Nesto "ludo"
sudac Portugal-Srbija je ovaj gospodin

zbroj zutih kartona 4,5 VIŠE @1,90
crveni DA @3,60
penal DA @3,20
I malo tenisa:
Halep S.(h-4,5)-Giorgi H1 @1,50
- halep u 2015. na tvrdoj podlozi ima omjer pobjeda i poraza 21:1. 3. igracica svijeta i ovo bi trebala dobit bez nekih vecih problema, pa idemo probati s hendikepom.
Muguruza -Errani 1 @1,30
- igrale su 3 puta i Muguruza vodi u medusobnom omjeru s 2:1, zadnji mec u Sydneyu pocetkom ove godine 2:0 (6:0;7:5) za Muguruzu. Španjolka je bila u dobroj formi tamo na Australiji i Dubaiu ali je malo opala u formi, no svejedno ocekujem pobjedu ovdje
Bencic (h-5,5)-Maria H2 @1,50
- Belinda mlada igracica, svega 18 god (napunila ovaj mjesec) ali vec je dobila neke jako dobre igracice, kao sto su: Jankovic, Wozniacki, Kuznetsovu, Kerber..
Maria ovaj turnir igra jako dobro, dobila je Vinci a potom i Bouchard, obje s 2:0. Iako je Bencic favorit, vjerujem da Maria moze pruziti dobar otpor ovdje i pokriti ovaj hendikep, ako ne i pobjediti
Williams(h-5,5)-Bellis H1 @1,50
- sto reci o Sereni a da se ne zna? Na Indian Wellsu mozda nije bila toliko uvjeriljiva kako smo na nju navikli ali i njoj se moze desiti koji "slabiji" mec. Jucer lagano prosla s 6:3;6:1 te mislim da i danas nebi trebala imati vecih problema protiv igracice koja jos nije napunila ni 16 god! Svaka tenisacica zasluzuje respekt, a Bellis je pokazala da moze protiv boljih od sebe, ali mislim da treba jos puno pure pojesti da bi mogla protiv Serene
Stephens S.-Larsson 1 @1,35
- Stephens mi se svida kao igracica i volim ju igrati. Istina je da Larsson vodi s 2:0 u medusobnim ogledima, jedna pobjeda ove, i jedna prosle godine. No nakon tog poraza ove godine Stephens igra dosta bolje, imala je 1:0 u setovima protiv Serena i onda na kraju izgubila, prosla dva meca dobila poprilicno lagano i mislim da veceras prekida taj losi niz protiv Larsson.
Makarova / Vesnina-Hantuchova / Knapp 1 @1,30
- neki dan sam pisao o njima, u karijeri imaju 56-17, sudjeluju na vecini zavrsnica vecih turnira, po meni su one velike favoritkinje danas.
Hingis / Mirza- Dabrowski / Rosolska TR 2:0 @1,50
- isti tip kao i neki dan na ove dvije tenisacice. One su 1. nositeljice turnira, igraju sjajno i mislim da danas takoder mogu dobiti s 2:0.
MeloM/SoaresB-GiraldS/Kliz 1 @1,25....TR2:0 @1,60
- po meni veliki favorit danas, stavio sam dvije opcije jer ne znam koliko je sigurno(nista NIJE sigurno) 2:0, ali mislim da ni 2:0 u setovima danas nebi trebao biti neki problem, iako je jedinica puno sigurnija opcija.
Nadal R.(h-3,5)-Verdasco H1 @1,50
- rafa, moj omiljeni tenisac i uvijek ga volim igrati. Osim poraza od Raonica na Indian Wellsu, ima dobre rezultate i na svakom mecu je prolazio ovaj hendikep, dok s druge strane Verdasco igra toplo-hladno, a uostalom, nije on ta klasa Nadala
Mozda kasnije stavim jos nesto nogometa, sad moram ici.
Ukpuna kvota ako gledamo Melo/Soares 2:0 = 27,72, a ako je cista jedinica= 21,65.
Ja bih iskreno ovo nekako na dva listica, ima 9 parova, nije toliko puno a opet nije ni bas malo. Tenis je dosta nezahvalan za kladenja (iako ga uvijek volim igrati) pogotovo sto se tice zenskog djela, tu nikad ne znas
Nadam se da ce netko izabrati one dobitne, sretno danas!
Btw. kako da namjestim sat(vremensku zonu)