmanje 6 što pokriva ulog, ali mislim da ovdje ide i 8-9 kartona, očekujem i crveni pa tko voli neka i to uzme.
sretno tko prati
Palmeiras- Boca tip over 6 kartona
- ovo napadam jako, polufinale copa libertadores, uzvrat, aktualni rezultat ( prva 0-0), nema popravnog, dvoboj brazilaca i argentinaca, sudac top, voli dati crveni, vjerujem da ovo prolazi do 75min, bit će žestoko. Kome je mali koef neka kombinira sa golovima , city daje gol