Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By marac1000
#117702 Sinoc je prosao double, idemo I danas probat opet

Chardy J.-Uchiyama Y. 1 1.50 04:00
Kenin S.-Kuzmova V. 1 1.65 00:00

Chardy me pozitivno iznenadio kako je krenio u ovaj turnir, izbacivsi prvo Struffa, a zatim I Kirgiosa. Takoder Chardy je solidan server te neocekujem da ce japanac tako lako doci do breaka.

Kenin je po meni jedna od podcjenjenijih igracica kada se radi o tvrdoj podlozi. Moze zadrzat svoj servis I ocekujem da ce na kraju ipak izac kao pobjednik.
By kokodril
#117747 Prvi dan tenis topica 5W 1L
Samo bi zamolio nemojte qutat svoje postove,nego sa zavrsetkom dana napišite koliko je bilo pogodaka i promašaja a prilikom pisanja novih tipova stavite vlastiti omjer
By Bakihalco
RussellWestbrook wrote:1W 1L
Basilasvili kako sam i ocekivo dobio,od ovog rubljeva nikad igrac nece biti najprecijenjeniji igrac od svih mladih igraca

Gledao sam svaka mu cast i tebi svaka cast pa si ga odabrao prosla dvica u doublu sa Karasevom :ugeek:
By Szabalala
#117828 Nevjerovatno kako se raspao ovaj Rublev, očekivao sam mnogo više od njega, pogotovo što je next gen, a Basiashvili ga sa pola gasa dobio rutinski. Očekivao sam meč u 3 seta, ali očigledno da Rublev još nema mozga

za sada prolaz 4/5, čekam još pobjedu Berdycha

Ide jedan noćni

CHALLENGER MUŠKARCI - SINGL: Playford
Nedovyesov - Dutra Silva - 1 [1.60]

CHALLENGER MUŠKARCI - SINGL: Noumea
Brown - Barrere - 1 [1.75]
By Agronom
#117880 Dubl
Dimitrov - Nishikori 2
Andreescu - Wozniacki 2
2.1 Maxbet
Nisikori prespreman usao u novu sezonu, po meni prvi favorit za titulu u Brizbejnu.
Karo jutros pokazala da ulazi spremna u novu sezonu, na AO brani prvu GS titulu osvojenu prosle godine, verujem potpuno spremna, moguce i sa titulom sa NZL.
By Toko23
Agronom wrote:Dubl
Dimitrov - Nishikori 2
Andreescu - Wozniacki 2
2.1 Maxbet
Nisikori prespreman usao u novu sezonu, po meni prvi favorit za titulu u Brizbejnu.
Karo jutros pokazala da ulazi spremna u novu sezonu, na AO brani prvu GS titulu osvojenu prosle godine, verujem potpuno spremna, moguce i sa titulom sa NZL.

drug, samo da se zahvalim za Nisikorija, ispratio :)
By RussellWestbrook
#118045 1W 1L
Wawrinka 1....a moze i vise gemova mozda je to i sigurnije al ja rizikujem sa vavrinkom pa cemo vidjeti
Berdih-Herbert 21.5 vise
Mozzart
Vavrinka je prosle sezone na nekim turnirima pokazao da moze da igra onaj stari tenis koji je igrao prije povrede al se vidjelo da mu fali meceva i da nije u punoj formi na ovom turniru je dobio odlicnog kacanova i jarija i ako ponovi igru iz ta dva meca moze dobiti i bautistu
Beridh-Herbert ocekujem da odigraju 3 seta ili bar jedan taj brejk sto bi pomoglo da ovo prodje i ako ne budu 3 seta,obojica su jako dobri na tvrdoj podlozi i dobri su na svom servisu
By Toko23
Wawrinka 1....a moze i vise gemova mozda je to i sigurnije al ja rizikujem sa vavrinkom pa cemo vidjeti
Berdih-Herbert 21.5 vise
Mozzart
Vavrinka je prosle sezone na nekim turnirima pokazao da moze da igra onaj stari tenis koji je igrao prije povrede al se vidjelo da mu fali meceva i da nije u punoj formi na ovom turniru je dobio odlicnog kacanova i jarija i ako ponovi igru iz ta dva meca moze dobiti i bautistu
Beridh-Herbert ocekujem da odigraju 3 seta ili bar jedan taj brejk sto bi pomoglo da ovo prodje i ako ne budu 3 seta,obojica su jako dobri na tvrdoj podlozi i dobri su na svom servisu

Ja sam razmisljao punim na Wawrinku sa svih mogucih strana. Nisam neki strucnjak za tenis ali kontam da je Wawrinka posle Kachanova i Jarryja negde na putu da bude onaj starii...a Agut, od njega nikad nista posebno nisam video, vecito je medju 30, i vecito do osmiine finala nekog turnira dogura i tu ga zavrsi...kakav ti je Agut, jel se nesto menjalo kod njega?
By zimzi123
Berdih-Herbert 21.5 vise
Mozzart

Realno wawrinka akomodigra pola kaonprotiv khachanova dobit ce bautistu. Igra nevjerovatno. Gledao sam mečeve. Bekend mu radi kao švicarski sat. Samo da udje u ritam i lagano prolazi stan. A identican listix sam iplatio prije 20 minuta sa berdyh-herbertom over.