UncleDrew said
bukefal123 said
UncleDrew said
hahaahaha to brateeeeeee trpajjjjjjjjjjjjjjjjj
evo ga majstore da smo igrali... istina da bi izgubio živce, ali na kraju se mrtvi broje, di ćeš na stijenu šarapova xd
3333kn čisto ni oro ni kopo
ma nego šta![]()
ma znao sam da nemože sharapova pratit ritam Serene koja bi namučila i većinu tenisača,a da je bilo bolje ovih dana trpalo bi se ovako je prošo vlak
bukefal123 said
UncleDrew said
bukefal123 said
UncleDrew said
evo ga majstore da smo igrali... istina da bi izgubio živce, ali na kraju se mrtvi broje, di ćeš na stijenu šarapova xd
ma nego šta![]()
ma znao sam da nemože sharapova pratit ritam Serene koja bi namučila i većinu tenisača,a da je bilo bolje ovih dana trpalo bi se ovako je prošo vlak
ma nego šta
bukefal123 said
bukefal123 said
UncleDrew said
bukefal123 said
UncleDrew said
ma nego šta![]()
ma nego štahtio bi vidjet ogled recimo Williams-Dodig
haahhaha tu je pobjednik neupitan trpalo bi se i tu na serenu
UncleDrew said
bukefal123 said
bukefal123 said
UncleDrew said
bukefal123 said
UncleDrew said
ma nego šta![]()
ma nego štahtio bi vidjet ogled recimo Williams-Dodig
haahhaha tu je pobjednik neupitan trpalo bi se i tu na serenu
hahahahahaha ma nego šta
Detroit-Chicago 5.5 under 1.60
teška utakmica za jedne i druge, Detroit igra kod kuće a 12. ekipa prvenstva su, dok je Chicago odličan 2. Iako bi ovdje trebalo probati 2 ja se odlučujem za manje golova jer očekujem tvrdu utakmicu, a i zadnjih 8 susreta je završilo ispod ove margine...
Estudiantes-Manresa 162 under 1.85
od zadnjih 9 međusobnih susreta bilo je 7 undera i 2 overa, pa ću igrati u korist statistike...
Louisville-Duke ki 1 1.52
ne pratim uopće ovo natjecanje, ali dovoljan podatak mi je taj da su domaćini dobili 12 utakmica zaredom... vjerovat ću i dalje domaćinu...
FortunaWin: 4.50
Ulog:8/10