Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By mb007
#156992 Biatlon štafeta (ž)
FInska - Poljska tip 1 @1.66 10/10 bet365

Finska sa Minkinen, Eder, Janka in Kinunen po mome u ponoj bolji formi nego Poljakinje, gdje eventuelno samo Hojnizs ove godine tu i tamo malo proradi, u ekipi za danas još Maka, Zuk i Tomaševska.
Maka i Zuk iskusne su biatlonke, ali i forma na prugi i sa puškom im je veoma slaba, a Tomaševska totalno neiskusna i to mi je veliki handikep. Nisu Poljacinje ni blizu ekipe, koja je bila prije 3,4 godina.
Finska ti je iskusna ekipa, ako neče imati nekih ozbiljnih poteškoča na strelištu, onda bi morale lagano da dobiju danas ovaj duel.
By kokolo50
#156994 Sergio@ jedno pola sata prije tekme imaš ekipe pa onda odigraj. A da se isplati probati to sigurno. Koliko vidim nema Portele uz Areiu na desnom krilu,nema Andre Gomesa na lijevom vanjskom (tu su Calvacanti i Duarte),nema Fradea na crti,a desni su umjesto umjesto Morreire i Dioga Silve ,Vieira i Hernandez.

https://portal.fpa.pt/wp-content/upload ... SNAM-1.pdf
By kokolo50
#156997 18:00 Marchell Schiller (4.5) over 1.60 Germania

U Supersportu je 5.5 margina. Po ekipi koja je na popisu za današnju tekmu Schiller će početi na lijevom krilu,a ako se Fred Gislasson bude držao kao do sada,Marcel bi trebao biti prvi izvođać 7m,a nakon njega ako maši Kastening. Uz 2,3 sedmerca i par golova sa krila Marcel bi morao ovo preči.

Žao mi je što jutros nisam stigao zaviriti u Germaniu,kaže mi frend da je Weber bio na 3.5 a Frimmel na 4.5. Popodne su se ispravili i okrenuli margine pošto Weber puca penale,ali lako ako fula da Frimmel preuzme. Frimmel mi je na 4.5 definitivno bio za under. Bjarki Elisson mi je na narodnom 5.5 over,Vaullipau 5.5 under, KH +2.5 na Portugal i KH -1.5 na Poljake. Za Poljake i Portugalce smo već rekli. Bjarki je i u kvalama za ovaj Eur,gdje su već igrali dva puta Portugal i Island u obje tekme išao over 5 golova. Prvu je dobio Portugal doma +2,dok je drugu dobio Island +9,ali u toj drugoj tekmi je Island od 40-50 minute napravio 7-0 u tu je tekma bila gotova. Mikita puca (vjerojatno) penale za Bjeliruse i odatle ovih 5.5,ali pošto je Wolf na golu mogao bi i skinuti koji a jak je Wolf i 1 na 1 u kontri,a samo iz igre ne vjerujem da može 6 utrpati. Kulesh,Kulak i Astrashapkin izvana dosta troše,plus su Karalek i Bokhan na crti,tako da bi po meni Mikita mogao u under.
By kokolo50
#157001 jr320i https://ehfeuro.eurohandball.com/men/2022/matches/ tu su ti tekme. Otvori tekmu,ukucaj liveticker i vidiš postave tko igra. Kad otvoriš tekmu klikni ekipu pa ti otvori s kim su sve u kvalam igrali i kako je tko zabijao. Od ovih kaj su na turniru. Kakvo Bjelorusko savršenstvo u 1.poluvremenu,Wolf ko da nije došao na tekmu. Valjda svi Bjelorusi na 100% šuta. S druge strane najviše Hafner trpa.
By SergioRodriguez
#157009 Mackovsek vise od 2.5 1.65

Macak je prvu utakmicu odradio kriminalno uz sut 2/8... Ocekujem ga danas opet sa ok minutazom i dosta suteva. Zna opaliti izvana, zna probiti obranu sa pucati sa 6 metara a nije rijetkost i da nakon agresivn3 obrane istrci kontru. Dokle god je Borut na 2.5 ja ga sigurno igram over, sumnjam da moze ponoviti onako los sut kao protiv Makedonaca.

Zao mi je sto sam zakasnio na Blagotinseka na 1.5...svi su mu podigli granicu odmah rano ujutro

Marsenic 2.5 vise 1.70

Hrvati vec 20 godina lose brane protivnicke pivote te iz turnira u turnir gledamo istu pricu. Cvrsta Hrvatska obrana, nekad i fantasticna ali protivnicki pivoti uvijek imaju orevise prostora i svoju porcijz zabiju. U prijateljskim utakmicama prije prvenstva smo vidjeli da nam Andreev sa lakocom zabija golove a i francuzi su preko Fabregasa dali 5 laganih komada uz jos 2 promasaja Tournata

Marsenic je prvi pivot srbije, igra u bundesligi i jako je dobar igrac. Prvu utakmicu je Srbija lagano rjesavala Ukrajinu i Marsenic nije dobio puno lopti ali je zabio 2/2. Danas bi to trebalo drugacije izgledati, vise lopti za Marsenica i laganih golova i ovih 2.5 stvarno nebi trebao biti problem.

Svida mi se Vujovic kod CG na 4.5 takoder