forza wrote:Fraatz over 2.5 1.70 merkurxtip
Nema ekberga igrace cijelo vrijeme,valjda iskoristi priliku da se dokaze golovima.
Win

forza wrote:Fraatz over 2.5 1.70 merkurxtip
Nema ekberga igrace cijelo vrijeme,valjda iskoristi priliku da se dokaze golovima.
kokolo50 wrote:Hvala mojster![]()
Odlični parovi ekipe jučer za LP,prošla i moja 2 hendikepa laganini,pa ajmo dalje...
Glupo mi je pisati Manuel Štrlek (3.5) under 1.85 koliko je sinoč bilo u SS. Bio sam danas na jednom sprovodu,a pošto nisam sinoč odigro vidim da je danas svugdje 2.5. Ukoliko ga netko nađe još negdje na 3.5 onda neka proba under pošto če podjeliti minutažu sa Bjarkijem na krilu,a za poluvrijeme ne vjerujem da može do 4 gola,naročito pošto je jedno valjda 9 opcija kod penala. Spustili njega kao što su digli Mathea,tako da je to trenutno ki bi da bi,ali ako tko nađe obje margine 3.5 Mathe je za over,Štrlek za under.
kokolo50 wrote:Ferencvarosi TC (30.5) over 1.75 SS
Utakmica grupe B Evropske lige između Benidorma i Ferencvarosa. Skupina u kojoj su Flensburg i Ystads sigurni putnici u 16 finala,dok se 4 ekipe bore za preostala 2 mjesta. Valur ima 7,Aix i Ferencvaros 6,dok Benidorm ima 4 boda. Još su 2 kola do kraja i svaka tekma je maltene odlučujuća.
Benidorm je slavio u prvom susretu odigranom u studenome u Mađarskoj 33-32. Bila je to utakmica u kojoj je Ferncvaros kontrolirao cijelo vrijeme tekmu,vodio nekoliko puta i po 5 golova razlike,no na kraju je Benidorm okrenuo tekmu. Imao je Ferencvaros 32-31 no tada je Lekai pogriješio i desno krilo Benidorma Rodriguez je zabio za 32-32. Da bi bilo još gore po domačina i u odlučujučem napadu Lekai je ponovno pogriješio,a Rodriguez je doslovce u zadnjim sekundama zabio za pobjedu Španjolske ekipe.
Ferncvaros je po imenima puno poznatija momčad. Uz već pomenutog Lekaia na desnom vanjskom igra Zsolth Balogh,na lijevom Bence Nagi,dok je na krilu Bendeguz.
Ferncvarosi u prosjeku zabija 35 golova po utakmici,najviše u Evropskoj ligi,dok Benidorm redovito prima preko 30 golova. Razlog je tome i to ,što je čini mi se već Rovinjez spomenuo,igra Benidorma 7na6 koju igraju jako dobro,ali pogreške otvaraju priliku protivnicima za lake golove. U svim ostalim HR kladama kao i u Bet365 margina je postavljena na 31.5,tako da ja uzimam ovu iz SS za gol manju.
Na narodni listić sam uzeo...
Valur - Aix X2 1.80 SS
Iako se činilo da će Aix lagano proči u 1/16 finala Evropske lige nakon početne 3 pobjede, 4 poraza za redom su ga doveli da u 2 zadnja kola odlučuje o prolazu dalje. Na njihovim službenim stranicama označuju ovu utakmicu kao finale,a pošto su dobili Valur 32-29 kod kuće,ovdje če im biti potreban minimalno bod danas jer zadnje kolo dočekuju doma Benidorm kao izravnog protivnika,dok će Ferncvarosi imati težak meć kontra Flensburga.
Granollers - Skjern 1 1.75 SS
Granollers je prošlo kolu izgubio doma od La Rioje u Asobal ligi. To im je tek drugi poraz kod kuće,a omjer je 8-0-2. U Evropskoj ligi skor im je 4-0-0. Jedina su ekipa koja je pobijedila Nexe u Evropskoj ligi ove sezone. Radi se očito o vrlo domačinskoj ekipi,te bi pobjedom osigurali 3.mjesto u skupini i lakšeg protivnika,dok če vjerujem u zadnjem kolu Sporting i Nexe odlučiti o pobjedniku skupine. Skjern je dobra ekipa,no oni su prije samo 2 dana igrali u Herningu protiv GOG-a finale Danskoga kupa,a dan prije toga protiv Ribe Esbjerga polufinale. Znači ovo im je 3 tekma u 4 dana,te su putovali u Španjolsku,pa očekujem da to ekipa Granollersa iskoristi na svom terenu te dođe do pobjede.
P.S. Ne znam kakvi su strijelci po ekipama u Evropskoj ligi,ali puno ekipa ima izričite igrače koji vode glavnu riječ u svojim ekipama,uzimaju puno šuteva i pucaju penale,naročito one koje nemaju širinu. Kako sam vidio Bet365 ima mogučnost igranja igrača po svim (ili velikom broju današnjih tekmi),pa si možda rukometni znalci to danas proberu. Ja nemam nalog u Bet365 pa nisam ni gledao i proučavao cijelu ponudu.
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]
Terry Rozier vise 23,5 @1,86 / 2 unita ✅✅ Oceku[…]