Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Robo21
Robo21 wrote:Ionikos - Olympiakos 2/2 1.90 :mrgreen:
Zadnja ekipa protiv svima poznatog Olympiakosa, dolaze osakaćeni defanzivno i ne vidim nikakve šanse danas za domaćina. Oly će danas brojati sigurno bar 3 na svom kontu.

Arsenal - Newcastle GG 1.7 :cry:
Za hrabrije 2 isto solidan pick ali idem sa GG. Zašto za hrabrije 2? Pa čisto zbog širine rostera koju Arsenal ne posjeduje. Treća utakmica u 9 dana, najkvalitetniji adut s klupe za napad je Fabio Vieira, što dovoljno govori o zamjenama. Oslabljeni za Jesusa i Nelsona ne znam koliko mogu izdržati sa pozitivnim rezultatima, ali ne želim kvariti bajku pa što se mene tice neka i pobjede, ali Njuka sa Wilsonom, Almironom i Brunom Guimaraesom sigurno ne pada bez ispaljenog metka. Još je tu dzoker s klupe Wood koji će služiti za skok igru ako bude potrebno, a neizostavan je i fenomenalni Saint Maximine koji je do ozljede i Almironove reinkarnacije bio standardan u prvih 11. Arsenal za naslov pod hitno mora tražiti pojačanja. Oba danas zabijaju gol. ;)

Rashford + pobjeda Uniteda 2.7 :mrgreen:
Čekao sam da vidim sastave i da, United sa isto dosta skraćenim napadačkim arsenalom. Rashford sigurno odmorniji jer je protiv Vukova prošlo kolo igrao samo u drugom poluvremenu i tu dokazao da je daleko najveća napadačka klasa u Vragovima. Kašnjenje na trening ga je stavilo na klupu tu utakmicu, ali sada je već ponovo nazad u prvih 11 i bit će najopasniji po gol jedne od najgorih ekipa lige, koja se, ruku na srce dosta diže igrački ali mislim da je to još nedovoljno za ovakvu ekipu. Startaju Martial, Bruno i Rash, uz potporu veznog tria Casemiro-Eriksen-Van de Beek. Ono što me najviše privuklo je to da na popisu ne vidim Antonya, što bi moglo značiti da kakav god rezultat bude Rash ima zagarantiranih 80 minuta minimum. Garnacho kao najjača napadačka zamjena čeka svoju priliku koju će dobiti, ali sigurno u zamjenu za Martiala ili Beeka, Rash se onda prebacuje u vrh napada gdje će biti još opasniji po gol.

2/3, napadači obe ekipe igrale boks umjesto nogometa, žutih ko u priči. :o
By Jeffrey
#174090 Sassuolo-Sampdorija tip over 5 kartona (ako bude 5 koef 1)
Koef 1.65 Favbet
- napadam ovo kao prvo niska margina, value veliki a zašto
- Sampdoria jedna od najgrubljih ekipa u Ita u 15 kola 46ž prosjek preko 3,
Sassuolo 32ž/2c isto prosjek debelo preko 2, sudac top no1 ove sezone Maresca prosjek skoro 6, jako jako dobar za kartone.
Sampdoria težak raspored sljedeće kolo Napoli, i ako žele izboriti opstanak moraju iči danas po pobjedu, a kako drugačije nego oštro kao do sada
By JohnnyNoCash
JohnnyNoCash wrote:11:00 Giron Popyrin 2 1.80

:mrgreen: :mrgreen:

Giron pokazao zašto nema nijednu ATP titulu pa makar iz 250 kategorije, a Popyrin pokazao da nije bez razloga dobio Felixa, Wua i Zhanga :D
By TipsAllSports
#174096 Spezia vs Atalanta
Lookman gol (3,50)
Mozzartbet

Ademola Lookman ima super sezonu, na 15 utakmica 7 golova, kad pogledamo da je samo 10 puta bio u prvoj postavi onda je to mnogo bolje. Nigerijac daje gol u prosjeku svakih 123 minute, na zadnjih 8 ima 6 pogodaka, 2/2 penale. Na ovom koeficijentu (3,50) ga moram probati, za mene je ovdje value, realno bi bilo oko 2,50.

Pozdrav i sretno svima što prate!!!
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Sassuolo-Sampdorija tip over 5 kartona (ako bude 5 koef 1)
Koef 1.65 Favbet
- napadam ovo kao prvo niska margina, value veliki a zašto
- Sampdoria jedna od najgrubljih ekipa u Ita u 15 kola 46ž prosjek preko 3,
Sassuolo 32ž/2c isto prosjek debelo preko 2, sudac top no1 ove sezone Maresca prosjek skoro 6, jako jako dobar za kartone.
Sampdoria težak raspored sljedeće kolo Napoli, i ako žele izboriti opstanak moraju iči danas po pobjedu, a kako drugačije nego oštro kao do sada

Void, povrat sredstava, šteta, bilo je elemenata za još kartona ali Maresca danas dosta opraštao, bar se ulog vrača ako ništa, ali bilo zrelo za uzet lovu
By JohnnyNoCash
#174109 Hvala petko :geek: idemo dalje

Aston Villa - Wolves 1X 3.5- 1.63 /Maxbet

Nađite što bolju kvotu, .61 u meridianu, .47 u mozzartu, .57 u wwinu, .52 u premieru itd.. :D

Zapamtite šta sam rekao, Villa će biti pravi problem u drugom dijelu sezone apsolutno svim klubovima, kao navijač Arsenala koji je jedno vrijeme gledao Emerya na klupi, znam da je itekako kvalitetan trener, koji jednostavno nije bio u tom trenutku dobar za takve igrače. Vjerujem da je trener za "srednje" klubove iako je to tako nezahvalno reći, jer ni Sevilla, Valencia,PSG pa ni Villa nisu nimalo loši klubovi, ali je činjenica da sa takvim klubovima gdje nema tog "pritiska" pravi odlične rezultate.

Morate staviti poštovanje na čovjeka koji je osvojio 3 uzastopne titule Europa lige sa Sevillom 14/15/16. Sa PSG-om Ligu, kupove u Francuskoj, ali ako se ne varam i onaj poraz od Barcelone kad su imali 4-1 prednosti iz prvog meča. Sa Arsenalom je toj jednoj sezoni bio drugi Europa Ligi (poraz od Chelsea ako se ne varam u finalu), Zatim opet osvaja Europa Ligu sa Villjarealom i sad je na klupi Ville.

Da ne diskreditujem ni Wolves koji zna da skine skalp puno kvalitetnijim ekipama, vjerujem da će ovdje biti dosta taktiziranja od strane oba trenera. Generalno ove godine jako teško postižu golove, tek 10 u 17 utakmica, i po tome su najgora ekipa lige po učinkovitosti, pa bi tako moglo biti i večeras, maksimalno jedan gol ako uspiju i toliko dati, jer Emery zaista i dok je trenirao Arsenal stavlja akcent na odbrani. Prošlo kolo zasluženo slavili protiv Tottenhama 2-0, te u svoje četiri utakmice koliko je do sad vodio, upisao je samo jedan poraz od Liverpula.

Rekao bih da nas čeka jako tvrda utakmica, i kad bih morao pogađati rezultat, nekih 1-0 mi djeluje kao dosta realna opcija, nešto slična utakmica kao protiv Uniteda koji je tek u 76' uspio da slomi otpor Wolvesa. Dobro se brane vukovi, biće jako teško za obje ekipe pa ne vjerujem u golijadu.

“I think he’s a very good coach, he has showed this in England, in Spain and in France, and he’s doing a very good job in his short amount of time at Aston Villa.”

Obojica su iz iste pokrajine u Španiji, Baskije, trenutno u međusobnim susretima Lopetegui vodi sa 2 pobjede, 2 neriješana i 1 porazom.
Last edited by JohnnyNoCash on 07 Jan 2023, 10:08, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#174136 Baily u posljednjim minutama promaši prazan gol, mogla je Villa do pobjede lagano, ali nema veze, par je prošao :geek:

Malo sam ih još posolio u drugom pol :mrgreen: Image

1-1 ✅✅