Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Nasir Jones
#52419 bet365 singles:

Stake 20/10
England to win outright - 12.00 odds
Nakon dugo vremena anglezi opet dolaze sa odličnim teamom - nova zlatna generacija. Pogledao sam dosta njihovih utakmica i stvarno dobro igraju. Čvrsta odbrana, dobra sredina i sto je glavno, brzi napadači. Bila odlična kvota pa sam marao ispratiti (nakon utakmice s nijemcima koef je pao na 8, sad opet raste na 9,5).

Stake 10/10
England v Russia - 1 (1,9 odds)
Na kratko. Ruska odbrana sami matori. Prosječna starost igrača u odbrani 31 godina. Englezi imaju jak, mlad i brz napad. Prosječna starost 25 godina. Biti če i puno engleza na stadionu.

Stake 10/10
England v Wales - 1 (odds 1,61)
Wales sa Baleom nemože puno... očekivati je pad koef. nakon igre s rusima...

Stake 10/10
Group D (Group Betting) - Croatia (odds 4,2)
1. EU je ove godine u FR - sreca ce opet biti na hrvatskoj strani (1998).
2. Visoka motivacija protiv Turske i puno bolja i zrelija ekipa od tada, kad su ispali po penalima. Cisti win hrvatska, za manji ulog ide i handicap.
3. Spain - njihova zlata generacija je otišla. Mislim da hrvatska može dobiti i ove matore.
4. Czech - Team sa dobrom historiom ali nije još njihovo vrijeme.

Stake 10/10
Turkey v Croatia - 2 (2,1 odds)
Dobro se siječam zadnje utakmice, kako su hrvati bili još zeleni (penali). Turska je ove godine loša i jedva su dogurali na EU. Očekujem win hrvatske sa handicapom.

GL
By CP3_BG32
#52447 Od Mene veceras jedan par sa Cope..malo vise rizican i pogodan za tiket na manju uplatu.

Kolumbija-Kostarika x2 2.10

Kolumbija sa rezervama izlazi veceras ,osigurali su prolaz a Kostariku neka mala sansa drzi u igri.Jeste da Sam razmisljao da ce se i rezerve jako truditi ali i Kostarika ima Zelju zakljuciti takmicenje na pravi nacin.

Za one koji igraju sigurnije...

Kolumbija-Kostarika Hx2 1.45

Vrlo jasan par,da Kolumbijci nece uzeti vise od 1 razlike ,daklee 1 ili nijedan.
By KorverFOR3
#52448 Njemačka Ukrajina 1 1.6 (Volcano)
Po mom mišljenju zicer za sjutra. Nisu Ukrajinci loša repka, ali su Panceri jedan od favorita za osvajanje i mislim da će to sjutra i da pokažu..
Srećno :twisted: :twisted:
By jopa7
CP3_BG32 wrote:Od Mene veceras jedan par sa Cope..malo vise rizican i pogodan za tiket na manju uplatu.

Kolumbija sa rezervama izlazi veceras ,osigurali su prolaz a Kostariku neka mala sansa drzi u igri.Jeste da Sam razmisljao da ce se i rezerve jako truditi ali i Kostarika ima Zelju zakljuciti takmicenje na pravi nacin.

Vrlo jasan par,da Kolumbijci nece uzeti vise od 1 razlike ,daklee 1 ili nijedan.

Bravo 8-)
By CP3_BG32
jopa7 wrote:
CP3_BG32 wrote:Od Mene veceras jedan par sa Cope..malo vise rizican i pogodan za tiket na manju uplatu.

Bravo 8-)

Hvala brate ,dosta dobar win :D
By Biggie
#52462 Evo od mene jedan triple na manji ulog
Poljska-Sjeverna Irska (Lewandovski) 1 i daje 3,20
Njemacka-Ukrajina (Muller) F2 i dalje 4,95
Nemam sta puno ode,nisu neki ziceri pa ono,Lewa ga mora nekako zabit,bice to cvrsta utakmica,mislim da on puca penale,tako da je i to neki plus.
Njemci su uvik opasni,imaju extra ekipu..Je da je prva utakmica i to al vise ce to imat odraza na manje iskusne Ukrajince,nisu ni oni losa momcad,al Njemci nakon pobjede u Brazilu pucaju na visoko, i moraju dobro otvorit natjecanje..Ocekivam Mullera na svom visokom nivou, i virujem ako ce bit 2-3 gola svaba sta ocekivam,mora on jedan tusnit..
Brazil-Peru 1 1,50
Evo nije Euro,al posto sam ga ubacio na tiket napisat cu par rici..
Brazil triba pobjedu za prolaz,nemaju neku extra ekipu,al opet ne mogu sebi priustit ispadaje u skupini od Perua..Dosta dobra kvota s obzirom da je to ipak Brazil..
Kvota:23,8
Supersport,sritno.. :mrgreen:
By jopa7
#52463 Jedan singl od mene

Poljska - Sj Irska 1 @1,80 supersport
Odlicna kvota na pobjedu Poljaka i ovo ide u singlu.
Poljaci cu bolja momcad, imaju Lewu koja je svjetska klasa i ako misle proci kao drugi u grupi (sto je realno jer tesko ce nesto protiv Njemacke), onda moraju dobiti najslabiju ekipu u grupi. Bit ce protiv Ukrajine jos borbe, ali ako ovo ne dobiju biti ce im tesko na kraju biti drugoplasirani
By gigatips
gigatips wrote:Evo odma od mene 3 utakmice Francuska - Rumunjska HT/FT 1/1 1.75 kvota
Jednostavno Francuska je domacin moraju odma prvu utakmicu otvorit pobjedom i to visokom. Francuska je jaca u svakom pogledu i s tim da imaju Griezmana, Martiala, Payeta, Comana, Pogbu ocekujem da im nabiju barem 3 gola to je neki minumum.
Albanija - Svicarska 2 1.75 kvota
Ocekujem sve tri pobjede Francuske u ovoj grupi vjerujem da to i Svicarci znaju te moraju odma 3 boda uzet protiv Albanije ako misle da idu dalje. Vjerujem da ce lagano ovo proc jer svi znamo da Albanci nemaju sta trazit u ovoj grupi te od njih ne ocekujem nista.
Turska - Hrvatska 2 2.15 kvota
Prvo ovo idem sasvim navijacki. Moramo dobit osvetu za 2008 godinu ovdje na euru sada. Ocekujem maksimum od Modrica, Rakitica, Mandže i Perisica. Prije svega zelim da im nabijemo 3+ gola ali to ce bit tesko. Turska ima nekoliko dobrih igraca npr. Arda Turan al od njega ne ocekujem mnogo jer se u Barci nije bas proslavio.

E sad tko oce nek isprati, a ukoliko neko misli drugacije nek slobodno da svoje misljenje ispod. :D

Eh ti Francuzi... na kraju ni 2/3 nije lose ako je tko ispratio sa singleovima cestitam... Evo za veceras jos 1 par Njemacka - Ukrajna pobjeda Njemacke i vise od 2.5 gola kvota 2.57 na Betlive-u...
Ne zelim puno objasnjavat ovaj par jer svi znamo kakvi su Njemci.. Od pocetka ce krenut jako jer zele ovaj Euro vise nego ista.. Ipak su oni Svjetski prvaci moraju dat barem 3 gola ha ja :D
By donvajse
donvajse wrote:Francuska-Rumunjska 1 1.40
Albanija-Svicarska 2 1.80
Turska-Hrvatska 2 2.20
Njemacka-Ukrajina 1.55
Spanjolska-Ceska 1 1.50

Ja sam ovih 5 parova stavio na jedan tiket za neki srednji ulog,pa da pratimo do ponedjeljka ako Bog da.Realno sve ove repke su jace i bolje ,a i kvote su odlicne! Naravno da je puno 5 parova I da skoro uvijek bude neko iznenadjenje,ali ovih 5 sam nekako uplatio bez grca na licu :mrgreen:

supersport

SRETNO NAM 8-)

Nakon Hrvatske i Svicarske,usudio bi se rec da Ovaj listic ulazi :mrgreen:
By jopa7
jopa7 wrote:Jedan singl od mene

Poljska - Sj Irska 1 @1,80 supersport
Odlicna kvota na pobjedu Poljaka i ovo ide u singlu.
Poljaci cu bolja momcad, imaju Lewu koja je svjetska klasa i ako misle proci kao drugi u grupi (sto je realno jer tesko ce nesto protiv Njemacke), onda moraju dobiti najslabiju ekipu u grupi. Bit ce protiv Ukrajine jos borbe, ali ako ovo ne dobiju biti ce im tesko na kraju biti drugoplasirani

Lagani singl 8-)

@donvajse, nemoj pehirati, imam i ja jos Njemacku i Spanjolsku :lol: