Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By NBA Knight
#27594 Tema za ostale sportove (nogomat, tenis, rukomet) nije imala baš previše aktivnosti prošli tjedan. Vjerojatno zato što manje pratite te sportove ili niste navikli pisati parove iz drugih sportova na ovom forumu.

Svejedno ja otvaram temu za 13. tjedan u godini. Možda će biti više aktivnosti ovaj put.
By gojkara3023
#27661 Tenis MIAMI-kvalifikacije

Dzumhur D.(hend-4,5)-Delic M. (24.03. 16:30) 2 1,50
Ovo je sigurno poklon dana.Zadnje kolo kvalifikacija velikog teniskog turnira koje donosi 1kolo Miami-a i velik broj bodova i novaca.Igrali su do sada 2puta i oba je puta DELIC dobio i nevidim razlog zasto i danas nebi pobjedio,jucer DELIC pobjedio po meni boljeg igraca nego sto je Dzumhur i danas ocekujem izjenacen mec i ovaj hendikep od -4,5 je sigurno poklon dana.Za hrabrije bi rekao i cista pobjeda DELICA.

RogerVasE(hend-5,5)-Buchanan (24.03. 15:00) 2 1,50
Ovo mi je danas isto veliki zicer dana.Buchanan jucer dobio lagano favorita Warda, a razlike izmedu Warda i Rogera nema.Mislim da ce Roger imati velikih problema danas, jer Buchanan se sjajno osjeca na otvorenim terenima kao što je Miami i hendikep od -5,5 sjajan poklon kladionice danas.
Ukupna kvota:2,25
By jopa7
#27887 Euro kvalifikacije
Slovačka - Luksemburg hendikep 0:1 @ 1.40
- slovačka prva u grupi sa sve 4 pobjede, redom su pobjedivali ove ekipe: Spanjolska, Ukrajina, Makedonija i Bjelorusija. Ne vidim razlog zasto nebi i Luksemburg veceras pao s nekim hendikepom.
Španjolska - Ukrajina 1 @1.40
- sto reci o Španjolcima, jedna od najboljih ekipa na svijetu. Na svjetskom se nisu bas proslavili, pocetak kvalifikacija, 3 pobjede i poraz od Slovačke...veceras ih ceka negodna Ukrajina ali ujedno i direktni konkurent za jednu od pozicija koje vode na Euro i mislim da Španjolci nebi trebali dovesti u pitanje pobjedu na domacem terenu.
Moldavija - Švedska 2 @1.45
- definitivno je kvaliteta na strani Švedske. u zadnjih 4 godine igrali su 3 puta i uvijek je Švedska dobijala. Bitna utakmica za goste jer je protivnik taman a njima su potrebna 3 boda da zadrze drugu poziciju jer ce bit velika borbu do kraja, vjerojatno s Rusima protiv kojih ih ceka utakmica u gostima.

Tenis Miami
1.set 9,5/Anderson-Querrey VIŠE @1.50
dva igraca sa izrazito dobrim servisom sto im je i jedno najjacih oruzija. U zadnja 3 medusobna susreta uvijek je prvi set isao over 9,5 odnosno u ta 3 meca svi setovi su isli over 9,5.
-3,5/Nadal -Almagro 1 @1.55
- znamo tko je i sto Rafael Nadal, i da nije bilo onih ozlijeda koje ga stalno muce tko zna gdje bi mu bio kraj. Danas igra protiv svog sunarodnjaka Almagra, rekli bi borba dva zemljasa ali za razliku od Nadala, Almagro je poprilicno los na tvrdoj podlozi, a o kvalitetama Nadala ne treba trositi puno rijeci. Mislim da ovdje Nadal moze dobiti u 2 seta s 1 brejkom u svakom.
Hingis/Mirza-Bogdan/Melichar TR 2:0 @1.50
- prve nositeljice turnira, zajedno imaju odigran samo jedan turnir i to Indian Wells prije tjedan dana koji su osvojile bez izgubljenog seta! Danasnje protivnice nebi trebale biti velika prijetnja pa idemo probati s 2:0
Makarova/Vesnina-Krajicek/Zahlavova Strycova 1 @1.35
- druge nositeljice turnira, redovito biljeze dobre rezultate i cesto se plasiraju u same zavrsnice turnira. INDIAN WELLS - finale, izgubile od gore spomenutih, DOHA - polufinale, prosle godine osvojile US OPEN, veliki favorit i trebale bi dobiti ovo
By jopa7
jopa7 wrote:Euro kvalifikacije
Slovačka - Luksemburg hendikep 0:1 @ 1.40
- slovačka prva u grupi sa sve 4 pobjede, redom su pobjedivali ove ekipe: Spanjolska, Ukrajina, Makedonija i Bjelorusija. Ne vidim razlog zasto nebi i Luksemburg veceras pao s nekim hendikepom.
Španjolska - Ukrajina 1 @1.40
- sto reci o Španjolcima, jedna od najboljih ekipa na svijetu. Na svjetskom se nisu bas proslavili, pocetak kvalifikacija, 3 pobjede i poraz od Slovačke...veceras ih ceka negodna Ukrajina ali ujedno i direktni konkurent za jednu od pozicija koje vode na Euro i mislim da Španjolci nebi trebali dovesti u pitanje pobjedu na domacem terenu.
Moldavija - Švedska 2 @1.45
- definitivno je kvaliteta na strani Švedske. u zadnjih 4 godine igrali su 3 puta i uvijek je Švedska dobijala. Bitna utakmica za goste jer je protivnik taman a njima su potrebna 3 boda da zadrze drugu poziciju jer ce bit velika borbu do kraja, vjerojatno s Rusima protiv kojih ih ceka utakmica u gostima.

Tenis Miami
1.set 9,5/Anderson-Querrey VIŠE @1.50
dva igraca sa izrazito dobrim servisom sto im je i jedno najjacih oruzija. U zadnja 3 medusobna susreta uvijek je prvi set isao over 9,5 odnosno u ta 3 meca svi setovi su isli over 9,5.
-3,5/Nadal -Almagro 1 @1.55
- znamo tko je i sto Rafael Nadal, i da nije bilo onih ozlijeda koje ga stalno muce tko zna gdje bi mu bio kraj. Danas igra protiv svog sunarodnjaka Almagra, rekli bi borba dva zemljasa ali za razliku od Nadala, Almagro je poprilicno los na tvrdoj podlozi, a o kvalitetama Nadala ne treba trositi puno rijeci. Mislim da ovdje Nadal moze dobiti u 2 seta s 1 brejkom u svakom.
Hingis/Mirza-Bogdan/Melichar TR 2:0 @1.50
- prve nositeljice turnira, zajedno imaju odigran samo jedan turnir i to Indian Wells prije tjedan dana koji su osvojile bez izgubljenog seta! Danasnje protivnice nebi trebale biti velika prijetnja pa idemo probati s 2:0
Makarova/Vesnina-Krajicek/Zahlavova Strycova 1 @1.35
- druge nositeljice turnira, redovito biljeze dobre rezultate i cesto se plasiraju u same zavrsnice turnira. INDIAN WELLS - finale, izgubile od gore spomenutih, DOHA - polufinale, prosle godine osvojile US OPEN, veliki favorit i trebale bi dobiti ovo

Iako je ovaj dio foruma nazalost prazan, nadam se da je netko ispratio ;)
Sutra idemo dalje!
By jopa7
#27994 Kao sto sam rekao, danas idemo dalje. Ponuda mi nije bas nesto najbolja pa da mogu izabrati nesto, ali evo brzinski bez neke analize jer sam u zurbi:
Euro kvalifikacije
Hrvatska-Norveška 1 @1,55
Nizozemska-Turska 1 @1,55
Andora-BiH 3+ @1,35
Belgija-Cipar 3+ @ 1,55

Tenis Miami
1.set 9,5/Isner -Rublev VIŠE @1,70
1.set 9,5/Bautista -Janowicz VIŠE @1,60
Đoković(h-5,5)-Klizan H1 @1,50
Ferrer(h-4,5)-Delbonis H1 @1,50
Williams(18,5)-Niculescu MANJE @1,85
By vanpersie9
#28040 Dobar Jopa,malo srece falilo za isnera i nizoz,pa da nizozemci nemogu izvuc pobjedu protiv turaka stvarno nerealno al jbg,lopta je okrugla.ispratio i prosli put pogodio za neku siću,isto bolje nego ništa.gracie!
By jopa7
jopa7 wrote:Kao sto sam rekao, danas idemo dalje. Ponuda mi nije bas nesto najbolja pa da mogu izabrati nesto, ali evo brzinski bez neke analize jer sam u zurbi:
Euro kvalifikacije
Hrvatska-Norveška 1 @1,55
Nizozemska-Turska 1 @1,55
Andora-BiH 3+ @1,35
Belgija-Cipar 3+ @ 1,55

Tenis Miami
1.set 9,5/Isner -Rublev VIŠE @1,70
1.set 9,5/Bautista -Janowicz VIŠE @1,60
Đoković(h-5,5)-Klizan H1 @1,50
Ferrer(h-4,5)-Delbonis H1 @1,50
Williams(18,5)-Niculescu MANJE @1,85

Jbg, po jedan par :oops:
Od Nizozemaca sam stvarno ocekivao vise a ovako su si samo zakomplicirali kvalifikacije. Sto se tice Isnera, on napravi brejk bas na rezultatu 4:3, odnosno da je Rublev uspio zadrzati taj servis par bi prosao :mrgreen: