Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By vanpersie9
HibbertManje wrote:Clezar G.-Tipsarević J. 1 1,60

TOTALNI gaf kladionica...Tipsarevic bez profesionalnog meca jos od 10.mjeseca 2013.,i dok je igrao na visoj razini nikad nije bio neki zemljas,moram i spomenit da je presao 30.tako da je i fizicka sprema u pitanju.Clezar nema nijednu ATP pobjedu u svojoj karijeri i ovo mu je ogromna prilika da dode do prve.U kvalifikacijama je tukao slabog Bongaura i objektivno puno jace Bagnisa i Devarmana.U formi je,cijelu sezonu igra na zemlji tako da se ne mora prilagođavat na podlogu koju vec poznaje,danas ne vidim nikakvu mogucnost pobjede Tipsarevica.
Treba pokusati i 2:0 za Clezara ili hendikep 3,5. Sretno tko prati

Ode Clezar ukurac.tocno necu ni docekat nba da ispratim.sve mi srusi :D :D
By kings
#28861 Jeste totalni gaf posto je tu na Tipsu bila kvota koju nije trebalo prpustiti. Stvarno si lud ako si bacao novac na hendikep, ajde igrati na Clezara mogu da razumijem ali ipak jadna je to kvota s obzirom na razliku u kvalitetu. Tipsarevic se ne bi bas vracao u tenis da ga nekakav Clezar pere po terenu i to u hendikepu kako ti odigra. Nije on jos stekao rutinu trebace mu vremena ali ja ocekujem da se Tipsarevic vrati do kraja godine u prvih 50. Ja sam ovdje trpao na Tipsarevica i u live i zaista sam bio ubjedjen da ce dobiti ovaj mec iako je na kraju bilo izuzetno dramaticno ali je sve one kljucne poene igrao jako dobro. Preporucujem vam da ako vec ne igrate na Tipsarevica nemojte ni igrati protiv njega jer ove kvote su smesne. Cuj 1.6 na nekoj jebenog Clezara 198 na listi, pa Janko prije povrede bi to oprao sa npr. 6-2 6-2. Zato bolje probati vecu kvotu koju daju na Janka jer je on svakako daleko kvalitetniji igrac od ovih protivnika sa kojima sada igra. Samo malo da stekne rutine da se privikne opet na meceve i krenuce da ih dobija sa lakocom.
By vanpersie9
kings wrote:Jeste totalni gaf posto je tu na Tipsu bila kvota koju nije trebalo prpustiti. Stvarno si lud ako si bacao novac na hendikep, ajde igrati na Clezara mogu da razumijem ali ipak jadna je to kvota s obzirom na razliku u kvalitetu. Tipsarevic se ne bi bas vracao u tenis da ga nekakav Clezar pere po terenu i to u hendikepu kako ti odigra. Nije on jos stekao rutinu trebace mu vremena ali ja ocekujem da se Tipsarevic vrati do kraja godine u prvih 50. Ja sam ovdje trpao na Tipsarevica i u live i zaista sam bio ubjedjen da ce dobiti ovaj mec iako je na kraju bilo izuzetno dramaticno ali je sve one kljucne poene igrao jako dobro. Preporucujem vam da ako vec ne igrate na Tipsarevica nemojte ni igrati protiv njega jer ove kvote su smesne. Cuj 1.6 na nekoj jebenog Clezara 198 na listi, pa Janko prije povrede bi to oprao sa npr. 6-2 6-2. Zato bolje probati vecu kvotu koju daju na Janka jer je on svakako daleko kvalitetniji igrac od ovih protivnika sa kojima sada igra. Samo malo da stekne rutine da se privikne opet na meceve i krenuce da ih dobija sa lakocom.

disi bio juce pre nego sam odigrao :P
By jopa7
#28876 Probat ću ovako s ovim ranije parovima, na mobu sam pa nemam vremena za neke analize

Nedovyesov - Myneni 1 @1,45
Klizan - Brown h-4,5 2 @1,60
Andujar - HaiderMaurer TR 2:0 NE @1,40 Haider uzima barem set
By jopa7
jopa7 wrote:Probat ću ovako s ovim ranije parovima, na mobu sam pa nemam vremena za neke analize

Nedovyesov - Myneni 1 @1,45 - predano
Klizan - Brown h-4,5 2 @1,60
Andujar - HaiderMaurer TR 2:0 NE @1,40 Haider uzima barem set

Idemo dalje:

Granollers - Džumhur 1 @1,70
Španjolac dugo nije igrao na zemlji, vecinom je igrao na tvrdoj, dok Džumhur redovito igra na zemlji i biljezi dosta dobre rezultate, ali vecinom su to bili losiji protivnici od Granollersa. Granollersu kao svakom Španjolcu zemlja nije strani pojam i bez obzira sto tamo negdje od 8mj nema meca na njoj, mislim da mu nece trebati puno na "privikavanje" i mislim da se po ovoj, meni dobroj kvoti, isplati igrati. Zapravo ovdje cemo vidjeti koliko Džumhur zapravo moze
Chardy (h-4,5)-Soeda 1 @ 1,50
Soeda nije neki zemljas, ima svega 20ak odigranih meceva na zemlji (vecinom bez nekog uspjeha) i Chardy bi ovo trebao dobiti s 5 razlike. Chardy je na zemlji dobivao puno bolje igrace od Soede, npr prosle godine je dobio Gimena (3:0 Roland Garros) i Federera (2:1 Rim), da ne trazim sad dalje...Redovito igra na najjacim zemljanim turnira i to dosta dobro, pa stoga ne vidim neki nacin da ga Japanac iznenadi, i mislim da bi vec u prvom setu Chardy mogao napraviti dobru prednost
Querrey - Johnson 1. set 9,5 VIŠE @1,60
Dvoboj izmecu dva Amerikanca, ni jedan a ni drugi nisu neki zemljasi. Neki dan sam gledao Grotha i Estrellu i ova podloga u Houstonu je dosta drukcija od normalne zemljane podloge, cini mi se da servis dosta moze doci do izrazaja i to je razlog zasto sam se odlucio na ovaj par, vise gemova 1.set. Inace ne volim igrati gemove kad je zemlja u pitanju, ali eto sad moram. Na drugi cu staviti pobjedu Jonhsona po 2,05 jer mislim da je malo blizi pobjedi od Querreya
Bouchard (h-3,5)-Davis 1 @1,50
Bouchard je ovdje 1. nositeljica, prosle godine ispala u polufinalu od Petkovic koja je na kraju osvojila turnir. Igra odlicno na zemlji sto je i pokazala prosle godine kad je do finala Nurnberga dosla bez izgubljenog seta i u finalu svladala Pliškovu s 2:1, te kasnije dobre igre nastavila i na Roland Garossu gdje je ispala u polufinalu od Sharapove. Svakako igre i rezultati vrijedni spomena. S druge strane Amerikanka se bas ne moze pohvaliti s takvim rezultatima i ako Bouchard bude dovoljno koncentrirana mislim da bi ovaj manji hendikep morao proci :)
By vanpersie9
#28912 Evo nešto od mene pa da probamo

R.Vallecano - Real Madrid 2 @ 1,25

Ode se nema što mudrovati,danas i Barca igra i to kući protiv Almerie i to su 99% nova 3 boda za Barcu,i time Real ako misli nastavit utrku za 1. mjesto mora dobit i ovo.

Sloboda Tuzla - Slavija Sarajevo 1 @ 1,45

Tradicija govori da je ode suradnja klubova da domaćin nosi pobjedu,negdje se još može naci koef i 1,50,ovaj je uzet iz SSporta

Sporting Lis. - Nacional zbr.golova/2,5+ @ 1,70

pre mal koef na Sporting koji je apsolutni favorit ode,pa se odlucio na golove igrat.A sto da ne kad je i realno da bude vise od 3 gola.prva utakmica je zavrsila 2:2,i ako uzmemo u obzir da su iz kupa isplai porto i benfika sporting ima velike sanse da osvoji ovo i iz tog razloga mislim da se nece branit,tj ni nesmiju,i ocekujem bar 2 gola s njihove strane.dok nacional nako solidan tim,al ima dosta dobar napad,pa su z zadnjih 10 utakmcia zabijali barem po 1 gol.dovoljno da ovaj tip ode u over.

koef : 3,08

Još ponešto sa probat

Parma - Udinese 2 @ 2,10
St.Gallen - Basel 2 @ 1,90
Livingston - Falkirk 2 @ 2,00
Al Hilal Riyadh - FC Foolad 1 @ 1,65

Sretno
By vanpersie9
#28984 Dobili smo danas jednu vrlo zanimljivu informaciju vezanu za fudbalski meč.

Da budemo jasni na početku, poučeni ogromnim kladioničarskim iskustvom, ne uzimamo ovakve informacije zdravo za gotovo. Znamo svi kako većina tih "dojava" završi. Ipak ovu informaciju smo dobili od nekoga za koga provereno znamo da je blizak jednom od klubova. Takođe, ovo je možda i jedini put da će se stranica baviti nekim drugim sportom sem košarkom.

Da pređemo na stvar.

Serbia-Jelen Super Liga:
Thursday 09.04.2015. 15:30
Radnicki Nis-Spartak Subotica 2 (7,75) ili Tačan rezultat 0:1 (17,00)

Kvote su iz kladionice Mozzart.

Čini se kao lepa prilika da se uzme neki dinar pred vikend...
Mi lično ovaj meč pratimo sa srednjim ulozima na obe igre, a na vama je hocete li i sa koliko ispratiti.

Takođe od veliko značaja bi nam bilo da lajkujete i ako vas ne mrzi i podelite ovaj status, čisto da se raširimo još malo!
wink emoticon
Hvala!

Srećno.