Robo21 wrote:Ionikos - Olympiakos 2/2 1.90![]()
Zadnja ekipa protiv svima poznatog Olympiakosa, dolaze osakaćeni defanzivno i ne vidim nikakve šanse danas za domaćina. Oly će danas brojati sigurno bar 3 na svom kontu.
Arsenal - Newcastle GG 1.7![]()
Za hrabrije 2 isto solidan pick ali idem sa GG. Zašto za hrabrije 2? Pa čisto zbog širine rostera koju Arsenal ne posjeduje. Treća utakmica u 9 dana, najkvalitetniji adut s klupe za napad je Fabio Vieira, što dovoljno govori o zamjenama. Oslabljeni za Jesusa i Nelsona ne znam koliko mogu izdržati sa pozitivnim rezultatima, ali ne želim kvariti bajku pa što se mene tice neka i pobjede, ali Njuka sa Wilsonom, Almironom i Brunom Guimaraesom sigurno ne pada bez ispaljenog metka. Još je tu dzoker s klupe Wood koji će služiti za skok igru ako bude potrebno, a neizostavan je i fenomenalni Saint Maximine koji je do ozljede i Almironove reinkarnacije bio standardan u prvih 11. Arsenal za naslov pod hitno mora tražiti pojačanja. Oba danas zabijaju gol.![]()
Rashford + pobjeda Uniteda 2.7![]()
Čekao sam da vidim sastave i da, United sa isto dosta skraćenim napadačkim arsenalom. Rashford sigurno odmorniji jer je protiv Vukova prošlo kolo igrao samo u drugom poluvremenu i tu dokazao da je daleko najveća napadačka klasa u Vragovima. Kašnjenje na trening ga je stavilo na klupu tu utakmicu, ali sada je već ponovo nazad u prvih 11 i bit će najopasniji po gol jedne od najgorih ekipa lige, koja se, ruku na srce dosta diže igrački ali mislim da je to još nedovoljno za ovakvu ekipu. Startaju Martial, Bruno i Rash, uz potporu veznog tria Casemiro-Eriksen-Van de Beek. Ono što me najviše privuklo je to da na popisu ne vidim Antonya, što bi moglo značiti da kakav god rezultat bude Rash ima zagarantiranih 80 minuta minimum. Garnacho kao najjača napadačka zamjena čeka svoju priliku koju će dobiti, ali sigurno u zamjenu za Martiala ili Beeka, Rash se onda prebacuje u vrh napada gdje će biti još opasniji po gol.
2/3, napadači obe ekipe igrale boks umjesto nogometa, žutih ko u priči.