Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By JohnnyNoCash
#186397 Da malo poguram Jeffreya i da mu pomognem u ovoj temi

Posušje - Sloboda 1.5- 2.70

Posušje u Mokrom Dolcu dosta tvrdo igra, domaćinska su ekipa što bi se reklo, i tu jedino mogu da se nadaju eventualnim bodovima. Sloboda unatoč tom porazu od Sarajeva prošlo kolo na Tušnju igra sasvim pristojno. 5 klubova sa istim brojem bodova, bit će zanimljivo do samog kraja, a nema sumnje da će Vico i njegovi puleni da diriguju ostatkom sezone pa je teško prognozirati ko će od ovih pet klubova ostati. Vjerujem ovdje u podjelu bodova, nekako mi je najrealnija opcija 0-0 1-1, ali ipak idem sa underom golova jer obje ekipe igraju tvrdo. Sloboda to radi otkad zna za sebe, a Posušje već koju sezonu kako je u prvoj ligi.
By Robo21
JohnnyNoCash wrote:Da malo poguram Jeffreya i da mu pomognem u ovoj temi

Posušje - Sloboda 1.5- 2.70

Posušje u Mokrom Dolcu dosta tvrdo igra, domaćinska su ekipa što bi se reklo, i tu jedino mogu da se nadaju eventualnim bodovima. Sloboda unatoč tom porazu od Sarajeva prošlo kolo na Tušnju igra sasvim pristojno. 5 klubova sa istim brojem bodova, bit će zanimljivo do samog kraja, a nema sumnje da će Vico i njegovi puleni da diriguju ostatkom sezone pa je teško prognozirati ko će od ovih pet klubova ostati. Vjerujem ovdje u podjelu bodova, nekako mi je najrealnija opcija 0-0 1-1, ali ipak idem sa underom golova jer obje ekipe igraju tvrdo. Sloboda to radi otkad zna za sebe, a Posušje već koju sezonu kako je u prvoj ligi.

Ipak mislim da je sigurnije pokušat sa pobjedom domaćina jer im ova utakmica puno toga donosi. Sada idu tri kola zaredom sa konkurentima za opstanak i Posušju je danas nužno pobijediti jer idu na megdan sljedeći vikend Slogi , a onda dolazi Leotar u Posušje. Sloboda koliko sam upućen bez Vranješa danas, a i obzirom da je jedina utakmica ovog kola koja nije u izravnom prijenosu pitanje je što se sprema. Sudi Njegomirović, očekuje se dosta ljudi na tribinama jer je grad zbog praznika popunjen više nego inače i evo trenutno je lijepo vrijeme i pogodno za igru, a tako i za navijače da dođu podržati ekipu. Uložilo se dosta u klubu, rade se reflektori, navijači sudjeluju u nekakvoj akciji gdje doniraju novce klubu za pomoćni teren, a i dolazak Karačića mora opravdati očekivanja, pogotovo nakon užasne igre prošli tjedan u Konjicu. U svakom slučaju sretno, al' obzirom da bi moglo biti dosta publike ja ipak vidim otvoreniju i napadačku igru domaćih od početka
By Skazi
#186411 Ima li rezona trpati Dinamo live 2? 1.9 trenutno, imam ga u dublu sa Lillom 2 ali ne znam da li pojacati.
By Jeffrey
Skazi wrote:Ima li rezona trpati Dinamo live 2? 1.9 trenutno, imam ga u dublu sa Lillom 2 ali ne znam da li pojacati.

Profi tipseri to nikad ne rade, da si pitao kod 1-0 dali x2 još bi imalo rezona, a ovako na dvostrukoj okladi možeš pasti. Druga stvar Hajduk je toliko loš pa i ovaj bod je prednost tako da i to moraš uzet u obzir, da baš Dinamu treba onda da. Nemoj trpati sva jaja u istu košaru zlatno pravilo
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Sampdoria - Cremonese over 4.5 cards 1.72 bet 2/10
- borba predzadnjeg i zadnjeg, iako su meni oba kluba 99% u 2 ligi pogotovo Cremonese ali dok postoji matematika vjerujem u borbu. U jesenskom djelu bilo je u kost tako da vjerujem da ide ipet, margina je value. Sudi Doveri prosjek 4 ,ali Sampdoria najgrublja ekipa u Ita tak da važnost i statistika su na našoj strani. Ulog niži.

Došlo na kraju, sva sreća zakuhalo se na kraju
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Celtic-Rangers over 6 card 1.77 bet
- moram ovo uzet, veliki derbi, nije bitna tekma jer sve riješeno, ali zbog tradicije uzimam ovo za niži stake 2/10

Ne znam kako ovo nije došlo, prvo poluvrijeme 5ž, a u 47min imaš 6ž i do kraja niti jedan. Oklada void , ovo još nisam doživio šteta od sigurnog dobitka povrat uloga
By Jeffrey
#186415 Double kartoni iz betbuilder (bet) 2.14 koef. 3/10
- Bochum - Stuttgart over 3.5
- Hoffenheim-Schalke over 3.5
Oko ovog dubla neću puno pisati, sve 4 ekipe su na samom dnu i visi im opstanak a obično kad igraju medusobno bude puno oštrine na terenu tako da vrijedi ovaj double uzet.
By SergioRodriguez
#186512 Hoffenheim-Schalke 1 2.05

Ovo danas napadam bez razmisljanja. Hoffenheim kvalitetom igrackog kadra sigurno ne spada u kandidate za ispadanje iz lige i mislim da su se na vrijeme probudili. Pobjedili su kuci Herthu, nakong toga Werdera u gostima a sada im Schalke dolazi kao narucen da povezu 3 pobjede i naprave korak ka ostanku u ligi. Puno kvalitete ima u redovima Hoffenheima pogotovo u napadackom dijelu. Kramaric se probudio a on je godinama najjaca karika ekipe. Sa Schalkeom su se ove godine 2 puta lako obracunali. Prvo u Gelsenkirchenu na jesen sa laganih 0:3 a nakon toga i na domacem terenu u kupu sa 5:1.

Schalke je veliki klub sa velikom tradicijom ali kvalitetom ipak ispod danasnjeg protivnika.Jako bitna utakmica za obje momcadi a u tom slucaju uvijek igram na kvalitetu a ona je debelo na strani Hoffenheima.
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE DUPLANJE, SREDNJI ULOG

VUKOVAR-KUSTOŠIJA 1
LOKOMOTIVA-DINAMO 2

Klasika svako kolo guramo Vukovarce doma, osim onoga sta znamo, od ostalih stvari da izdvojimo Veliki Petak i da veći dio u županiji ima slobodan dan ili ne rade kako god, aludiram na to da su Vukovarci zaslužili veću posjetu na stadionu jer igraju odlično i na gol više, gosti će bodove tražiti negdje drugdi, baš su kilavi, hrpa igrača nema krvi u sebi, doma 2 utakmice imaju 60-40% suđenje i uzmu 1 bod, sve ti jasno

Dinamo pod moranjem, vrag je odnio šalu, tv-serviser je odletio, Biščan je novi kormilar, dosta solidan stručnjak, defanzivno orijentiran ali dinamo treba pobjeđivati sada a ne igrati dopadljivo, Lokomotiva 8. sa šansama za europu gotovo pa nikakvim, nikoga nisu dobili od ovih sa kojima se bore za europu i trebali bi zaredati seriju pobjeda i ostali kiksati da budu u top 4, daljeizgubili su Bubanju do kraja sezone, odlican igrac, Crnogorac, dobio i poziv njihovog izbornika, 3 gola na proljece, igrao odlicno a tu inace jako slabu konkurenciju imaju, tako da je ovo veliki hendikep, uglavnom Dinamo ovo na silu mora dobiti za mir u kuci i korak bliže tituli

WIN!!!
Vukovar klasika laganini, opet jos jedna utakmica gdje im gost ne pukne po golu, dok jucer realno i iskreno kazem dinamo cista sreca, lokomotiva bolja veci dio utakmice, var pogura u zadnjoj minuti, bas jucer nisam imao vremena za pisati a nisam tiket promasio, sve je uslo, fortuna je jucer bila kao nikad, to je ono da ti se vrate neke stvari prije ili kasnije
INAČE ŽELIM SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIMA KOJI SLAVE !