EURO Liga
Inter-Wolfsburg 2 2,45
-Što reci o interu ove sezone,jako loše igraju i pokraj toga dosta osljabljen,shaqiri se ozljedio u zadnjoj tekmi i nece krenuti od 1. minute,Dodo,Nagatomo i Jonathan takodjer out zbog ozljeda,te Brozovic i Podolski nesmiju nastupati u Europi,s druge strane pogledas Wolsfburg koji igra fantasticno,i po objavnjenom sastavu tesko da ce se braniti pokraj Intera koji mora loviti rezultat i bez ovakvih bitnih igraca mislim da ce to ostaviti dosta prostora za Wolvf da potvrde pobjedu iz prve utakmice.Koef je dosta primamvljiv za odigrat cisto 2 i vrlo je izgledno da i bude tako.Ako ima pesimista za ovo udrite x2.
Bešiktaš-Brugge 1 2,00
-Ovo igram samo na osnovu toga što bešiktaš igra kod kuće,i tamo mislim da Brugge nema što tražiti.Svi znamo kakve navijače Bešiktaš ima i u takvoj atmosferi Bešiktašu dolazi brugge gdje je Beš u gostima uspio uzeti Gol sto je dosta samopoudzdanja za tim.Gledao sam tu tekmu i besiktas je prvo poluvreme igrao duplo bolje no nakon HT nesto se desilo i sve je kreniulo nizbrdo.Mism da ovaj meč ce biti sve suprotno od toga i da ce nakon Lpoola pasti i brugge koji je dosta slabiji tim.
Besiktas je i meni kec kao i celoj Evropi a vidim da je najigranij par.
Meni je i Ajax 1 i Sevilja golovi.
Ima jedno pravilo kod nas da se Liga Evrope samo isprati tako cu i ja vcrs.
za Ajax i sevilju se slazem,to sam odigrao na sistemu.