Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Klay Thompson
chile992 said
Klay Thompson said
Ljudi ja bi danas obratio paznju na Zvezdu...momci ce biti silno motivisani sve znamo zasto..

Mitrovic + 9.5

Zirbes + 6.5

Williams + 12.5

Kalina + 7.5

Izdvoio bih Mitrovica pogotovo..mali je u zoni..a,i 9.5 je presmesna granica...pozz 

nerealno je da 4 igraca budu +, bolje odigraj da zvezda daje vise

Mitrovic kao fix lagano 12,zirbes prosao,ova dvojca za poen i 2..jbg..
By canca
#22957 Karsiyaka-Ventpsils -7,5 2 1.85 Betway/ 6,5 1.94 Marathon

http://www.basketdergisi.com/karsiyakada-7-oyuncu-hastaneye…

Karsiyaka u problemima dočekuje ekipu Ventspilsa danas. Kao što piše u izvoru, Diebler, Strawberry, Gabriel, Inanc, Egemen, Dixon i Mutlu su primljeni u bolnicu radi stomačnog virusa. Zadržani su u bolnici i pitanje je hoće li igrati danas. Kada dodamo da je Palacios zbog ozljede gležnja također out znači da je cijela prva petorka upitna. Ventspils za sada ne izgleda najbolje i nalaze se na predzadnjem mjestu u grupi sa omjerom 2-5 ali i dalje imaju šanse za prolaz jer Budućnost koja se nalazi na posljednjem mjestu koje vodi u sljedeći krug natjecanja ima isti omjer. Na osnovu ovih informacija mislim da se isplati odigrati ovaj tip. Ako budu i svi spomenuti igrači u rosteru pitanje je koliko će igrati i koliko će moći. Karsiyaka je već osigurala sljedeću fazu natjecanja tako da mislim da nema potrebe za forsiranjem igrača koji nisu na 100 % i nadam se da
će Ventspils pokriti ovaj hendikep.
By canca
canca said
Karsiyaka-Ventpsils -7,5 2 1.85 Betway/ 6,5 1.94 Marathon

http://www.basketdergisi.com/karsiyakada-7-oyuncu-hastaneye…

Karsiyaka u problemima dočekuje ekipu Ventspilsa danas. Kao što piše u izvoru, Diebler, Strawberry, Gabriel, Inanc, Egemen, Dixon i Mutlu su primljeni u bolnicu radi stomačnog virusa. Zadržani su u bolnici i pitanje je hoće li igrati danas. Kada dodamo da je Palacios zbog ozljede gležnja također out znači da je cijela prva petorka upitna. Ventspils za sada ne izgleda najbolje i nalaze se na predzadnjem mjestu u grupi sa omjerom 2-5 ali i dalje imaju šanse za prolaz jer Budućnost koja se nalazi na posljednjem mjestu koje vodi u sljedeći krug natjecanja ima isti omjer. Na osnovu ovih informacija mislim da se isplati odigrati ovaj tip. Ako budu i svi spomenuti igrači u rosteru pitanje je koliko će igrati i koliko će moći. Karsiyaka je već osigurala sljedeću fazu natjecanja tako da mislim da nema potrebe za forsiranjem igrača koji nisu na 100 % i nadam se da
će Ventspils pokriti ovaj hendikep.

Na kraju su spomenuti igrači igrali, ali je ipak prošlo :D
By kokodril
D.Markota over 10,5 1.60 supersport igoeka-cibona 21:00  5/10

jucer je margina bila 12,5 i under je padao , jutros su promijenili marginu i sad over pada

Osobno bi ga igrao i na 12,5 over.Od kada je došao u cibonu u 4 ili 5 kolu ima sve utakmice preko 12,5  osim protiv partizana kada se posvađao s Rimcem puknuo je neku nerezonsku tricu ,pa na klupu i riječ po riječ ostade na klupi do kraja utakmice.Plus za ovaj par je odlazak Blassingamea, te lošija forma Lalića koji je do prije 3 kola imao odlične brojke ali zadnje tri utakmice pada a uz to malo koju utakmicu da izdrži s da ne ude u probleme s faulovima u 8 od 10 utakmica skupio 4 ili 5 .Znači veliki potrošač lopti je otišao a igrač koji je drugi strijelac kluba u padu forme, samim time se nameće markota koji je prvi strijelac nakon odlaska blassa za over.